apinapuu

16 arvostelua

halpa ja maistuvan iso annos

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Blancco (Pitäjänmäki) monipuolista lounasta

Haudutettu paprikakeitto oli mainio eikä liian rasvainen. Tulisuus juuri sopiva. Salaattipöytä monipuolinen, mutta ei kovin maukas. Jotain pastansekaista herkkusienisalaattimönjää en pystynyt syömään loppuun. Liharuoka jäi myös kesken ja kasvispyörykät olivat kamalia. Liian juustoinen pitsa oli pakko syödä loppuun, koska oli nälkä. Letut oikein hyviä. Kokemus ihan kohtuullinen kun kyseessä pukuspedeily lounaspaikka firmojen ympäröimällä alueella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.10.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Mr. Lau kiinalaista

Lounasaikaan oikein miellyttävä ja nopea palvelu. Härkä oli mureaa ja hintansa väärti! Suosittelen kaikille kiinalaisen ystävälle.. Ravintolan sisustus tosin on hieman omituinen kiinalaiseksi..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.05.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Kolme Kruunua 50-luvun suomalaista

Silakoita ei ollut saatavilla merellä johtuvien olosuhteiden ansiosta, mutta otin tilalle pyttipannun. Makkara oli oikein maukasta ja lihaisaa, rasvaa sopivasti. Annos tosin oli hieman pienehkö. Palvelu hyvää ja kortteliravintolan tunnelma, jonka turistitkin olivat löytäneet. Ystäväni lihapullat sulivat suussa ja kastike oli suorastaan mahtavaa. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.07.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Thai Restaurant Orchid classic & modern thai

Alkuruokana katkarapukeitto mukavasti chilillä maustettuna. Maukas ja hyvin paikallinen keitto. Suosittelen!

Pääruoaksi otin thaimaalaisen erikoisuuden paistettua keltaista nuudelia, kanaa, chiliä ja basilikaa. Tulisuusluokka kaksi. Todella maukas ja hyvä mausteisuus. Annos sopivan kokoinen hintaisekseen.

Ystävällinen palvelu ja upea sisustus ansaitsevat pisteet myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.09.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Kitch Reilu, retro ja rento

Miellyttävä palvelu ja pöytiin tarjoiluakin sai vaikka hieman kiirettä oli. Ehkä yksi tarjoilija lisää hoitamaan tilauksia ja laskuja eurooppalaiseen tyyliin, ettei asiakkaiden tarvitsi jonottaa maksupäätteellä tiskillä ja tukkia muutenkin ahdasta ravintolaa. Ruoka hyvää ja kohtuuhintaista. Tyylikäs sisustus. Viikonloppu iltoina aina täynnä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.09.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Töölö ruokaravintola

Ah! Aito kansanlaistunnelma ja koruton miljöö töölön sydämmessä tarjoaa edullisen ja herkullisen ruoka- ja olutravintolan yhdistelmän. Lihapullat maistuivat ja kaverin mureke oli näyttävä ja kuulemma myös onnistunut kokemus. Salaattipöytä hieman askeettinen, mutta annetaan anteeksi..eihän tällaisessa paikassa salaattia syödäkään. Suosittelen! Halpaa olutta myös..!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.09.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Siltanen

Olisinhan sitä ruokaa enemmänkin siinä lautasella olla voinut. Sopii vähäruokaisille naishipstereille, mutta ei isommille miehille. Sämpylää ja croisanttia oli riittävästi ja sillä sai onneksi täytettyä krapulaisen vatsan. Jotain kuitenkin puuttui, mutta suosittu paikka ainakin heti aukeamisen jälkeen. Jonotusta lähes 15 minuuttia.. Yksi tarjoilija ei riitä rahastamaan ja kaatamaan kallista mehua yhtäaikaa. Hieman skarpattavaa vielä..

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 25.08.2009
Arvosana: 7

Ravintola: Lounaispuiston Grilli 21 hyvää grilliruokaa

Auraranskiksia ei voita mikään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 28.10.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Korea House korealaista

Jälleen oikein mukava lounaskokemus! Kimchi maistui taivaalliselta ja bulgogi mureaa ja maistuvaa. Ystävällinen palvelua ja rauhallinen ravintola.

Käykää ihmiset, välttäkää peruskinkkejä, kokeilakaa jotain uutta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.10.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Korea House korealaista

Rauhallinen tunnelma, olimme ainoat asiakkaat. Mukava sisustelu ja ystävällinen palvelu. Mukavaa vaihtelua ja ruoka oli hyvää. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.09.2009
Arvosana: 2


Seuraajat