Ei tietoa

Tamarin

thaimaalainen
Arvosana 2.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (48)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei kokemusta kuin suositusta lounasbuffetista, joka yleensä ihan hintansa väärti, riippuen kyllä päivästä, mitä sattuu olemaan tarjolla. Yleensä kaikki onnistunutta. Mutta moitittavaakin löytyy: Tofu-currykastikkeesa ei näkynyt viimeksi tofua lainkaan. Kanajutut hyviä. Friteeratut possunpalat viimeksi olivat aivan kivikovia, ja jäivät syömättä, koska hampaat eivät yksinkertaisesti pystyneet lihaan. Ravintola on siisti, tila jaettu viihtyisästi. Palvelu ystävällistä ja huomioivaa. Mutta en tiedä, oliko vahinko, etten saanut kuittia ollenkaan lounaastani kuin vasta pyytämisen jälkeen, kun maksoin käteisellä rahalla, enkä kortilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.03.2017
Arvosana: 0

Herkullista ruokaa ja ystävällinen palvelu! Maistoin kanaa paahdetuilla cashew-pähkinöillä ja se oli oikein maukasta! Tulisuutta oli sopivasti (ei liikaa) ja annokset olivat tarpeeksi isoja. Lisäksi paikka on kauniisti sisustettu, rauhallinen ja tilava. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 27.01.2017
Arvosana: 0

Annosten koko on aivan PIENIÄ vaikka tilattiin isoja annoksia! Ylihinnoiteltu! Kallista!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffet on runsas ja maukas. Tosin en ole mikään thaimaalaisen ruuan erityisasiantuntija.

Ravintola on siisti ja viihtyisä. Henkilökunta osaa ainakin pitää buffettarjoilun kunnossa ja pöydät siisteinä, muuten ei olekaan kokemusta henkilökunnasta.

Jos thaimaalaista ruokaa tekee mieli lounasaikaan, en juuri muualla käykään syömässä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Curryruoat ihan maukkaita ja palvelu useimmiten ok. Paras hinta-laatu-suhde lounasbuffetissa. Ei kannata ottaa tofua: löllöä ja mautonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.09.2015
Arvosana: 0

Green curry tofulla oli heikoin tofuruoka mitä olen ikinä syönyt. Tofu oli löysää ja pehmeää ja ruoka itsessään suolaista ja mautonta. Todella pahasti ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 0

Juuh elikkäs tilasin pad thain ilman jättikatkarapuja ja tilalle kanaa. Sain ehkä 5 kananpalasta ja annos oli kuin alkuruuan kokoinen. Söin sen alle 5 minuutissa. Ihan oikeesti. Nyt ehkä tiedän, miksi omistaja ajaa ferrarillaan stadissa ja rahaa löytyy yllin kyllin. Eihän menetä mitään, kun annokset ovat niin surkean kokoisia ja hintakin on ihan ylihinnoiteltu. Maut olivat kuitenkin kohdallaan. Tarjoilijat ok, ei ylistettäviä. Jos annoksen hinta olisi annoksen koon yms suhteen, niin 5€ olisi hyvä... Saisi se 16.50€ ollakin, jos annos olis 4x isompi. Älkää ikinä tilatko pad thaita, jos haluatte tankatakin itseänne täyteen. Oikeesti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

Aivan ihananmakuinen lounas 10 euroa. Todella hyviä ruokavaihtoehtoja, jotka toivat mieleeni pari vuotta sitten olleen Thaimaan-loman. Henkilökunta oli ystävällistä. Ehdottomasti parhaimpia thairavintoloita (ainakin Suomessa).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

Keskiverto Thai-ravintola. Lounasbuffet on ok, tosin monet tarjolla olevista vaihtoehdoista maistuvat monesti aivan samalta. Plussaa tofu-vaihtoehdosta. Hyvät, siistit ja tarpeeksi isot tilat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.02.2015
Arvosana: 0

Vähän samaa kuin edellisetkin. Ruoka on ihan hyvää, mutta siinä ei toisaalta ole mitään ihmeellistäkään.

Mausteita ei käytetä kauhean monipuolisesti. Chilin lisäksi kaipaisi paljon myös muita makuja annoksiin. Nyt tulisuus on hyvin kohdallaan (annosten tulisuus vastaa sitä mitä listan perusteella voisi odottaa, eli mieto on mieto jne.) mutta muut mausteet tuntuvat silti unohtuneen.

Palvelu oli kovin ystävällistä ja ravintola on kaunis, siitä plussaa. Ihan ok ruokaa, mutta ei mitään mullistavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aurakatu 6, 20100 Turku - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita