Vipsu

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maneerat Thaimaalaista

Tuoretta, raikasta ja oikein herkullista Thai-ruokaa. Jälkkäriksi usein tarjolla ties mitä mokkapaloja tai täytekakkua jolla käytännössä varmistetaan, että ravintolasta lähtee erittäin tukevanoloisena.

Käviämääriin nähden paikkojen vähyys silti johtanut usein pettymykseen, joten suosittelen olemaan ovella jo reippaasti ennen lounasaikaa mikäli mielii päästä sisään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzarium italialainen pizzapaikka

Parasta Pizzaa Turussa ja vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan. Palvelu on yleensä ystävällistä ja pirteää ja sijaintinsa puolesta paikkoja kyllä riittää vaikka hälinältä tuskin pystyy ostoskeskuksessa välttymään. Hinta kalliimman puoleinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Himalayan Kitchen

Maukkaita curry-ruokia joista on tullut testailtua mm. Lammasta, Kanaa ja kasvisvaihtoehtoja. Tulisen ruuan ystävänä jäänyt silti kaipaamaan chilikastikeita ja tulisempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Delhi Darbar Intialaista

Sijainti ehkä hieman syrjässä, mutta ruoka on oikein maittavaa. Paikkojakin löytyy vaikka tungosta on välillä ihan ovelle saakka.

Harmittavasti en ole vielä onnistunut tilaamaan kovin tulista ruokaa täältä, pariin kertaan pyytänyt erittäin tulista mutta joutunut silti lisäämään pöydän tököttiä jolla potkua saa kyllä kiitettävästi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Indian tandoori intialaista

Oikein maittavaa intialaista ruokaa, muista poiketen tarjolla myös melko usein lammasta mistä plussaa.

Runsaasti tilaa isommillekin käviämäärille ja melko hyvä sijainti vaikkakin hieman syrjässä. Moitittavaa on kuitenkin välillä tapahtuvat poikkeukselliset aukioloajat ja ruokalistat mistä ei ilmoiteta mitään kotisivuilla saatika sosiaalisessa mediassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Chinese Panda Garden kiinalaista,thaimaalaista

Ruokalistoilta löytyy sekä Kiinalaista, että Thai ruokaa mistä plussaa. Hinta on edullinen sekä lounasaikaan, että muulloin. Laadullisesti ihan maittavaa ruokaa, mutta erityisesti Thai ruoka ei ihan pärjää kaikille keskustan Thai ravintoloille.

Ravintolassa riittää myös kattavasti tilaa isommallekin joukolle, tosin täytynee myöntää että tulee usein napattua ruoka mukaan ravintolan ripeyden ja kiireiden vuoksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pho Ngon vietnamese cuisine aito vietnamilaista

Raikasta, täyttävää ja todella maukasta ruokaa. Pyytämällä saa vielä annokseensa riittävästi potkua Chilien muodossa jos tulinen on mieleen.

Kokemusta latistaa vain jokseenkin ahtaat tilat mitkä tekee ruokailusta hieman hankalaa jos lounastamaan lähtee useampi henkilö.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit