pSi

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Cactus meksikolainen ravintola

Uusi ravintola on tähän astisen maineensa veroinen. Ystävälliset mutta haparoiden asioita hoitavat tarjoilijat tekevät parhaansa(paranee ajan kanssa, uskoisin).

Tilauksessa kaikki pieleen - enchilladan täyte ja lisuke väärä, burrito pöytään vasta toisella yrittämällä, lisukkeet väärät.

Ruoka kuivaa ja huiman suolaista. Lettujen täytteenä tiivistä, kuivaa lihaa.

Johtopäätös: nämä eivät vaan osaa tehdä tätä ruokaa vielä (toivottavasti pian).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro Kallio Pohjois-Afrikkalainen

Kallion Sandrossa ruoka oikein hyvää ja palvelu ystävällistä. Ravintolan itsetarkoituksellinen "meillä on remontti"-fiilis ei innosta. Rento voi olla monella tavalla, hyvän ruoan parissa viihtyisi mutta… olettaisi myös, että ruoka-astiat olisivat ehjiä. Lautasen, vesi- ja viinilasin reunat kaikki lohkeilleet. Ei hehkutettua tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Tapas Barcelona Helsinki tapas

Viini oli pilalla. Kun huomautimme siitä ja halusimme vaihtaa viinin oli tarjoilijan käytös asiatonta. Vaihdossa saatu viini oli simaa, mutta emme jaksaneet enää valittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Enkeliravintola ruokaravintola

Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - tarjoilijalle kiitos. Listalta tilattu omenainen possunkylki oli lähiruokaa, erinomaista sekä kauniisti esille laitettu. Kauneusvirheenä korkkiviallinen ensimmäinen viini, joka tosin korvattiin samantien kalliimmalla samaan hintaan (koska samaa ei ollut). Hyvällä maulla toteutettu värikäs ja vanhaa rakennusta kunnioittava sisustus on hieno. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan, suosittelemme. Olimme lounasaikaan liikkeellä ja ravintolassa melko väljää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Enkeliravintola ruokaravintola

Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu - listalta tilattu omenainen possunkylki oli lähiruokaa, erinomaista sekä kauniisti esille laitettu. Pisteet putosivat yhdellä viallisesta viinistä, joka tosin korvattiin samantien kalliimmalla (koska samaa ei ollut). Upea ympäristö. Laatuun nähden myös edullinen. Suosittelen. Olimme lounasaikaan liikkeellä ja ravintolassa melko väljää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.08.2012
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit