aimohaipakka

21 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Osteria Di Vino välimerellinen

Mukava kokemus.
Liekö alkuinnostusta vieläkin mutta ilman pöytävarausta ei vapaata pöytää näyttänyt löytyvän.
Alkupalat tavanomaisia, siis ihan hyviä. Pääruuat hyviä, hintaansa nähden varsinkin. Ilmapiiri mainio, ripaus autenttista italialaista tunnelmaakin. Palvelu riittävän nopeaa ja kaikin puolin ystävällistä. Meillä meni englanniksi mutta oli paikalla kyllä ihan suomenkielisiäkin tarjoilijoita. Menemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bella Roma, Kuopio italialainen ravintola

Parantanut tasoaan. Edellinen käynti,melko pian avajaisten jälkeen, tuotti pettymyksen mutta päätimme antaa ravintolalle toisen mahdollisuuden. Onneksi annoimme.
Nyt oli palvelu kohdalaan, asiallista ja ripeää. Ruoka-annoksemme olivat hyvät. Vuohenjuustopasta-annos oli maukas eikä tällä kertaa ollut säästelty raaka-aineissakaan joten lautasella oli muutakin kuin keitettyä pastaa. Rouvan valitsema hodari oli myös hyvä ja annos oli kooltaan jopa liiankin suuri.
Hyvä, hyvä. Tänne tulemme uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Bella Roma, Kuopio italialainen ravintola

Aiempien arvioiden perusteella emme ihmeitä odottaneet. Tilasimme hampurilailsen ja pasta-annoksen. Lisäksi alkusalaatti.
Salaattipöytä oli hintaisekseen (1,5 euroa) hyvä ja monipuolinen. Hampurilainen oli ok, tosin paremman saa halvemmalla vaikkapa mäkkäristä.
Pasta-annoskin (carbonara) menee luokkaan OK. Ei varsinaisesti huono mutta hieman mauton ja suhteessa olisi saanut olla vähemmän pastaa ja enemmmän carbonaraa.
Palvelu asiallista, "viileän" ystävällistä.
Käyn varmaan toistekin muttei tästä suosikkipaikkaa tullut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Satamaravintola Laivuri pitsat ja virvokkeet

Mukava kesäravintola. Joka kesä täällä täytyy piipahtaa pizzat syömässä. Ravintolahan on kerrassaan kauniilla paikalla. Joinakin vuosina pizzojen taso hieman laski, nyt oli taas ihan hyvä peruspizza.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kaavya Kitchen intialainen ravintola

Perushyvää intialaista.
Ystävällinen palvelu, pienet kieliongelmat eivät juuri haitanneet. Valitsemamme ruuat olivat maukkaita. Eivät erinomaisia, mutta hyviä. Kyllä täällä kannattaa käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Pancho Villa meksikolaista

Positiivinen yllätys.
Aiempien kommenttien perustella olimme aika skeptisiä saapuessamme.
Asiakkaita ei ollut kovin paljon. Palvelu oli asiallisen ystävälllistä ja suht nopeaa. Miellytti meitä.
Alkupalaksi ottamamme nacho-kori oli aika heikko, samanlaisia nacholastuja kastikkeella saa monissa samanlaisissa ravintoloissa tervetulotoivotuksiksi.
Sen sijaan chilipossu barbequekastikkeella ja lohiannos olivat juuri sellaisia mitä toivoimmekin. Maukkaita, hyvin maustettuja annoksia. Hyvää BBQ-henkistä ruokaa. Eihän tämä mikään fine dining-paikka yritäkään olla.
Käymme varmasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Mount Sherpa nepalilaista

Perusmiellyttävä kokemus.
Vaimon kanssa käväistiin syömässä. Palvelu oli ystävällistä ja muutenkin moitteetonta.
Ruuasta mielipiteemme hieman erosivat. Söimme osin eri ja osin samat annokset.Vaimo oli tyytyväinen ruokaan, minä olisin kaivannut hieman lisää makuja. Pelkästään ripaus suolaa annoksiin olisi saanut maut paremmin esiin.
Mutta ihan ok kokemus, varmasti käymme kokeilemassa toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 08.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Hotelli Vanha Rauma

Kaikin puolin miellyttävä kokemus.
Yövyimme hotellissa ja kun illalla saavuimme, päätimme ruokailla hotellin ravintolassa. Alkuruuat ja jälkiruuat jätimme kokeilemamatta, tilasimme vain kaksi pääruoka-annosta.
Palvelu toimi mainiosti, ystävällisesti ja nopeasti.
Valitsimme keittiön suositteleman naudan ulkofilepihvin ja listalta parmankinkkuun käärityn kanapojan fileen.
Ulkofilepihvi oli toivotun mediumin sijaan vähän yli, lahempänä kypsää. Kuitenkin maukas, ei ylipaistettu. Lisäkkeet normaalia grillikasvistasoa. Grillikastike ja aioli molemmat hyviä.
Kana-annos oli herkullinen.

Voisin käydä uudestaankin ja uskallan suositella muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 24.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Linna-Hotelli

Tämä on hieman hankala arvostelu koska ruoan laadusta minulla ei ole aavistustakaan. Tämä siksi, ettemme jaksaneet odottaa niin kauaa, että ruokaa olisimme saaneet.
Hotelli on viihtyisä ja ravintolankin miljöö on mukava.
Aluksi palvelukin vaikutti ystävälliseltä.
Alkujuomat saimme nopeasti ja ystävällisesti. Tilauskin tehtiin ja jäimme odottelemaan annoksiamme. Sitten me odotimme. Odotettuamme odotimme lisää. Puolen tunnin kuluttua olimme juomamme saaneet siemailtua ja jatkoimme odottamista.
Puolentoista tunnin odottelun jälkeen pinnamme ei enää riittänyt joten saatuamme odottelun jälkeen katsekontaktin tarjoilijaan pyysimme laskun juomistamme ja läksimme.
Ravintolaan oli tullut ennen meitä 8 hengen seurue, jonka palveleminen oli kuulemma syy pitkään odotusaikaamme. Heidän lisäkseen ravintolassa olimme me ja kolme muuta asiakasta. 13 asiakasta siis saa keittiön niin sekaisin, ettei puolessatoista tunnissa saa yhtään annosta valmistettua.
Koska keittiö toimii noin hitaasti, luulisi tarjoilijalla olevan aikaa huolehtia asiakkaistaan. Ilmeisesti kuitenkaan ei koska olimme tunnin omissa oloissamme tilannetta ihmettelemässä.

Aamiaisella tilanne jatkui samanlaisena. Muutama leipäpala ja pari juustoviipaletta löytyi,lisäksi joitakin vihanneksia. Kinkkua ja makkaraa oli ilmeisesti ollut mutta kaukalot ammottivat tyhjyyttään. Samoin joku väitti nähneensä jugurttia muttei sitäkään etsimällä löytynyt.

Kerrassaan onneton kokemus. En tule uudestaan enkä suosittele kenellekkään :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Dos Amigos espanjalaista

Makoisa maku jäi tästä ravintolasta.
Kävimme alkuillasta, montaa muuta ruokailijaa ei paikalla ollut. Siksipä palvelun nopeuden arvioiminen on vaikeaa. Me saimme erinomaista palvelua.

Paikka on hieman levoton, onhan ravintola oikeastaan hotellin respassa. Intiimiin illastamiseen en tätä paikkaa valitsisi.

Alkuun tilasimme muutaman tapas-annoksen, kaikki valitsemamme olivat hyviä. Eivät kaikki erinomaisia mutta hyviä. Chorizo-lihapullat olivat mainioita, samoin juustot kirsikkahillokkeella.

Pääruoista kokeilimme kala-äyriäisruukkua, joka oli hyvä joskin ehkä hieman vaisu ja karitsaruukkua, joka oli erinomainen. Ei puhettakaan sitkeästä lihasta.

Aiomme käydä toistekin ja uskallan suositella muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.01.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit