HMoller

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maneerat Thaimaalaista

Pöytävaraus. Tulijoita oli kokoajan, muttei tilaa. Alkukeitto jättikatkarapuja tulisena. Suomi- vai Thaitulisena? No Thai. Oli kyllä meininkiä ihan oikeesti mutta kaikki maut tallella. Pääruoka nautaa Suomitulisena. Ero suuri. Onneksi annoksessa mukana chilin kappaleita potkua antamassa. Ja se maku. Kuten sopassakin. Huippu. Karuista puitteista huolimatta tunnelma hyvä, kiireetön ja mukava. Kaikuva huone toki teki hiukan meluisan vaikutelman.Ruoka ihan ykköstasoa Turussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Himalayan Kitchen

Sattumalta poikkesin. Olin menossa "keskustaan" syömään. Hyvä,että poikkesin. Ekan kerran. 100varmasti uudelleenkin. Lammasta tulisuudella 3 palkoa. Kerrankin tulisuus listalla oli suuntaa antava. Annoksessa oli potkua jonkun
(kahden hienpyyhkimisen) verran. Liha oli puhdasta, ilman minkäänlaisia kalvoja tms. ja sitä oli PALJON. Ja tämä kaikki oli erittäin maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Bryggman´s Restaurant & Deli ruokaravintola

Alkuruoka hirvenlihakeitto oli hyvää. Pääruoka oli suuri pettymys. "nyhtöporo hampurilainen" . Tavallisen hampurilaissämpylän väliin pantu, toki ylikypsäksi saakka haudutettua, poronkäristys lihaa ja aika vähän. Mutta koko annos oli KYLMÄ! Siis aivan keskustaa, joka olihieman lämmin, lukuunottamatta n. huoneen lämpöinen. Mainittuani tästä, tuli jälkiruoka ilmaiseksi, jäätelö + jäädyke, mutta ei se enää tavanomaisuudellaan pelastanut iltaa. Pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Fabbes Cafe Idyllinen kahvila

Maukas hernekeitto + tuore pannukakku, hillo ja kermavaahto. Alkuun salaatti ja lopuksi kupillinen kahvia. Tänne on helppo tulla uudestaan. Ja tulenkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola tang ren kiinalainen

Rauhallinen tunnelma. Vastenmielistä musiikia mutta onneksi soi hiljaa. Henkilökunta ystävällistä ja suomen kielen taitavaa. Tarjoilu nopeaa, ei turhaa odotuttamista. Ruokalistoilta puttuu mielestäni tärkeä asia: maininta ruoan tulisuudesta. Monesti 0...3 chilin kuvaa kertoisi tulisuudesta. Alkuun kanakeitto: aavistuksen tulisuutta ja maukasta, rakenne oiva. pääruoka: paistettua riisiä, munaa, katkakrapua, vihanneksia. Kuivahkoa mutta maukasta . Pöydästa hiven tulista chiliöljyä (tarjoilija ei tiennyt chili lajiketta) ja Sweet chili soosia mausteiksi. Kaikkiaan suositeltava kokemus jota vielä laskun loppusumma vahvisti.     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Verkahovi lounasravintola

Positiivinen kokemus. Kaikki suuhunpantavaksi tarkoitettu hyvän makuista ja tuoreen oloista. Sunnuntai pöytä aika hintava mutta runsas. Hinta/laatusuhde kuitenkin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 21€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 1

Ravintola: China Jasmine Ravintola kiinalaista ravintola

Ruoat (alkukeitto + pääruoka) tulivat nopeasti, ehkä senkin takia, että olimme ainoat ruokailijat (su klo 14:00). Palvelu etäisen kohteliasta. alkuruoaksi katkarapu keitto, joka oli "rakenteeltaan" ok mutta erittäin mautonta. Katkarapuja runsaasti. Pääruoaksi possua KungPo. Sama homma. Raaka-aineet ok mutta maut saatu onnistuneesti peitettyä jonnekin. Annos runsas. Loput mukaan ja kotona pannulle ja mausteet mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 1


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit