Suljettu nyt

Dongnai Grill

kiinalaista
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (6)

Laatu ihan ok hintaan nähden, annoskoko vähän keskivertokiinalaista pienempi. Alkusalaatti ja kahvi kuuluvat hintaan mutta varsinkin salaatti on vähän mitätöntä: tomaatinpaloja, säilykeananasta ja pakaste-hernemaissiporkkanaa.

Muutaman kerran olen käynyt ja yleensä palvelu on ollut perus pikaruokapaikkatasoa, eivät hirveästi tuhlaa sanoja mutta asiointi sujuu kuten pitääkin. Viime kerralla kuitenkin palvelu oli aika tylyä. Lueskelin ruokailun lomassa blogitekstejä ja tarkoitus oli lukea vielä yksi vähän pidempi kirjoitus loppuun. Työntekijä tuli kuitenkin ilmoittamaan kesken kaiken että minun pitäisi nyt lähteä, koska halusivat siivota. Aukioloaikaa oli jäljellä lähes tunti, toisissa pöydissä oli vielä asiakkaita ja vapaita pöytiäkin oli jäljellä, joten tuntui melko kohtuuttomalta. Siitä kun olin saanut ruokani syötyä ei ollut kuitenkaan kulunut kuin 5-10 min. Eli ripeään ruokailuun ihan käypä vaihtoehto, mutta ajoissa pitää tajuta poistua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

5/5

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.05.2015
Arvosana: 0

I always take take away from Dongnai. Love the spring rolls and the noodle portions!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.11.2013
Arvosana: 0

Bästa vårrullarna

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2013
Arvosana: 0

Ruoka hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Mukava pieni kiinalainen. Tai siis vietnamilainen ilmeisestikin, mutta en nyt äkkiseltään keksinyt mitä eroa ruokalistassa olisi kiinalaisiin. Todella pieneen tilaan ängetty keittiö, eikä pöytiäkään oikein monta ole. Silti varsin mukava kokemus, mukavaa palvelua, ruoka nopeasti pöydässä ja maku oikein hyvä. Alkusalaatit eivät toki vakuuta, vihersalaattia, tomaatinpalasia, ananasta jne. Juomaksi vettä tai mehua. Take away euron alennus ja leimakortti. En tiedä täsmällistä syytä, mutta tästä ruokailusta jäi positiivinen jälkimaku. Nam.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ylätori, 65100 Vaasa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita