Emmah

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Piece N Love pizzeria

Tulimme isolla porukalla syömään ja viettämään iltaa. Paikka oli miljööltään mukava, mutta ruoka oli valitettavasti pettymys. Salamipizzan syötyäni ainakaan minulle ei auennut tämän paikan hehkutus, eikä seuralaisetkaan omia pizzojaan sen enempää kehuneet. Pizzojen omalaatuisuus ei tullut yllätyksenä, mutta jäin kaipaamaan niitä kehuttuja makuelämyksiä. Nyt jäi suuhun maistumaan ainoastaan basilikakastike. Ja rahastuksen maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Jyvänen Martinlaakso kotoisaa ruokaa, oluita

Söin Jyväsen salaatin suosituksena olleen tumman oluen kera. Maistui hyvältä, maukasta perussafkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Sawaddee Thai Ravintola thaimaalaista

Aiempien kehujen innostamana menin testaamaan paikan lounasaikaan. Annokseksi taisin valita kanaa chilikastikkeessa vihannesten ja pähkinöiden kera. Mitään Thaimaan paikkojen kaltaisia makuelämyksiä ei pettymyksekseni annos antanut. Myöskin aluksi tarjoiltu salaatti oli ennemmin vähän huvittava. Tarjoilussa olisi myös paljon parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Jiao Long kiinalaista

Näiden kehujen perusteella tuli itsekin eräs keväinen ilta napattua täältä takeawayksi annokset mukaan. Valitettavasti ne osoittautuivat pettymyksiksi, eivätkä olleet mauiltaan mitenkään kummoiset. Toinen kerta saanee odottaa itseään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Rosso Hämeenlinna ketjuravintola

Tilasimme Rosson pihvit Caponata, itse mediumina, mies kypsänä ja kahdella pihvillä. Halusin nimenomaan pihviä, broileria kun saa niin vaivattomasti tehtyä itsekin. Mies valitteli, ettei hänen pihveistään oltu saatu paistettua saman kypsiä, vaan toinen oli mennyt jo kuivaksi. Oma mediumini oli puolestaan ennemmin medium-. Myöskään yleisesti annoksen maku ei ollut kummoinen - tässä tapauksessa annoksen "vähemmän kaloreita" merkintä tarkoitti myös "vähemmän makuja".

Lapselle tilattiin lastenlistalta Velhon varras eli nakkeja ja lihapullia vartaassa. Maistamisen jälkeen varras jäi koskematta ja itse maistettuani ymmärsin hyvin. Nakit ja lihapullat olivat jotain melkoisen järkyttävän makuista, ei tehnyt mieli itsekään ottaa yhtä puraisua enempää. Maistuivat aika lailla halvimmilta mahdollisilta eineksiltä, tosin jopa kaupan einesosastolta löytää noita paremman makuisia.

Makumaailman pettymyksiä paikkasi sentään hyvä palvelu. Myöskin jälkiruoat tiramisu ja omenapaistos saivat onneksi hyvän maun jäämään viimeiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 17.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Gastropub Alex pubiruokaa

Kaverin kanssa ex tempore perjantai-iltaa viettämään, Gastropub Alexissa oli hyvin tilaa ilman varaustakin. Härkäruukkuannos pannulla oli itsellenikin yllätys, kun en ollut täältä väliarvosteluita lukenut. Ainakin omaan makuun saisivat lautaset/pannut olla muutenkin isommat. Kuitenkin palvelu parempaa kuin aiemmalla kerralla, kiitos naistarjoilijan? Täyteen satsista kyllä tuli ja pitikin helpottaa oloa Camparilla :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Gastropub Alex pubiruokaa

Valkosipuliviikoilla tyttöporukalla illalla testaamassa. Oma annokseni oli pettymys, pieni ja liha sitkeää ja mautonta. Medium oli siinä ja siinä, oliko se edes medium -. Myöskin palvelu oli aika mitäänsanomatonta, eipä juuri ylimääräisiä tultu tarjoamaan tai kyselemään. Vähän arveluttaa, viitsisikö tulla uudelleen, josko joku muu annos toimisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2012
Arvosana: 0

Ravintola: El Toro pihviravintola

Suomen parhaimpia pihvipaikkoja. Tänne on tullut lukuisia kertoja ajeltua pippuripihvin perässä kauempaakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2012
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat