Ei tietoa

Master Pizza

pitsaa ja kebabia
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pe 18. 4 paikka tyhjä, tilasin ruuan.
ruokailuvälineet loppu pöydältä, kun huomautan myyjä käy viruttamassa hanan alla pelkällä vedellä, ja kuivaa paperilla ja tuo tiskille minulle.
Ruokaa laitettaessa käsittelee paljain käsin, ensin käsiänsä pesemättä, todella surkealla mallilla touhu. ei ensimmäinen kerta, mutta viimeinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2015
Arvosana: 0

Hygieniataso ala-arvoinen. Harmi, sillä Margareta pizza erinomainen, yksi parhaista joita olen syönyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

melkein tunnin joutui odottamaan kebab ranuja, avasin paketin vasta kotona ja huomasin että kebabia oli noin 20g grammaa ja ranskalaisia saman verran.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 85€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 0

Pita kebab todella hyvä makuinen. Leipä tehdään uunissa alaminute. Eli silloin kun tulee tilaus. Aivan loistavaa. Olen asioinut paikassa usein. Mutta nyt viime kerran jälkeen jäi viimeiseksi. Satuin istumaan ikkunapöytien ääreen jolloin näkee köökkiin hyvinkin. Kassa ottaa tilauksen vastaan. Rahat ja kolikot lasketaan tarkkaan. Kassasetä muuttuu pizzapaakariksi. Menee vetareilleen pesemättään käsiään. Vääntää pizzan ja pitaleivän. Pizzakuski astuu sisälle. Miehet keskustelee ja pizzakuski ottaa kebun haltuunsa. Sama meininki. Suoraan hommiin. Ei pese käsiään. Ottaa salaatin paljain käsin ja tunkee ne mun kebuun. Liha lämmitettiin mikrossa. Hyi helv... mulla meni ruokahalu. Olin nostaa meteliä mutta en kehdannut kun sisällä oli muitakin asiakkaita. En voi suositella kenellekkään muulle kuin terveysviranomaisille. T. Kokki

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Se on todella todella huono . .. En osaa selittää sanallisesti .. palvelu on niin huono kuin pizza on niin ruma

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.08.2014
Arvosana: 0

Onko se pizzeria tai eläintarhassa. ...!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.08.2014
Arvosana: 0

Todella huono . .. En pysty selittämään, kuinka huono tämä pizzeria on

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 01.08.2014
Arvosana: 0

Asiakaspalvelusta sen verran, että kassalla tyttö selaili kännykkää n. 5 min kun odottelin että milloin pääsen tilaamaan. Avokeittiön kokki lauleskeli kovaan ääneen jotain hyvin randomia, tuijotti pöydässä syöviä asiakkaita hyvän tovin. Ruuassa karvoja yms epämääräistä, kahvipannua ei oltu pesty varmaan vuoteen karstasta päätellen, iskender-kebabissa oli jostain ihmeen syystä imelää salaattikastiketta normaalin turkkilaisen jogurtin / smetanan sijaan. Pöydät olivat aivan hirveässä kunnossa, vaikkei asiakkaita ollut itseni lisäksi edes paikalla. Joka pöydässä roskaa, astioita, pizzan kantapaloja yms. Vaikka hinta oli kohdillaan, paikka muuten oli etova ja asiakaspalvelu surkeaa. En tajua mistä syytä kassalla nuokkunut tyttö ei esimerkiksi siivonnut pöytiä, vaan selaili mielummin facebookkia iphonesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 21.03.2014
Arvosana: 0

Söin lounaaksi smetanapizzan. Pizza oli erittäin hyvä, palvelu ystävällistä ja lounashinta 6,50 mielestäni hyvin kohtuullinen. Kahvi kuului hintaan. Menisin uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.09.2013
Arvosana: 0

Todella hyvä paikka suosittelen kaikille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 13.08.2012
Arvosana: -1

Sijainti

Asematie 1, 01300 Vantaa - Reitti