Ei tietoa

Ratikka

jäätelöä, kahvia
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kolme Tee.
Raitiovaunun sisällä tapahtuva jälkiruokailu on niin houkuttava ajatus, että se ansaitsee tulla arvostelluksi myös tässä palvelussa. Erikoisuutensa, ei Valion jäätelön, vuoksi.

Turun tori. Keskellä kaupunkia, jossa ei kulje raitiovaunu. Nostalgista. Jätskibaari tarjoilee perinteiset pehmikset ja pallerot – valitettavasti kopiovohvelista. Nykyaikaa on se, että kaiken voi yhdistää kahviin. Kahvipehmis. What? Kaiken voi myös dipata johonkin. Kaikkeen voi aina kaataa jotain lisää. Kaiken voi myös suurentaa tai pimpata. Pimp my pehmis.

Noh, me vanhan liiton rokkarit emme moisiin sorru vaan nautimme suklaapehmytjäätelöt, kuten asiaan kuuluukin. Raitiovaunun sisällä on kuuma tunnelma, eikä pelkästään viehättävän jäätelötytön vuoksi. Joku muukin on tajunnut tämän magneetin. Nyt en välttämättä puhu tytöstä.

Näinä aikoina peruskamaa sylkevien jäätelökioskien on oikeutettua pyytää kaikesta hintoja, joilla kaupasta saisi helposti kaksi litraa jätskiä. Joo joo. Tiedän tiedän. Palvelu ja sijainti ja kesäpäivä. Silti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 14.07.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppatori, 20100 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita