MarjaH

7 arvostelua

Maukas ateria, siisti ravintola, ei ruoankäryä, ei liikaa ruokailijoita samaan aikaan.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Pihlajasaari Saariravintola

Kävimme kaverin kanssa syömässä haukipihvit muusilla, lisänä oli reilusti salaattia, jossa tavanomaisten salaattiainesten lisäksi mm. melonia - todella hyvä yhdistelmä. Ruoka oli erittäin hyvin maustettua, annos oli reilu ja pidimme molemmat kovasti ruoasta. Koska olimme arkipäivänä, ei tarvinnut jonottaa. Palvelu oli ystävällistä. Pihlajasaareen tulee varmasti tultua myöhemminkin - ainakin syömään! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Yeti-Nepal nepalilaista

Kävin kaverin kanssa syömässä Grouponin kanapääruoat 2:lle vain 12 €. Ruoka oli hyvää ja maistuvaa, palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Gold Lion kiinalaista

Kävin viime kesänä täällä kaverin kanssa syömässä. Meillä oli Grouponin tarjous kiinalaiset pääruoat 2:lle (12 €). Olimme ravintolan ainoat asiakkaat, vaikka olimme arvelleet että mahdummekohan sisälle. Ehkä siihen aikaan iltapäivästä onkin rauhallisempaa? Hintataso näytti edulliselta ja kuten edellä sanoin ruoka oli ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kantipur nepalilaista

Kävin täällä kaverin kanssa elokuvien jälkeen. Ajattelimme ensin että ehkä sinne ei mahdukaan, mutta tilaa oli yllättävän paljon. Meillä oli Offeriumin tarjous kahdesta ateriasta, hintaa en muista, mutta se oli varmasti aika edullinen. Tunnelma ravintolassa oli rauhallinen, palvelu ystävällistä. Nautimme hyvin maustetusta ruoasta, oma annokseni sisälsi kanaa. Otimme jälkiruoaksi vielä nepalilaista teetä, joka oli todella hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Himshikhar nepalilaista

Kävin kaverin kanssa täällä syömässä jo jonkin aikaa sitten. Meillä oli Grouponin tarjous (16€ kahdelle). Söimme kanaruoat, joista pidimme kovasti. Hyvin maustettua ruokaa. Naan-leipä oli myös herkullista ja ruoan kruunasi Mango-lassi - jonka tilasimme jälkiruoaksi, se ei sisältynyt ateriaan, joka oli kyllä runsas. Palvelu oli ystävällistä. Vaikka en ole tullut sen jälkeen käyneeksi, niin suunnitelmissa on tulla taas herkuttelemaan kunhan sopiva hetki koittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sen Chay kasvisravintola

Kävin syömässä kevätkääryleet. Annos oli herkullinen, kuoritaikina rapeaa ja täyte maistuvaa. Kastike oli sopivasti maustettua. Riisiä oli reilusti ja jäi vähän syömättäkin. Mukava että annokseen sisältyi myös salaattia. Miedon makuinen annos, mutta todella hyvää! Palvelu oli ystävällistä. Pieni, kodikas paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sen Chay kasvisravintola

Kävin syömässä kevätkääryleet. Annos oli herkullinen, kuoritaikina rapeaa ja täyte maistuvaa. Kastike oli sopivasti maustettua. Riisiä oli reilusti ja jäi vähän syömättäkin. Mukava että annokseen sisältyi myös salaattia. Miedon makuinen annos, mutta todella hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit