Ei tietoa

Tähti-Baari

Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihanaa vanhanajan tunnelmaa ja kotoista ruokaa. Tiskin takaa löytyvä rouva on kieltämättä erikoinen, mutta itseäni viihdyttävä ja atmosfääriin sopiva. :) Suosittelen sekä leikkeitä että erityisesti silakkapihvejä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.10.2017
Arvosana: 0

Muuten hyvä paikka käydä syömässä,on myös gluteenitonta ruokaa mutta sitten se kassarouva. Joskus kun käyn siellä niin nojailee siihen kassaan ja melkein kysyy että syötkö vai et.Melkein heittää pihalle ennen kuin on miettinyt mitä syö.Tosi töykeä ja löntystelee pitkin baaria ja huutelee keittiöön.En ole missään saanut niin huonoa palvelua.Mahtaako omistaja edes tietää työntekijänsä käyttäytymistä.Tänä päivänä on kilpailu niin kovaa että olen varma että moni ei käy kuin sen yhden kerran.Pisteet tälle rouvalle miinus 0.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2016
Arvosana: 0

Loistavat ,kuin äidin tekemät, kaalikääryleet. Kassan rouva ei mielestäni ole töykeä vaan COOL ! Kulttuuria parhaimmilaan ,sitä paljon puhuttua autenttisuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2016
Arvosana: 0

Hyvää kotiruokaa muun lisäksi ja ihania herkkuja :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: -1

Paikka näyttää kämäiseltä baarilta ulospäin, ja kun astuu sisälle kuvittelee hetken olevansa mukana Kaurismäen elokuvassa. Kaikki on konstailematonta: ruoka, sisustus ja palvelu. Ruoka ansaitsee erityismaininnan, se on ihan loistavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

SÖIN TÄNÄÄN 13. 3.15BURGUNDIN PATAA. RUOKA OLI KUIN KARJALAN PAISTIA. MISSÄ OLI KASTIKKEESTA PUNAVIINI TOMAATTIMURSKA SIENET HILLOSIPULIT YNNÄ MUUT RUOKAAN KUULUVAT AINEET. SANOKAA KEITTÄJÄLLE ETTÄ LUKEE RESEPTIN ENNENKUIN TARJOAA TUNNETTUA RESEPTIÄ TÄLLÄ NIMELLÄ

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Katoavaa kansanperinnettä, aito ruoka-baari 40-vuoden takaa. Ulkomaiset vieraat ovat olleet aidon ihastuneita kokemuksestaan - siis myös siitä legendaarisen tylystä kassasta (josta toki varoitan aina etukäteen). Sekin on jotain mitä ei ihan joka paikassa pääse kokemaan enää tähän maailman aikaan. Miten tylyä, riippuu ilmeisesti päivästä...

Ruoka on perinteistä kotiruokaa josta ei voi olla pitämättä. Epäonnistunutta annosta ei ole koskaan tullut vastaan, joka on merkittävä suoritus - jos jättää huomiotta, että annokseen tilatut perunat ovaat harvemmin mitä pyydettiin. "yllätysperunat", kerron vieraille.

Vain lisukeperunoiden arvonnan vuoksi en antanut täyttä ruuanlaadulle - vaikka ehkä se olisi kuulunut "kokemuksen" piikkiin? Kokemus on 4 viidestä, koska tylytykseen varautumaton uusi asiakas saattaa oikeasti loukkaantua kokemuksestaan.

Tämä poikkeaa täysin tavallisesta ruokaravintola massasta ja on vähintäänkin kokemuksen arvoinen, mutta luultavasti käyt ruuan vuoksi useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Virkistävä poikkeus ketjuravintoloiden valtaamassa keskustassa. Ruoka on hyvää ja pääasiassa perinteistä suomalaista kotiruokaa. Lista vaihtelee päivittäin ja sisältää joskus mm. sellaisia harvinaisia herkkuja kuin läskisoosi. Ruoka myös maistuu kotiruualta, juuri siltä kuin mummon ruuat silloin joskus kauan sitten. Palvelu persoonallisen aitoa ja rehellistä, joskus enemmän ystävällistä, joskus vähemmän - päivästä riippuen... :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

ka-ma-laa ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

Ihana vanhan ajan (70-80-luku) baari. Hyvää kotiruokaa, sisustus aikansa tuote, palvelu juuri semmoinen omanlaisensa suora ja konstailematon, jonka joku varmaan epäkohteliaisuudeksikin ottaa. Tänne uudelleen, kun ei jaksa matkustaa äidin luo syömään. Ihana, että lauantaina lounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 4€ Lisätty: 26.03.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puutarhakatu 15, 20100 Turku - Reitti
(02) 231 9046

Vaihtoehtoisia ravintoloita