Opens at 11:00

Ravintola White Lady

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Diet

Recensioner (65)

Lämmin ja huomioonottava asiakaspalvelu jäivät päällimmäisinä mieleen. Parsa ilmakuivatun kinkun kera oli maistuvaa. Puitteet viehättivät perinteisyydellään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.04.2019
Betyg: 0

Perinteiset kortteliravintolat tuppaavat jäädä huomiotta, kun ravintolakävijöiden katse viistää vain uutuuksien korkeudella. Into kovana sitä itsekin tsekkailee virkeitä tulokkaita, mutta aina välillä katse olisi syytä kääntää ikähaarukan yläpäähän, sillä klassisia ja pitkään ikään ehtineitä ravintoloita ei ole liiaksi. Ehkä siihen on myös joku hyvä syy, miksi ravintola on ehtinyt kypsään ikään?

Lounasaikaan White Ladyssa on tarjolla paria eri komboa, mutta oma taktiikkani myötäilee lähes aina ns. high end -vaihtoehtoa eli koko settiä. Se irtoaa 13 euron hintaan. Lounas pitää sisällään salaattipöydän, päivän keiton ja leipää, kotiruokatyylistä pääruokaa sekä päätteeksi pienen jälkiruoan ja kahvin.

Olen käynyt White Ladyssa muutamaan otteeseen. Alkusalaattipöytä on yllättänyt runsaudellaan ja kivan erikoisilla raaka-aineillaan. Olen kokeillut mm. marinoitua broiskua, chorizotyylisiä makkaroita, pastasalaattia, fetaa ja muita juustoja, kapriksia, minipaprikoita, marinoituja sieniä, marinoitua sipulia ja kananmunaa. Alkusalaatista on saanut aina koottua oikein pätevän lounasstartin. Keittoakin olen maistanut. Kantarellikeiton maku jäi kuitenkin vähän lussuksi, jotenkin odotin maistuvampaa lopputulosta. Siskonmakkarakeitto oli perushyvää. Pääruokana olen syönyt mm. possunfileetä, kasviksia ja perunaa, lihapullia, muusia ja kasviksia sekä lohta pastalla. Possu oli maukkaan kastikkeen kera oivallista, mutta kasvikset ja perunat jäivät täydellisiksi statisteiksi annoksessa. Ne olisi pitänyt jättää tarjoilukippoihinsa. Peruna oli jopa pahasti jäähtynyttä. Jauhelihapullat olivat tasoa ok, kuten myös kastike, muusi ja kasvikset. Lohi oli syötävää, mutta pasta jäähtynyttä, kuivunutta ja mautonta. Jälkiruokana on ollut marjarahkaa sekä viimeisimmällä kerralla rikkaita ritareita kermavaahdon ja mansikkahillon kera. Rahka on ollut ihan kivaa, mutta niitä rikkaita ritareita on syönyt enemmän kuin mielellään! On aina kiva päättää työmiehen ”kolmen ruokalajin lounas” siihen kolmanteen ruokalajiin.

Meininki White Ladyssa on tuttavallista. Maksun sai valintansa mukaan hoitaa etu- tai jälkikäteen. Osa eri pöytien seurueista jopa spontaanisti ryhtyi keskustelemaan keskenään, mitä voidaan pitää suomalaiseen elämänmenoon tottuneena erikoisena, mutta toki sinänsä ilahduttavana yksityiskohtana. Ruotsiakin kuulee, kuten myös englantia. Miljöö on riitasointuinen, outo ja vanhahtava. Sisustus on yhdistelmä irrallisia ja toisiinsa liittymättömiä elementtejä ja värejä. Leikkinurkkaus on varmaan lapsellisille kiva, mutta nykypäivän ravintoloissa perin harvinainen. White Lady yrittää tarjota kaikille kaikkea, mutta kuten tiedetään, ne yritykset eivät yleensä pääty kovin hyvin.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 17.06.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

White Ladyn tarjonnasta löytyy tällä hetkellä kiva yllätys taloyhtiön asukkaille; Suomen juhlavuoden kunniaksi White Lady tarjoaa edullisesti Mannerheimintie 93:n asukkaille (Lotta Svärd-talo) kotiinkuljettuna päivän keiton, johon sisältyy leivät ja jälkiruoka. Kahden päivän kokemuksen perusteella sanoisin, että palvelu ja ruoka ovat loistavia. Toivottavasti kokeilusta tulee pysyvä ;)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 27.10.2017
Betyg: 0

Hyvällä mestalla sijaitseva pulju. Harmi vaan, että samanlaisen pizzan (14,50€) saa kadun toiselta puolen hintaan (8,50€). Mikään ei selittänyt hintaeroa. Muuten ihan ok mesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.08.2017
Betyg: 0

Lehtipihvillä.

Tämäkin paikka ollut lienee mestoilla kauemmin kuin allekirjoittanut itse, joten korkea aika kokea anti.

Keskiviikkona alkuillasta sali noin puolillaan, varattuja pöytiä muutama. Tämä kai lupaa hyvää, suosio siis. Terassillakin, joka muuten on yllättävän suuri, istuu muutama henkilö vaikkei aurinko paistakaan.

Lapset otettu huomioon keskivertoruokalaa paremmin, ja heille onkin järjestetty pikaruokahenkinen syvennys jossa sopii kiljua. Ja kiljutaanhan siellä.

Kuten otsikko kertoo, listalta kokeiluun lehtipihvi. Tulee kohtuu nopsaan. Annos näyttää perinteiseltä, ja myös maistuu. Liha ehkä vähän kuivakkaa, mutta maustevoi hyvää ja pelastaa paljon. Ranet siinä rinnalla ihan peruskauraa.

Tarjoilija tuo juomaksi tilatun vesikannun (jossa kevyt jääkaapin maku) pöytään muttei kuitenkaan kaada juomaa lasiin. Tästä miinusta, sillä jäävedestä kuitenkin laskutetaan erikseen. Palvelu muuten ihan ok.

Kokonaisuudessaan jäi vähän hassu olo. Perinteitä piti olla, mutta sitli jotenkin vähän keskinkertaista. Lisäksi hinnoiteltu yläkanttiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 16.08.2017
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää ja edullinen lasten ruokalista ilahdutti. Tulimme su iltana ilman pöytävarausta paikalle, mutta meille järjestyi nopeasti pöytä. Ainoa miinus oli tarjoilija, joka ei sanonut sanaakaaan tuodessa ruokalistoja ja hakiessa likaisia astioita pois. Se tuntui omituiselta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.06.2017
Betyg: 0

Tuttavien usuttamana tuli käytyä. Jostain syystä paikka ei ole houkutellut ja on jotenkin olevinaan arveluttavassa paikassa. Omituiset mielikuvat saivat kyytiä, koska ainakin pizzat osoittautuivat oikeasti hyviksi ja keskivertoa laadukkaammiksi. Tarkoitus mennä testaamaan muitakin ruokia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.02.2016
Betyg: 0

Olen ollut White Ladyssa aikaisemmin vain kerran ja sillloin kyseessä olivat häät (1980-luvun alussa). Nostalgiaa oli siis ilmassa. Paikka on siisti ja varsin historiallinen (perustettu vuonna 1952). Odotukset olivat perustasoa mutta ravintola ylitti ne selkeästi. Naisten tilaama pizza (jaettu) oli kuulemma maukas. Itse söin lehtiphvin muussilla. ja annos tyydytti nostalgianälkäni täydellisesti (hyvä lihan maku) muussin olisin kuitenkin miellummin nähnyt pihvin vieressä (eikä sen alla). Lapsivierailijat näyttivät olevan ravintolaan tervetulleita mutta heitä ei ravintolassa tällä kertaa näkynyt. Kiitos!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.09.2015
Betyg: 0

Olimme äitienpäivälounaalla. Kiva paikka lapsille. Leikkipaikka jossa lapset viihtyivät. Noutopöytä ennenkaikkea alkupalat olivat erinomaiset. Pääruoka hyvä mutta parantamisen varaa. Jälkiruoka jokaisen makuun. Voin lämpimästi suositella lapsiperheille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 0

Vappubuffetissa oli hyvä alkupalapöytä, pääruuista osa hyvinkin epämääräisen näkösiä, mutta maut kuitenkin perushyvät. Jälkiruokapöytä aika raskas ja kaikkien ruokien esittely vähän puutteellista. Ruokaa ja vaihtoehtoja oli ihan riittävästi. Tunnelmaltaan oli nuhjuinen ja tarjoilijat kiireisiä ja persoonattomia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 47€ Tillagt: 01.05.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mannerheimintie 93, 00270 Helsingfors - Route
(09) 241 3562
http://www.whitelady.fi/

Options