MikaelKei

4 arvostelua

Loistava palvelu ja siihen oikeat ruoka-ainekset ja maut

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Ilma lounas/tilausravintola

Itse syön lounasta tässä paikassa joka arkipäivä. Näköjään nuo arvostelut ovat todella vanhoja. Päivitetäämpäs hieman.Ravintoloitsija vaihtui 11/2016. Uusi vetäjä on Pakistanista ja myös yksi suomalainen naiskokki. Omistaja ollut 13 vuotta Suomessa ravintola-alalla. Nyt ruoan laatu on pompannut eri sfääreihin. Ruoka on todella hyvää ja monipuolista. Löytyy kasvisvaihtoehtoja. Useita pääruokia. Löytyy myös mukavasti mausteita jos sellaisia haluaa. Salaatit ovat monipuolisia ja keitot maukkaita. KANNATTAA kokea UUSITTU Ravintola ILMA. Myös Brunssia syntyy Esim nyt äitienpäivänä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.05.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Korphai Helsinginkatu thaimaalaista

Olimme lounaalla 28. 7. Paikka on siisti, palvelu ystävällistä. Lounaan voi valita menusta, kanalla, possulla tai tofulla. Annokset olivat maukkaita ja tarpeeksi suuret. Vatsa tuli täyteen ja jäi hyvä mieli lähtiessä. Suosittelen lämpimästi! Ps. Kokemusta on suurimmasta osasta Stadin Thai-ravintoloista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kannas suomalaista

Toimi. Ystävällinen palveu. Suosittelen Kannaksen kuvetta, jossa voimakas umamin maku. Söimme tänään myös 75-vuotis juhlamenun (39e), loistava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pizza Service Keskusta pizzeria

Ehdottomasti alan parhaasta päästä. Pizzat rapeita. Maukkaita. Kebab ihan best. Kokeile rulla kebab - kunnon jöötti täynnä tavaraa, koe itse ja ylläty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2014
Arvosana: -1


Kuvat


Seuraajat