kille-k

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Nolla baariravintola

Henkilökunta oli lämmin, hymyileväinen ja huomioiva ja palvelu oli kaikin puolin esimerkillistä.

Sipulikeitto oli suorastaan järkyttävän hyvää. Kanapasta ei järisyttänyt maailmaa mutta oli silti kelpo eväs. Jälkkärisuklaakakku jäätelöllä oli kauniisti marjoilla koristeltu, uunituore ja sopivan hintainenkin (7e).

Pientä miinusta hiukan levottomasta "baarimaisesta" tunnelmasta ja liian avoimesta tilasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.04.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Blancco (Pitäjänmäki) monipuolista lounasta

Lounasbuffaan (8,90e) kuului kaikki. Monta lajia lämpimiä, pizzaa, keittoa, runsas salaattipöytä jne. Jopa munkki kahvin kanssa jälkkäriksi. Menen toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Bistro Leon bistro

Paikan a la carte -listasta lukee lähes poikkeuksetta ylistäviä arvioita, lounaasta ei niinkään. Hintaan 9,20 on tarjolla kaksi lämmintä ja keitto seisovasta pöydästä. Sinällään ihan maukasta, muttei maata järisyttävääkään, oikeastaan aika peruslounas. Salaattipöytä hyvä ja ympäristö viihtyisä. Täytyy testata a la carte joskus, lounas on ehkä hiukan hinnakas jotta kauempaa tulisin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2012
Arvosana: 1

Kodikas paikka, joskus lounasaikaan ruuhkainen koska tilaa vähän ja lounaat herkullisia. Kahvi ja leivonnaiset myös hyviä. Olen käynyt jo toistakymmentä vuotta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 21.03.2012
Arvosana: 0

Ravintola: ALiShan kiinalaista

Hiljaisella teollisuusalueella sijaitseva kiinalaispaikka. Sunnuntaina hain take-away -mätöt ja paikka olikin odotuksien mukaisesti tyhjillään. Tilatut kaksi a'la carte -annosta tulivat varsin nopeasti, alle kymmenessä minuutissa, mikä on hiukan hämmentävää ottaen huomioon että paikalla oli vain yksi työntekijä joka hoiti kassaa ja kävi keittiössä tekemässä ruuat. Laadussa ei kuitenkaan ollut valittamista ja annoskoot olivat reilut. Hiukan jäi hämmentämään miksi tilattu chilikana olikin chilien sijaan maustettu kuivatuilla tähtianiksilla, ja vielä reippaalla kädellä. Epäselväksi jäi, oliko se tarkoituskin vai oliko kokilla käynyt vahinko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.08.2010
Arvosana: 5


Kuvat


Seuraajat