Ruokarakastajat

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pizzeria Anesi pizzeria

Pitsat ovat perus turkkilaislättyjä parempia. Pohja on rapea ja ainakin kasvispitsoissa täytteet ovat tuoreita. Paikka itsessään ei ole viihtyisä, mukaan otettuna maistuu paremmalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Restaurant Ask luomu ja lähiruoka dining

Söimme neljän ruokalaijin menun ja juomiksi valitsimme viinipaketin sekä alkoholittomat juomat. Ruoat olivat taivaallisen hyviä ja juomat sopivat niihin erinomaisesti. Erityiskiitos alkoholittomista juomista ja ihanasta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 24.06.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Deli Café Maya lunch.brunch.bakery.

Yksi keskustan parhaista lounaspaikoista kasvissyöjille. Söimme kasvismakkarat, jotka olivat erittäin maukkaita. Myös kaikki papuruoat ovat aina maistuvia ja samoin ihana salaattipöytä sekä kakut. Kaikki toimii!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro Kallio Pohjois-Afrikkalainen

Sandron brunssi on mahtava ja seitan-burgeri maistuva. Tahnat ovat hyviä ja ruoka hyvin maustettu, mutta annos kokonaisuudessaan on aika raskas. Pienemmälläkin pärjäisi! Palvelu on ystävällistä ja meininki rento!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Lemon Grass thaimaalaista

Olemme joutuneet toteamaan saman, kuin monet muutkin ravintolan vanhoista asiakkaista: ruoan laatu on laskenut. Suosikkithaikkumme on tuottanut pettymyksen nyt useaan kertaan peräkkäin. Kasvisannoksista puuttuvat vihannekset sekä kastike lähes kokonaan. Ruoka koostuu suuren suuresta määrästä tofua, muutamasta vihanneksesta ja tilkasta kastiketta pohjalla. Kastikkeen maku on kyllä hyvä, mutta runsasta tofumäärää se ei pysty maustamaan. Take away -annokset ovat pienentyneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit