Pehm1s

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bowl D1ner jenkkityylinen

"Tasapaksua ilman kohokohtia"

Toinen kerta kyseissä raflassa, ei tehnyt vieläkään vaikutusta.

Tilasin grillistä broileria, uuniperunaa kera rucolaa ja salaattia. Salaatti oli pettymys.

Ravintolassa oli hiljasta, vain pari muuta seuruetta ruokailemassa. Tarjoilijat palvelivat(kovaäänisesti) ensisijaisesti kavereiden seurueita. Pyydettiin lisää vettä, mutta tarjoilija jäi kannun kanssa sille tielleen. Tarjoilijan lippis häiritsi, oltiin kuitenkin syömässä.

Annoksen koko riittävä. Hinta-laatusuhde Ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kaffeteria Mummola kahvila

Hintaansa nähden olisin odottanut salaatilta enemmän. Lounaalla söin broilerisalaatin, johon kuului leipä. Leipä oli hyvää. Salaattipohja oli niukka. Broileri jäi osittain syömättä, liha oli punaista. Mainitsin asiasta ja olisin saanut uuden salaatin tilalle. Siinä vaiheessa maha oli jo täynnä.

Kahvilan sisustus oli mielenkiintoinen, mummola henkeä. Ihana vanhanajan tunnelma :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Memphis amerikkalaista

Otin Halloumi Burgerin salaatilla. Salaatti oli runsas ja raikas, miinus pisteitä burgerin sämpylälle - oli hieman kuiva. Hampurilaisen pestokastike oli maukas. Hinta-laatusuhde kohdallaan! :)

Pöydän varauspalvelua oli helppo käyttää. Onneksi olimme varanneet pöydän, paikka oli ihan täysi. Saimme heti palvelua ruuhkasta huolimatta. Olisimme toivoneet, että meitä olisi palvellut yksi ja sama tarjoilija. Nyt meitä palvelu useampi tarjoilija.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Mount Sherpa nepalilaista

Á la carte-lista oli monipuolinen, plussaa monista kasvisruoka vaihtoehdoista. Listaan oli merkitty ruokien tulisuus. Ruoka ja naan-leipä oli erittäin hyvää.

Rauhallinen tunnelma. Palvelu oli ystävällistä ja sujui suomenkielellä. Maksun suhteen vielä parannettavaa (itse täytyi listalta näyttää, mitä oli tilannut) eikä ravintolalla ollut omaa wc:tä.

++ Suosittelen lämpimästi ++

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Lounasravintola Trio lounasravintola

Otin lounaalla lohipastaa, johon kuului myös salaattipöytä ja kahvi/jälkiruoka. Salaattipöytä kaipaisi kohennusta. Jälkiruokana oli vaatimaton keksi.

Ruoka oli kaikinpuolin maittavaa. Annos oli runsas, olisi täyttänyt isommankin miehen vatsan. Hinta/laatu-suhde OK. Palvelu sujui ammattimaisesti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: IKEA Ravintola ruokaravintola

Otin pieneen nälkään sienitäytteisiä lettuja ja pienen salaatin. Itse sai vapaasti valita salaatin runsaasta salaattipöydästä pienen kuppiin. Letut olivat hieman mauttomia, mutta annos hintaansa nähden OK. Palvelu oli sujuvaa ja nopeaa ruuhkasta huolimatta.

++ Ilmainen kahvi Family-kortilla plussaa ++

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Bella Roma, Kuopio italialainen ravintola

Tiskillä palvelu tökki. Minulle jopa saatettiin nauraa, kun en osannut lausua annokseni nimeä oikein. Tiskillä olisi voinut kysyä - otetaanko alkuruoka, ettei ois tarvinnu alkuruokapöydässä ihmitellä "missä lautaset". Alkuruoka oli siis erikseen ostettava, jos sen halusi.

Harvoin sitä törmää liian nopeaan palveluun. Ruoka tuli aivan turhan nopeasti pöytään, kun ei ollut alkupalaa ehtinyt edes syömään loppuun. Siinä se ruoka sitten tovin ehti jo jäähtyä.

Alkuruokapöytä oli monipuolinen - erinomainen leipä. Pöytä olisi kaivannut täydennystä ja siistimistä. Pääruokana söin pastaa. Annoskoko oli OK. Ruuassa ei juurikaan makua ja todella rasvainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Dragon Sheng kiinalaista

Ensimmäistä kertaa viikonloppu Buffetilla. Tarjolla oli paljon eri vaihtoehtoja mm. sushia, keittoa, salaattia, riisiä/nuudeliä, eri kastikkeita sekä friteerattuja kanoja/katkarapuja. Plussaa limppari automaatista. Ruoka maistui ja mahan sai täyteen. Miinusta jälkiruoka kakusta.

Nopea ja hyvä palvelu, vaikka ravintola oli melko täynnä. Hinta/laatu-suhde OK.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit