zeephod

22 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (22)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Panimoravintola Plevna panimoravintola

Pari kertaa olen käynyt syömässä muutaman kuukauden välein. Kumpaakin kertaa varjosti yllättävän nihkeä palvelu. Se vaihteli perusasiallisesta kylmään ja ulkokohtaiseen. Riippuen henkilökunnan edustajasta.

Ruoassa ei valittamista. Perustasokasta. Muttei erityisesti makuhermoja hivelevää. Hinnan ja laadun suhde on kuitenkin kohdillaan.

Oluttarjonta laaja, ja ne ovatkin erinomaisia.

Molemmilla kerroilla ravintola erittäin täysi. Tilava paikkana, ei ahdasta tunnelmaa. Ruokailla sai seuran kanssa rauhaisissa tunnelmissa.

Palvelun taso on puute. Eikä se perusvarma ruoka vielä riitä. Testataan tulevaisuudessa, olisiko palveluun tullut parannusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Wok Up Kukontori aasialaista

Kävimme perjantaina iltapäivästä. Paikka ainakin silloin miltei tyhjä. Tilaus kävi kätevästi. Konsepti toimii. Annokset olivat valmiita todella nopeasti, saattoi tosiaan johtua siitä, ettei paikassa ollut sillä hetkellä seuruemme lisäksi kaiketi ketään muita. Annokseen sai itse lisätä vapaasti chilikastikkeita, mausteita jne. Annos ei mikään jättisuuri. Mutta erittäin maistuva, suorastaan herkullisen hyvä. Paikka on hivenen karun näköinen. Mutta sen ei kannata antaa hämätä. Hinta/laatu suhde on hyvin kohdillaan. Pienet miinukset siitä, ettei perinteisiä pöytiä ollut. Vaan pystypöydät. Itse olisin ruokaillut mieluiten ihan perinteisen pöydän ja tuolin ääressä. Yllätti positiivisesti. Suositeltava paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 1

Ravintola: American Diner amerikkalaista

Sisustus enemmän kitchiä, kuin Americanaa. Jos lähdetään hakemaan teemaa - olisi tietenkin hienoa, jos se tehtäisiin kunnolla, tai sitten ei ollenkaan. Americar Diner ei ole tässä suhteessa ainoa. Sisustus menee parodian puolelle, ainakin minun silmissäni.

Lauantai-iltapäivä joulukuu. Paljon väkeä. Palvelu hivenen kiireistä, mutta hyväntuulista ja ystävällistä. Ruoatkin tulivat varsin nopeasti. Palvelu oli vahvin elementti.

Tilaamani Classic-hampulainen oli ok. Kokoa riitti. Pihvi iso. Mutta ruston pala (?) ei tuntunut kovin kivalta. Hampurilaiset ovat se paikan juttu, eivätkä ne eronneet siitä mitä ravintolatason paikoista saa. Salaattia vähän. Dippikään ei eronnut edukseen. Ranskalaiset kelvolliset. Tosin niitäkin olisi saanut olla vähän enemmän. Hinta oli annokseen laatuun nähden hivenen yläkanttiin.

Kokonaisuus ei missään tapauksessa huono. Välttävä. Itselleni paikka ja ruoka ei tarjoa sellaista lisäarvo, että olisi nykyisellään motivaatiota syödä täällä toistamiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Vltava tshekkiläistä

Olimme liikenteessä illalla. Palvelu melkoisen tympeää, asenne tarjoilijoista järkkereihin oli nihkeä. Hintataso juomissa melko kallis. Ottaen huomioon sijainnin, niin toki suhteessa siihen normia. En kuitenkaan ulkopaikkakuntalaisena keksi syytä miksi poiketa toiste. Nytkin paikka valikoitui sijaintinsa vuoksi. Ruokapuoli jäi siis kokeilematta siihen en ota kantaa. Vaikutelma tarjoilusta ja ilmapiiristä jäi kuitenkin negatiiviseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Piazza Foodfactory eurooppalainen

Luonaalla tullut käytyä muutamat kerrat. Buffetissa ruoka on sellaista perusmaistuvaa. Hinta/laatu on kuitenkin enemmänkin kuin kohdallaan. Palvelu mutkatonta, ystävällistä ja rentoa. Luonaspaikkana ainakin suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Teerenpeli, Tampere olutravintola

Sulameja ei käyntihetkellä saanut, syy meni ohi. Se toki kerrottiin ihan asianmukaisesti. Lämmin Tepas -lautanen oli pub-tyyppiseksi annokseksi ja ruuaaksi hurjan kallis( 14,90€), eikä sitä selittänyt edes annoksen koko, joka oli itse asiassa yllättävän pieni. Ainakin odotin sillä hinnalla runsaampaa Tasoltaan pub-ruokakategorissa se oli kuitenkin sinänsä ihan ok.

Oman panimon oluet erinomaisen hyviä! Juomatarjonta on erittäin laaja, siihen on todella panostettu.

Paikka fiini, rauhallinen, hyvin siisti. Omaan makuuni ehkä hiukan tylsä.

Mutta seurusteluravintola oikein mainio, listalta löytyy juomia kattavasti - ja oman panimon tuotteet ovat se suurin juttu. Syömässä en täällä itse erikseen kävisi. Tosin ne Sulamit nyt jäivät testaamatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Gastropub Nordic gastropub

Oikein miellyttävä paikka. Erittäin hyvä, joviaali ja ystävällinen palvelu. Pub-ruoka huomattavasti keskimääräistä tasokkaampaa. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Myös erittäin viihtyisä paikka. Mukava istua iltaa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.01.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Aussie Bar pub ravintola

Palvelu englanniksi. Erittäin rento, miellyttävä ja hyvä palvelu. Hampurilaisia saimme odotella melkoisen kauan, vaikka paikka oli miltei tyhjä. Aikamoisen normia olivat. Ei valittamista. Mutta hintaansa ne eivät kyllä mitenkään vastanneet. Palvelu ja ilmapiiri on erittäin mukava. Ruokaan kaipaisi tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Kolme Kaisaa pubiruokaa, hot wingsejä

Itse en ruokaillut. Mutta seuralainen oli tyytyväinen saamansa kasvis-toastiin. Kehui myös sen suurta kokoa. Palvelu tiskillä yllättävän tylyä. Mutta plussaa taasen siitä, että tarjoilijat kiersivät kysymässä ihan pöydissä asti saisiko olla lisää juotavaa. Tässä kohtaa palvelun laatu koheni huomattavasti. Ihan miellyttävän oloinen paikka istua iltaa. Juomavalikoima on erittäin laaja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 0

Ravintola: IKEA Tampere lihapullia

No, pitihän se lounas kokeilla. Vaikken Ikeassa muuten ole asioinut koskaan. Kasvispyörykät olivat pettymys. Maistuivat teolliselta ja tylsältä. Pesto aivan surkeaa, mautonta. Riisi ja kasvikset sentään jopa ihan hyviä. Nälkäänsä sen söi. Kaikki oli hinnoiteltu erikseen, salaattia myöten, jopa leivät! Kahvikaan ei kuulunut aterian yhteyteen, joka nyt on ihan perusjuttu. Kokonaisuudessa luonas tuli yllättävän kalliiksi. Koska kaikki maksaa erikseen. Ei innosta minua tälläinen konsepti. Paljon parempia lounaspaikkoja riittää. Ei motiivia käydä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.11.2013
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit