Keittiö auki

Hämeenkylän Kartano

skandinaavinen a'la carte
Arvosana 3.7 / 5

Hämeenkylän kartanon tasokas Soihtu-ravintola tarjoaa laadukasta, puhdasta ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa skandinaavista ruokaa. Raaka-aineissa hyödynnetään mahdollisimman paljon lähi- ja luomutuotteita. Suosittu lauantaibrunssi on tarjolla klo 12-15. Löydät Soihtu-ravintolan vaaleanpunaisen Etukartanon alakerrasta. Meillä on aurinkoinen kesäterassi kauniilla peltonäkymällä. Ravintolan yhteydessä on paljeovin erotettu 80-hengen Lyhtykabinetti, jota vuokraamme yksityiskäyttöön. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Tervetuloa!


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka oli lauantai-iltana todella hiljainen, mutta ainakin sai syödä rauhassa. Hirvihampurilainen oli täyttävä ja maultaan ihan ok, ehkä turhan tavallinen (ja pekonit mielestäni aivan turhia). Talon suklaakakku sorbetilla oli puolestaan todella makoisa ja raikas.

Paikka on ilmeisesti remontoitu viime aikoina ja sen kyllä huomaa, kalusteet ja pinnat uuden veroisia. Lastenhoitohuoneessa olisi voinut olla tuoli imettämistä varten, nyt sen joutui sinne itse kantamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Pettymykseksemme äitienpäivälounas(buffet) oli riman alitus. Nyt mentiin täysin myynti edellä ja se valitettavasti näkyi. Palvelun laatu oli heikkoa ja ruoka välttävää. Hinta ja laatu eivät kohdanneet. Mieleen palasi 90-luvun buffet-ruokailu Itämeren matkustajalaivoilla. Vesi oli sentään pehmeää ja hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 46€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka, palvelu ainakin terassille hieman hidasta mutta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Erittäin hieno paikka, hyvä ruoka ja palvelu! Söimme hirvenlihahampurilaiset (yllättäin, emme yleensä syö hampurilaisia) ja annos oli todella erinomainen! Palvelu on myös oikein hyvää ja hinnat kohtuulliset. Alueella on myös kiva kävellä syömisen jälkeen. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 28.07.2014
Arvosana: 0

Kävimme Hämeenkylän kartanossa arki-iltana.
Hirvenliha hampurilainen oli oikein kelvollinen, mutta seuralaisen pulled pork- hampurilainen oli ala-arvoinen esitys: liha näytti aivan tonnikalahiutaleilta/ koiran ruoalta.(Johtunee siitä, että pulled pork ei kestä pakastusta, ja uudelleen lämmitystä, rakenne kärsii ja tuloksena on juuri kin tuollainen edellamainittu mössö) Valitettavasti maku ei myöskään ulkonäköä pelastanut. Molemmista annoksista löytyneet perunat, olivat oikein hyviä. Annokset isoja ja alkpalana pöytään tuotu korillinen leipää (kolmea erilaista) ja voi sekä yrttivoi olivat hyviä. Miljöö oli sisältä "ei kartanomainen" , mutta siisti ja avara. Mahdollista myös syödä ulkona. Menu johon oli netissä etukäteen tutustuttu, ei ollut sama menu jonka paikanpäällä käteen saimme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.07.2014
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka, kauniit ja suuret annokset. Alkuruokana ollut pinaattikeitto oli herkullista. Keliaakikko pystyi valitsemaan listalta käytännössä mitä tahansa. Ainoat miinukset tulevat epäkartanomaisesta miljööstä ja vähän ontuvasta palvelusta. Palvelu oli ystävällistä, mutta pienet puutteet rokottavat pisteitä. Yksi yksityiskohta: naapuripöytä (2 henkilöä 1 ruokalaji) sai laskunsa kanssa suklaakonvehdit, me (4 henkilöä, osa lapsia, kolme ruokalajia) emme. Tulisin kyllä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssilla oli melko vähän asiakkaita, joten saimme nauttia buffet-pöytien antimista rauhassa. Vähäinen ruokailijamäärä ei johtunut ainakaan ruuan tasosta. Tarjolla oli monta maistuvaa vaihtoehtoa. Omat suosikit olivat rapusalaatti, pannukakut ja hopeatoffeepannacotta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 29€ Lisätty: 07.04.2014
Arvosana: 0

Kiva ja siisti paikka. Auki ainakin joulun ajan ihan mukavasti. Kannattaa tutustua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Juustenintie, 01630 Vantaa - Reitti
010 540 8350
http://www.hameenkylankartano.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita