Ei tietoa

Ipon Pizza

pizza
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kolmen vuoden kokemuksella voin suositella. Aina mukava asiakaspalvelu ja hymyilevät työntekijät. Pizzat herkullisia ja aina reilusti "täytettyjä".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2014
Arvosana: 0

Tilasin kotiin kaksi pizzaa. Toiseen kuului valkosipuli, johon tilasin sen vielä extrana. Toiseen tilasin myös valkosipulin lisänä. Kummassakaan ei ollut valkosipulia laisinkaan ja lisäksi toinen pizza oli haalea, toinen lämmin. Soitin asiasta, kun olin siivuttanut muutaman palan, johon puristin valkosipulia lämpenemään. Minua ei uskottu, että valkosipuli puuttuisi, vaan sanottiin, että minulla olisi flunssa. Söin sitten nuo kaksi palaa ja siivutin seuraavat kaksi palaa ja soitin uudelleen, koska olinhan maksanut puuttuvista valkosipuleista. Nyt minulle sanottiin, että soitan, koska olen pettynyt hintaan ja että pitää soittaa aina heti. Niinhän olinkin tehnyt ja lisäksi sanoin, että kysyin hinnan tilausta tehdessäni ja olen ennen ollut tyytyväinen tilauksiimme. Sitten minulle luvattiin seuraavasta tilauksesta 4 euroa alennusta. Vielä jäi epäselväksi, soittaako pomo minulle maanantaina. Palvelu palautteesta oli todella ala-arvoista ja haluan puuttuvan valkosipulin hyvityksenä huomioiden, että jouduin lisäämään omakustannuksena sen itse ja lisäksi lämmittämään haalean pizzan. En siis voi suositella kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.11.2013
Arvosana: 0

Pääkaupunkiseudun PARAS ex-lover pizza. Täällä tunnetaan nimellä Ipon lover.
Useasta paikasta on tullut tämä kyseinen lätty testattua mutta aina on joutunut pettymään, mutta kun täältä ostaa niin ei ikinä.
Muista annoksista en osaa sanoa koska yksinkertaisesti tämä pizza vain on paras :)

Ikinä en ole huonoa palvelua saanut, aina on iloisesti hymyilty ja palveltu.

Jos länsi-vantaalla olen ja aion ruokavaliotani pizzalla pilata, teen sen ehdottomasti Ipon loverilla.

Kiitos ja näkemiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.05.2012
Arvosana: 0

Huonoa asiakaspalvelua. Valitettu ruuasta josta puutui täyte. Kuunneltu työntekijän huutamista, jonka jälkeen omistaja liityi samaan päätökseen olla hyvittämättä annosta. EN SUOSITTELE!!!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.08.2011
Arvosana: 0

Tilasin perhepizzan kotiinkuljetuksella. Pizza oli melko pliisu. Täytteitä oli niukasti eikä laatu päätä huimannut. Pizzan pohja oli sopivan ohut ja kuljetus tuli ihan ajallaan, siitä plussat

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.01.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Nuijatie 12, 01650 Vantaa - Reitti
http://iponpizza.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita