Keittiö auki

Street Bar & Restaurant Sarastro

kesäravintola
Arvosana 5 / 5

Saimaan rannalla, aivan Olavinlinnan kupeessa sijaitseva Street Bar & Restaurant Sarastro henkii uusia kesätuulia ja puutarhan tunnelmaa. Olemme uudistuneet täysin keväällä 2012!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (20)

Ravintola Sarastro Savonlinna tiistaina 10. 07.2018. Neljän hengen rouvaseurueemme nautti elämämme parhaista makuelämyksistä ja erinomaisesta palvelusta. Iloisia tarjoilijoita, joilla oli aito ja välittävä asiakaspalveluote, paistetut ahvenet mainioilla lisukkeilla ja dobbio-expressokin oli mitä parhainta laatua eikä mitään vesilitkua, johon harmittavan usein törmää. Kiitos koko ravintolalle! Se ateria on unohtumaton! Täydet 10 pistettä!
Pöytä 18/ klo 16-17:50

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme kesälomalla syömässä, tilasimme gluteenittomat hampurilaiset. Pihvi oli raaka ja sämpylä osittain jäinen. Laskun tuomisessa kesti lähemmäs puolta tuntia ja sitä ei edes pahoiteltu mitenkään. Miljööstä plussat, muuten emme suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: -2

Burgeripäivä,liian voimakkaasti maustettu,pikkaisen tuhruinen annos. odotusaika pitkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.06.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Suuntasin heti paikan avattua ovensa maistelemaan heidän listaa. Valitsin jo aiemmin suosikiksi muodostuneen Talon salaatin. Se oli runsas ja hedelmäinen ja ennen kaikkea todella maukas! Ajattelin, että vierailen hyvin nopeasti uudelleen miljöönkin ollessa niin ihana! Pian palasinkin. Tällä kertaa samainen annos olikin kovin keskinkertainen. Runsas se oli edelleen, mutta sekaan oli eksynyt kovin nuhjuisia mansikoita ja pari kitkerää appelsiinia. Annosta silmäillessäni pian pomppasi silmilleni hius, joka oli inhottavasti kaivautunut salaatin sekaan. Tarjoilijan ollessa kovin kiireinen päätin olla ilmoittamatta asiasta, koska en mikään herkkähipiäinen ole vaan jatkoin annoksen loppuun. Hieman vaivasi myös juomatilaukseni, joka jäi uupumaan. Jonkin ajan kuluttua tarjoilija kuitenkin tuli pahoittelemaan asiaa. Ennen kaikkea jäi ihmetyttämään annosten suuri tasoero. Aion jatkossakin vierailla ko. kohteessa viihtyisyyden vuoksi, mutta toivoisin, että en joutuisi ruuan suhteen pettymään. Ensimmäisellä kerralla ruoka oli todella maittavaa ja moni saikin kuulla asiasta! Suosittelisin mielelläni jatkossakin ko. paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Savonlinnan paras kesäravintola!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Leike bearnaisekastikkeela. .keskiverto,tosin kastike ei ollut itse tehtyä vaan puolivalmiste.terassi itsessään viihtyisä,mutta jos haluat syödä hyvin valitse joku muu paikka,mutta kaljalle sarastro on oivallinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Arvostelu tässä on parin kesän takaa, mutta kesän 2014 kokemusten perusteella pitää yhä paikkansa.
------------
Reilua ja maukasta ruokaa Linnan lähettyvillä.

Alkupaloina nautittu makealla chilikastikkeella terästetty katkarapusalaatti ja pääpainikkeena ollut kanapasta parmesaanin kera olivat kumpikin maukkaita annoksia. Ruoka vaikutti siltä, että valmistuksessa ei ollut menty ihan täysin käsityölinjalla, vaan erilaisia puolivalmisteita lienee hyödynnetty. Mutta tämä ei haitannut, kun hintataso on ravintolan kesäsijaintiin nähden kohdallaan ja ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Erityisenä plussana mainittakoon, että vesikannullinen ei maksanut mitään. Useat muut savonlinnalaisravintolat ovat viime aikoina keksineet veloittaa hanavedestä erikseen.

Sarastro voisi olla terassina oikeinkin viihtyisä, mutta jostain käsittämättömästä syystä täksi kesäksi tontin alareunaan (lue: järvinäköalojen eteen) on pykätty massiivinen vessa- ja huoltorakennus. Tämän takia suurin osa terassin pöydistä on enemmän tai vähemmän tuon monumentin takana, eikä Suomen suven yhtä upeimmista maisemista pääse ihailemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 1

lounasravintola. ..abc-tasoa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: -2

Alkuun etanat, pääruuaksi kanapastaa, jälkkäriksi suklaakakkua. Aitoja, konstailemattomia puhtaita makuja. Ruuasta jää aina hyvä mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Hei nimimerkki "Kahvi". Sekoitit ilmeisesti pari ravintolaa keskenään, meiltä ei löydy siikaa listaltamme. Tervetuloa kokeilemaan meidän kalaruokiamme. Kari - Sarastro

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 10, 57130 Savonlinna - Reitti
015-514 425
http://www.sarastro.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita