Ei tietoa

Ahorita

meksikolainen katuruoka
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ylihinnoiteltua ja heikkoa tasoltaan. Kaukana siitä mitä meksikolainen on parhaimmillaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 0

Palvelu surkeaa. Ei mitään kontaktia oteta tai opastusta asiakkaalle. Makujen sekamelska. 2 tavoa toinen juusto- ja toinen kanatäytteellä. Hinta 8€. Hinnastossa 2 tacoa 7,5, mutta molemmat olisi pitänyt olla samalla täytteellä. Outoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0

Sama kuin edellisillä arvosteluilla. Ruoka tavallaan ok, eri makujen kikkailua, mutta jokainen mixto lautasen taco levisi käsiin ja ympäri lautasta, joten lautanen täynnä sekalaista mössöä. Tarjoilu ok. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Ahorita oli todellinen pettymys korkeiden odotusten jälkeen. Käyttäjän Semiarvostelija kokemus kuvaa lähes täysin omaa kokemustani kyseisestä paikasta.

Ensimmäisenä ihmetytti tacojen asettelu lautaselle yhtenä kasana. Guacamole yms. lisukkeet kostuttivat jo valmiiksi hauraat letut. Lettujen pohjissa oli reikiä josta täytteet tippuivat alas. Tämän lisäksi ruoka oli mautonta, jos tulisuutta ei oteta huomioon.

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisessä paikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Kävin hakemassa mukaan kaksi Plato Mixtoa, yhden hinta 15eur. Annokseen kuului neljä pientä tacoa - juusto, kala, kana ja lihatäytteillä sekä lisukkeita, nachoja yms. Tacot pieniä kooltaan ja hankalia syödä koska lisukkeita ja täytettä oli paljon. Matka kotiin syömään ei kestänyt kuin vartin - mutta olikohan sekin liikaa koska tacot sen verran hauraita että hajosivat käteen ja täytteet levisivät kun koitti syödä. Melkoinen mössösekasotku lautasella.... Mausteet ja lisukkeet vie pois maun täytteistä - eri täyte vaihtoehdoista huolimatta jokainen taco oli ihan saman makuinen. Annos ei kauhean suuri - isommalle miehelle liian pieni, keskikokoiselle naiselle sopiva.

Mukava lisä ruokapaikkoihin mutta kuitenkin hieman pettymys. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa ja paikka ihan kiva - mutta tosiaan ei maultaan tai elämykseltään mikään sen kummmempi. Tuskin tulee takaisin mentyä ainakaan tarkoituksella. Odotukset oli kyllä korkealla kun paikkaa oltiin avaamassa että saa fast food sceneen vähän muutakin kuin sitä burgeria tms joten pettynyt kyllä-

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakeskus Jumbo, Vantaanportinkatu 3, Vantaa - Reitti
http://ahorita.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita