Keittiö auki

Ravintola tang ren

kiinalainen
Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikasta muodostunut itselleni vakipaikka noutokiinalaisen osalta, koska ruoka on hyvää, annokset suuria, palvelu erittäin ystävällistä ja annokset mukaan tehdään nopeasti.
Vanhemman pariskunnan pitämään paikkaan on aina ilo mennä kauempaakin, koska palvelusta tulee aina hyvälle tuulelle. Ruoka ollut aina hyvää, suosikkinani chilikana :)

Huono puoli on ravintolan sijainti lähellä keskustaa (ei aina parkkipaikkaa lähistöllä) ja että ei ole mitään nettisivuja mistä saisi vaikka aukioloajat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 0

Tyksin vieressä olleen Kiinan Muurin lopettamisen jälkeen Turun paras kiinalainen, jossa olen käynyt. Annokset isoja, pätkälle naiselle riittää 2-3 ateriaksi riippuen nälästä. Kertaakaan en ole saanut huonoa annosta, vaikka käynyt jo kymmeniä kertoja. Ehdottomasti suosittelun arvoinen mesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: 0

Erinomainen kiinalainen. Ruoka oli todella maukasta ja tuli nopeasti. Riisiä sai ilmaiseksi lisää. Jälkiruokakin edullista, esim. friteerattu banaani tai ananasta ja jäätelöä n. 4 euroa.

Tilat olivat kiinalaistyyliin minimalistisesti sisustetut. Tunnelmaa olisi voinut kyllä luoda vielä vaikka kynttilöillä.

Henkilökunta erittäin kohteliasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

Keskivertoa parempi kiinalainen ravintola ja ruuan saa pyydettäessä maustettua aito sichuanilaisittain. Mustapapua saa myös annoksiin ilmaiseksi pyydettäessä. Tunnelma on kodikas.
Maustekastikkeet maustuivat hyvältä ja kanassa hyvä suutuntuma. Possu oli kumimaista. Musakki-tyyppinen äänisaaste pisti hieman korvaan aluksi ruokaa odottaessa, mutta ei kummemmin häirinnyt kun päästiin itse asiaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Turun parasta kiinalaista ruokaa. Kävin pari kertaa kuukaudessa asuessani vielä kulmilla. Lähes kaikkea olen maistanut, pekinginkana ja katkarapu-chop suey ovat suosikit. Palvelu ystävällistä ja ripeää vaikka asiakkaita olisi paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Eipä mitään huonoa sanottavaa tule mieleen. Hyvät ruuat sekä syömistäkin riitti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

Kana harmaata ja täysin mautonta. Kasvikset olivat kuivahtaneita ja "inkivääri-hunajakastike" ei maistunut juuri muulta kuin sokerilta. Iso plussa ystävällisestä henkilökunnasta, mutta valitettavasti +9 euroa tällaisesta ruoasta on liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2014
Arvosana: 0

Suosittelen käymään, niinkuin tyhjistä lautasista voi päätellä, hyvää oli! Ja isoja annoksia ja palvelu mahtavaa! Suosittelen lämpimästi!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: 0

Palvelu oli erittäin ystävällistä. Otin kanaa ja anastasta mukaan ja annoksen koko yllätti positiivisesti. Sekä riisiä että kastiketta oli isot pakkaukset mukana. Makua olisi saanut olla enemmän, sopii siis isoon nälkään kun mauttomanpikin ruoka kelpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 0

Rauhallinen tunnelma. Vastenmielistä musiikia mutta onneksi soi hiljaa. Henkilökunta ystävällistä ja suomen kielen taitavaa. Tarjoilu nopeaa, ei turhaa odotuttamista. Ruokalistoilta puttuu mielestäni tärkeä asia: maininta ruoan tulisuudesta. Monesti 0...3 chilin kuvaa kertoisi tulisuudesta. Alkuun kanakeitto: aavistuksen tulisuutta ja maukasta, rakenne oiva. pääruoka: paistettua riisiä, munaa, katkakrapua, vihanneksia. Kuivahkoa mutta maukasta . Pöydästa hiven tulista chiliöljyä (tarjoilija ei tiennyt chili lajiketta) ja Sweet chili soosia mausteiksi. Kaikkiaan suositeltava kokemus jota vielä laskun loppusumma vahvisti.     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

yliopistonkatu 12, 20100 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita