Tiskiratti

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Panimoravintola Plevna panimoravintola

Söin pääruokana salaatin "paistettu vuohenjuusto hunajalla", hintaa tuli 16. 90e.
Olen melko pienikokoinen, mutta ensimmäistä kertaa ravintolasta lähtiessäni jäi nälkä. Piti mennä kaupan kautta seuraavaan tapaamiseen.

Naurettavan kokoinen annos ja siinä oli pelkkää salaatinlehteä vähän, hiukan kurkkua ja yksi viipale paistettua vuohenjuustoa.

Palvelu oli myös todella töykeää. Keski-ikäinen tanttamaria komenteli meidän seuruetta ja kovaan ääneen komotti että "kuka juo ja mitä".
Aika älytöntä palvelua. Kun menin maksamaan salaattini ja veteni, kysyin tarjoilijalta että oliko tämä tosiaan pääruoaksi tarkoitettu salaatti ja että annos oli todella pieni. Tarjoilija katsoi hetken ja sanoi että "voit mennä tonne kokille sanomaan!".

Eikö tarjoilijan tehtävä ole välittää palaute keittiöön. Kun katselin seurueessani olevien muiden annoksia niin sellaisia uppopaistettuja rasvaklönttejähän ne oli. Vähän mitään tuoretta ja laadukasta. Ei tänne enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Kasvisravintola Gopal kasvisravintola

Arvostus on korkealla kun saa laadukkaista ja TUOREISTA raaka-aineista valmistettua ruokaa ja sitähän Gobal tarjoaa. Toinen ääripää einesmössöjä tarjoavista ravintoloista. Kaikki tarjottava on valmistettu pienissä erissä ja huolellisesti. Ruoka on todella maukkaasti maustettua ja terveellistä kasvisruokaa. Yhtään ei jää nälkä ja buffet-pöytä on monipuolinen erilaisine salaattivaihtoehtoineen, kastikkeineen ja lämpimine ruokineen. Päälle vielä iso mukillinen herkullista Rooibos-teetä. Tulen aivan varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Nanda Devi intialaista

Ollaan käyty useamman kerran viikonloppuna juhlabuffetissa, jossa kaikki ruoat on erinomaisen hyviä ja herkullisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Chicago Food Park usa ravintolamaailma

Ostin juustohampurilaisen, jonka ranskalaiset sain vaihdettua salaattiin. Mies söi spagettibolognesen ja spagetti oli varmaan suoraan joku euron paketti kaupasta, ainakin oli saman näköistä ja makuista. Ruokaan kuului raastepöytä, joka oli aika sotkuinen, tosin raasteet oli ihan suht.ok. Hampurilainen oli aseteltu salaatin kanssa ihan kivasti, mutta pihvi oli ihan järkyttävää rustomössöä. En ole ikinä syönyt tuollaista hampurilaispihviä josta ei mene veitsi läpi ja se tosiaan oli täynnä sitkeää rustoa. Söin salaattia ja hampurilaisesta kuoret, pihvi jäi lautaselle. Tästä ilosta maksoin juoman kanssa n.18€, siis hirveän ylihinnan. Tarjoilija oli ihan ystävällinen, olimme tosin ainoat asiakkaat koko Lielahden ravintolassa enkä ihmettele miksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Lari venäläistä

Ihanaa borssikeittoa ja hyvä palvelu. Tänne uudestaan ! молодец!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 28.08.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit