Avautuu 11:00

Jyvänen Martinlaakso

kotoisaa ruokaa, oluita
Arvosana 3.3 / 5

Tarjoamme Martinlaakson ostarilla kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa. Kun mielesi tekee nautiskella, irroitella, rentoutua, palaveerata, treffata, pelata, jännätä, nauraa tai muuten vain viettää laatuaikaa, kaikki käy, senhän lupaa jo Jyväsen lentävä iskulausekin: "Mikäpä siinä!".


Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söin Jyväsen salaatin suosituksena olleen tumman oluen kera. Maistui hyvältä, maukasta perussafkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.09.2015
Arvosana: 0

Unohtivat tilaukseni piti muistuttaa kesti melkein tunnin ennen kuin sain lounaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 22.04.2014
Arvosana: 0

Aurajuustohärän "härkä" oli molemmilla ruokailijoilla kuin mikrossa lämmitettyä vanhaa lammasta. Viereisessä pöydässä mölisi Martinlaaksolle tyypillinen pahalta haiseva deekurouva joka tyhjensi toista pulloa talon punkkua. Kahvit saatiin reklamaation jälkeen ilmatteeksi "kun pihveissä oli sitä epämukavuutta". Jatkossa en astu sisällekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Loistava palvelu ja mukava henkilökunta! Alkupalaksi söin valkosipuli etanoita ja pääruoaksi aurajuustohärkää. Ruoka oli hyvää ja annokset sopivan kokoisia. Plussana vielä leipäpöytä! Miinuksena se, ettei wingsejä ollut tarjolla kun käytiin syömässä. Hinta oli hieman korkea, mutta noista ruoka-annoksista olen kyllä valmis maksamaan. Todella mieluisa kokemus! Mennään varmasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 31.01.2014
Arvosana: 0

Olimme ison seurueen kanssa rauhallisella "kabinetti"-puolella syömässä perjantaina iltapäivällä. Meitä palvellut miestarjoilija oli erittäin ystävällinen, ja asiantunteva.
Jokainen oli tilaamaansa ruokaan tyytyväinen, lihojen kypsyysasteet olivat hyviä, kanat + kastikkeet hyvin maustettuja, ehkä ainakin kana-annoksissa lämpimiä vihanneksia olisi voinut olla enemmän ja monipuolisemmin.
Ruuat tulivat mielestämme nopeasti suhteessa siihen että paikka oli melko täynnä tuohon aikaan iltapäivästä. Ruuat olivat hyvin maustettuja ja oikein maistuvia.

Wc-t olivat ainakin naisten puolella huonossa kunnossa, suurimmassa osassa olivat lukot rikki, sekä yksi wc lainehti ja oli papereista tukossa.

Listalta löytyi kohtuullisesti gluteenittomiakin vaihtoehtoja. Alkuleipäpöydässä ei ollut kuin normaaleja leipiä, gluteenittomat piti pyytää erikseen. Ne olivat lämmitettyjä ja levitteistä sai valita mieluisimman.

Yllätys oli että vedestä veloitettiin laskuissa euro per henkilö, se olisi olettanut kuuluvan ruuan hintaan. Ruoka oli siinä ja siinä oliko hieman ylihinnoiteltu...

Jälkiruokajäätelö oli ehkä parasta jäätelöä mitä olemme pitkään aikaan syöneet :)

Erittäin positiivinen kokemus kuitenkin kaikenkaikkiaan, varmasti tulemme uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2013
Arvosana: 0

Lounaslista monipuolinen. Ruoka maukas ja ripeästi valmistettu. Tilaus lounasaikaan tiskiltä, joka ei allekirjoittanutta miellyttänyt. Vettä joutui myös hakemaan keskitetysti. Leipäpöytä sanomattakin kylän monipuolisin. Salaatti raikas, mutta perinteinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: 0

Laaja olutvalikoima sekä maistuva ruoka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.05.2013
Arvosana: 0

Oltiin viettämässä työkaverin eläkkeelle lähtöä. Aurajuusto etanat, aurajuusto härkä ja leipäjuusto eivät maistuneet juuri miltää. Mutta pohjanoteeraus oli ripsit, pelkkää luuta. Ei varmaan kukaan mene meistä toista kertaa. Surkeaa ruokaa. Vaikutti muutenkin enemmän lähiökuppilalta, kuin ruokaravintolalta. Eipä tainnut muita ruokailijoita edes olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.01.2013
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja Martinlaakson paras ruokaravintola. Vähän pelottaa sijainnin kaljapainotteinen asiakaskunta ja että ruokaravintola pilataan sillä.
Hieman hintava ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.10.2012
Arvosana: 0

Suppea, mutta hyvä ruokalista. Kasvispurilainen on ollut maukasta jo useamman kerran. Lupsakka ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.06.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa - Reitti
http://www.ravintolajyvanen.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita