manteli2015

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Lettukahvila Kalliolinna kesäkahvila

Monipuoliset täytevaihtoehdot, ystävällinen henkilökunta ja lisäksi upeat maisemat! Poikkean useammankin kerran nautiskelemaan kyseiseen paikkaan. Smoothiet olivat myös kiva lisä juomavalikoimaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Street Bar & Restaurant Sarastro kesäravintola

Suuntasin heti paikan avattua ovensa maistelemaan heidän listaa. Valitsin jo aiemmin suosikiksi muodostuneen Talon salaatin. Se oli runsas ja hedelmäinen ja ennen kaikkea todella maukas! Ajattelin, että vierailen hyvin nopeasti uudelleen miljöönkin ollessa niin ihana! Pian palasinkin. Tällä kertaa samainen annos olikin kovin keskinkertainen. Runsas se oli edelleen, mutta sekaan oli eksynyt kovin nuhjuisia mansikoita ja pari kitkerää appelsiinia. Annosta silmäillessäni pian pomppasi silmilleni hius, joka oli inhottavasti kaivautunut salaatin sekaan. Tarjoilijan ollessa kovin kiireinen päätin olla ilmoittamatta asiasta, koska en mikään herkkähipiäinen ole vaan jatkoin annoksen loppuun. Hieman vaivasi myös juomatilaukseni, joka jäi uupumaan. Jonkin ajan kuluttua tarjoilija kuitenkin tuli pahoittelemaan asiaa. Ennen kaikkea jäi ihmetyttämään annosten suuri tasoero. Aion jatkossakin vierailla ko. kohteessa viihtyisyyden vuoksi, mutta toivoisin, että en joutuisi ruuan suhteen pettymään. Ensimmäisellä kerralla ruoka oli todella maittavaa ja moni saikin kuulla asiasta! Suosittelisin mielelläni jatkossakin ko. paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Panimoravintola Huvila panimo, casual dining

Vierailin tänään ensimmäistä kertaa ko. ravintolassa. Valitsin pääruoka-annokseksi päivän kalaa, joka oli kuhaa. Pääruoka-annos oli oikein maukas ja sopivan kokoinen. Jälkiruokana oli porter-suklaakakkua, joka vei kyllä kieltämättä kielen mennessään! Kokemus oli kaikin puolin kiitettävä. Suosittelen lämpimästi paikkakunnalla vieraileville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit