Keittiö auki

Sunway

kebab-pizzeria, buffet
Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Lounas buffettia menin syömään. Lounas aika oli alkanut jo 45min aiemmin. Pizzoja ei näkynyt kun kysyin niin tulee pian. Odotin 15min kun tuli 2 pizzaa muitakin oli syömässä joten pizzat slicet menivät heti. Seuraavia pizzoja sai odottaa taas 15min. Onkohan taktiikka se ettei "kalliita" pizzoja tuoda kun harvakseltaan. Muu bufee tarjoilu oli kylmiä ranskalaisia, eines lihapullia, nakkeja, riisia ja jotain salaatti juttuja. Pizzakaan ei oikein maistunut. En suosittele enkä mene enää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 28.06.2014
Arvosana: 0

Tytön lupasin viedä Sunwayhin buffetille. Tarjolle luvattiin mm. 18 salaattilisuketta, 5 eri pizzaa, lasagnea, sipulirenkaita, lihapullia, riisiä, ranskalaisia, juomia useita laatua.. Pöydässä oli 9 salaattilisuketta, eikä edes tyhjiä lokeroita enempään, tilaa 4:lle pizzalautaselle, joista vain yhdessä oli pizzaa -1 ainoa pala, ei lasagnea, ei sipulirenkaita, ei lihapullia, juomia vain normi colaa, vichyä tuotiin pullo kun tyttö pyysi spriteä.. Kaikkea muutakin oli tarjolla vain rippeet astioiden nurkissa.
Safkan mausta tai laadusta en voi sanoa mitään, koska pyysimme rahat takaisin ja menimme muualle missä sai vatsaan täytettä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.06.2014
Arvosana: 0

Sivusto pyytää käyttämään valtaa hyvään, mutta se on vain mahdotonta.

Ostimme diilit niin pizzaan kuin kebabiin. Ei olisi pitänyt.

Kummallakin kerralla kahdelta mieheltä kesti melkein puoli tuntia tehdä annokset.
Etenkin "kebabit" olivat lopulta saapuessaan aivan kylmiä!

Pizzat olivat kookkaita - siitä tuo yksi palkkimerkki - tomaattikastike muistutti pitsaa vain kevyesti väriltään. Ja niin olivat ihan kaikki täytteetkin. Päällä mitä mauttominta vaaleaa pinnoitetta. Luultavasti juustonkaltaista rasvavalmistetta.
"Kebabit" eivät ansaitse edes nimeä kebab. Pitakebab oli muuttunut joukoksi taikinapalasia??,jotka oli ripoteltu merkillisen, hyvin rasvaisen lihan näköisen mössön päälle. (Pitachipsejä nuo ehkä olivat, mutta ei mikään leipätasku, jota kuvittelin tilanneeni) Vieressä hiukan vihreää. Kaiken päälle ripoteltu vaaleanpunaista, makeaa majoneesia (ehkä).
Kebab, jonka tilasin oli listassa nimellä "pitakebab homejuustolla". Kun menin kysymään missä juusto oli, poika ei ymmärtänyt mitä aura- tai homejuusto edes on! Hänen piti kysyä toiselta mieheltä mitä sana tarkoittaa - neuvottelun jälkeen minulle kerrottiin, että heillä ei sitä ole!

Hyvin erikoinen konsepti. Sääli, sillä mielelläni näkisi, että myös aikuisena suomalaistuneet ansaitsevat työllään oman toimeentulonsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 18.06.2014
Arvosana: 1

Kävimme miehen tässä taannoin kyseisessä kebab-ravintolassa. Mieheni tilasi ensin kebabin ranskalaisilla, jonka jälkeen olisin tilannut pizzan, jolloin kassalla ollut nuorimies ilmoitti, että pizzoissa on 40 min jono. No tilasin sitten kebabin riisillä, kuitenkin jokseenkin pettyneenä, ravintolassa kun ei kuitenkaan ollut kovinkaan montaa asiakasta. Maksoimme ja jäimme odottelemaan annoksia, jotka otimme mukaan. Silloin jäin oikein seuraamaan, että montako pizzaa tuona odotusaikana nämä 3 työvuorossa ollutta heppua saisivat aikaiseksi. Lopulta kahden kebab-annoksemme odotusajaksi muodostui 35min eli melkein sama kuin sillä pizzalla olisi ollut! Tänä odotusaikana ei myöskään yhtään pizzaa tehty keittiössä, vain 4 muuta kebab-annosta saivat tyypit aikaiseksi.

Olipa siis kertakaikkiaan surkeaa palvelua ja kaiken kukkuraksi myös kebaliha oli hirveää ja mautonta einesmössöä! En voi suositella kenellekään! Lähellä on monia muita ihan kelvollisia paikkoja, joissa hinnat on samat ja ruoka jopa syötävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: 1

Hyva ruokka. Ei tuoksuta erite. Tosi iso annos ja hyvän lohkoperunat ja kerma peruna tosi vyvä myös. Tukku tule joka paivä. Kallis jzustoraste. Diilikorti alenus eurot

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: -4

Ruoka oli aivan täyttä PASKAA! annokseni oli kylmä ja kebab oli laikukasta. Heillä oli lohkoperunat loppu, ke.rmaperunat loppu ja iskender loppu. Buffet-pöytä haisi ihan vessalta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 16.06.2014
Arvosana: -1

Ostin grouponilta kebablahjakortin 2 kebabia yhden hinnalla +1,5l juoma. Otimme annokset mukaan. Toisessa annoksessa olisi kuulunut olla feta- ja aurajuustoa ja toisessa aurajuustoa. Juuston murentakaan ei annoksista löytynyt. Harmittaa, koska valitsimme annokset juuston takia. En mene paikkaan toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2014
Arvosana: 0

Ostin kimppadiilistä pizza lahjakortin. Menimme perjantai iltapäivällä sitten SYÖMÄÄN! Kuinka ollakkaan, henkilö tiskin takana kertoi, että juusto on loppu...... Mitä tulee palveluun meitä ei meinattu edes noteerata ,sitten töykeä käytöksinen äijä ilmoitti, ettei pitzzaa tule, kun olla juusto loppu ei tuukku tuoda!!!!!!!!!! En ikinä niitä ovia avaa, enkä suosittele kenellekään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.06.2014
Arvosana: 0

Yritin syödä tässä paikassa, mutta arkipäivänä kello 17:00 sanoo kassa "ei ole, loppu" kun yritän kebabia tilata. " voiko tulla huomenna uudestaan" no en varmaan voi kun olisi mukava syödä silloin kun on niin päättänyt ja on nälkä. Hän sanoi siis kaiken olevan loppu !! Onneksi Turusta löytyy N+1 kebabbilaa joten sain asian hoidettua muualla. Nälkäisenä tänne ei siis kannata mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 9, 20500 Turku - Reitti
02 3619 7171
http://www.sunwayturku.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita