UlthimaThule
8 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (8)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Useamman kerran käyneenä voin vahvasti suositella! Ruoka on yksinkertaista, simppeliä bistroruokaa mutta taidokkaasti valmistettu maistuvista raaka-aineista. Salihenkilökunta on todella mukavaa ja huomioivaa, hymy ja iloisuus nostaa aina tunnelmaa ja sillä voi pelastaa vaikkapa keittiön "huonommankin" päivän. Juomalistaa miettisin vielä uudemman kerran, ei haittaa vaikka on lyhyt mutta kiertoa listaan sekä hitusen laadukkaampaa viiniä kehiin, nyt lista samaa tasoa kuin muissa Hyvinkään ravintoloilla. Rohkeutta myydä "ei laseittain"- saatavia viiniä laseittain, kyllä ammattilainen myy loppu pullon seuraaville eli enemmän myyntityötä! Se on myös osoitus ammattitaidosta. Summa summarum: hienoa että saatiin Hyvinkäälle uusi, kerrankin laadukas ravintola. Toivotan menestystä!
Useamman kerran käyneenä voin vahvasti suositella! Ruoka on yksinkertaista, simppeliä bistroruokaa mutta taidokkaasti valmistettu maistuvista raaka-aineista. Salihenkilökunta on todella mukavaa ja huomioivaa, hymy ja iloisuus nostaa aina tunnelmaa ja sillä voi pelastaa vaikkapa keittiön "huonommankin" päivän. Juomalistaa miettisin vielä uudemman kerran, ei haittaa vaikka on lyhyt mutta kiertoa listaan sekä hitusen laadukkaampaa viiniä kehiin, nyt lista samaa tasoa kuin muissa Hyvinkään ravintoloilla. Rohkeutta myydä "ei laseittain"- saatavia viiniä laseittain, kyllä ammattilainen myy loppu pullon seuraaville eli enemmän myyntityötä! Se on myös osoitus ammattitaidosta. Summa summarum: hienoa että saatiin Hyvinkäälle uusi, kerrankin laadukas ravintola. Toivotan menestystä!
Ei saa mm. possunposkia muualta Hyvinkään lounasravintoloista. Kylmäsavulohikeitto oli taivaallista..nam.
Maukasta kotiruokaa hyvin edullisesti. Salaattipöytä oli monipuolinen sisältäen myös ruokaisia salaatteja. Talon itse leivotusta leivästä isot plussat. Pannupihvit sienikastikeessa olivat todella hyvät, pihvi hieman rosee keskeltä kuten kuuluukin, joten mehevä ja maukas. Hienoa, että asiakkaita riittää.
Aikamatka takaisin -80 luvun pimeälle puolelle. Tarjoilu haparoivaa, pöydissä haarukat ja veitset kipoissa, huoltoasema mausteikot. Annokseni ylikypsää härkää oli kuvottava. Tarjoilija suositteli annosta mutta ei loppupelissä osannut kertoa miten se oli valmistettu. Härkä siis vakuumipakattua valmiiksi siivutettua leikkelettä joka oli kätevästi "käräytetty" uunissa ja paksu madeirakastike päälle. Soosi 90% demi-glacea, lisukkeena kuolemattomat porkkanasuikaleet (jotka hieman raakoja), perunat foliossa (lähes priceless) ja kyrvähtäneen näköinen härän rinta jonka kruunaa tuo läjä sokerihernettä tms. Toinen pääruoka pippuripihvi tilattiin medium miinus ja saatiin lähes kypsänä, aika samoilla lisukkeilla kuin ed. mainittu. Kirkkaasta ahvenkeitosta maistui vain valkopippuri. Päällimmäisenä suuhun jäi maistumaan joku grilli/aromivahvanne. Kävimme myös lounaalla, noutopöytä ei houkutellut ulkonäöltään eikä sisällöltään. Tilasimme vasikanleikkeet jotka olivat ihan perus lehtipihvit kauhean grillimausteen kera. Viinilistan laatu/valikoima huono. Ihme täytyisi tapahtua että veisin omat rahani kyseiseen ravintolaan uudestaan.
Kolme kertaa käyneenä voin sanoa että riittää. Valitettavasti käyntikerroilla pieleen meni joko ruoka, palvelu tai molemmat. Ravintola on ollut kohta puoli vuotta auki eikä edelleenkään taustamusiikkia, pienellä panostuksella viihtyvyyteen tekisi jo ihmeitä. Aika erikoista henkilökunnan purkautumiset tällä palstalla, kannattaako alkaa opettamaan maksavaa asiakasta miten heidän pitäisi kokea ravintolakäynti, ehkä ette vaan ole erityisen hyviä edes omassa genressänne?
Hyvinkään parhaat pitsat.
Rossossa tilaan ainoastaan pitsaa, mielikuva ketjuravintolan a la cartelistasta ja sen toteutuksesta ei ole kovin korkealla.
Pitsat ovatkin oikein hyviä mm. Manzo(aikaisemmalla listalla se oli piirun verran parampi täytteiltään kuin nyt). Hinta toki muutaman euron kalliimpi kuin alueen muissa pitserioissa mutta laatu kyllä korvaa sen. Palvelu on helposti lähestyttävää ja ystävällistä. Harmillisen tyhjää siellä on ollut useampaan kertaan esim. perjantai alkuiltoina.
Yllättävää,että hyvinkäältä löytyi tällainen paikka. Ruuat valmistettu pieteetillä.Viinilista persoonallinen.ja huomasin,että järkkäilevät erinäisiä viini-ja ruokatilaisuuksia,kevään teema on ollut kuulema suomalaiset viinintekijät.Mielenkiintoista!