Ei tietoa

Red Fort

pizzaa, intialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Testasin intialaisessa, hiljattain omistajaa vaihtaneensa lähikuppilassa margharita-pizzaa, koska sitä teki mieli. Pohja oli turhan sitkoinen ja tomaattikastike aavistuksen liian makea makuuni, mutta muuten varsin toimiva lätty - sopivasti täytteitä ja mausteita. Miinusta lähinnä järkyttävästä ysäri-dancepopista joka pauhasi täysillä klo 16 iltapäivällä, wtf? Intialaista safkaa teostaan seuraavaksi. Palvelu oli hillityn asiallista. Krapulapizzaksi keskivertoa parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.01.2016
Arvosana: 0

Tähän on auennut uusi bangladeshilainen "ravintola" Bengal. Haettiin mukaan kaksi annosta ja kyllä toimi! Kasvisruokaa en muista, mutta toinen oli Chili chicken ja aivan erinomaisen hyvää kamaa tulisen ruoan ystävälle. Tyypeillä on vielä varmasti paljon opittavaa ravintolan pidossa, mutta ruoan osaavat saada maistumaan. Hinta/laatu/määrä suhde ainakin kotiin haettuna varsin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 0

Käytiin työkaverin kanssa syömässä kyseisessä lafkassa, ja kyllä oli naurussa pitelemistä. Ruokaa en edes syöttäisi koiralleni ja koko paikan ulkonäkö oli räkälälämäinen. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2015
Arvosana: 0

Hyvää intialaista ruokaa! Ihan perusystävällinen palvelu. Miljöö tosissaan voisi olla kutsuvampi, mutta ei kannata antaa sen häiritä. Käymme jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.09.2015
Arvosana: 0

Mainiota ruokaa, ilma tätä joutuisi Ogelista lähtemään kaupunkiin ruuan perässä. Yleensä tartutaan pizzaan, mutta intialaisosastoonkaan ei ole tarvinnut pettyä. Pizzapohja on erityisen maukas ja rapsakka. Ei kannata säikähtää nuhjuista miljöötä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

Loistava paikka. Hyvät pitsat. Karuudessaan tosi sympaattinen paikka. Ystävällinen henkilökunta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 0

Hyvät pitsat ja nopea palvelu. Ei erityisen halpaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2014
Arvosana: 0

Erityisen hyvää pizzaa krapulaan. Riitti täytettä ja phjan rakenne loistava ( varmaan omatekemää). Palvelu ystävällinen ja hintataso erityisen hyvä tähän loman loppupuolelle.
T. J&M

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Pizza nro 13, Mamma Mia Pizza, ei maistunut miltään ja pohja oli kuivahko, sekä lisäksi reunat olivat paksut. Tämän kehnompaa pizzaa en muista kokeneeni aikoihin.

Keskellä päivää ravintolassa istui lisäkseni 2 juoppoa, joista toisen kanssa juttelin. Terassille olisi paistanut aurinko. Henkilökunta oli mukavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.07.2013
Arvosana: 0

Neljä pitsaa noutona keskellä päivää.

Ravintolassa paikalla ainoastaan tapajuoppoja, sillä olihan arki ja kello jo 12. Tästä innoittuneena pullollinen karhuolutta pitsoja odotellessa, mikä olikin sitten ravintolan parasta antia.

Hinnat kylläkin edulliset, mutta tuotokset todella epämääräisiä, fruttidimare koepalan jälkeen suoraan roskiin, sillä tuna herätti vahvoja epäilyksiä tuoksullaan.

Edes karaoke ei olisi tätä kokemusta nostanut positiivisen puolelle. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.05.2013 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Mäkitorpantie 18, 00620 Helsinki - Reitti
http://www.ravintolaredfort.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita