Lunch på gång

Bryggman´s Restaurant & Deli

Betyg 2.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (10)

Todella paras "päivän kala"-annos pitkiin aikoihin. Riittävän kokoinen annos, erittäin maukas vaahtomaisen kermainen kastike ja raikkaat uudet perunat ja juurekset. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Nautimme joka sinulla!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olemme olleen tyytyväisiä joka kerta, niin ruokaan kuin palveluunkin. Vaihtoehtoja on hyvin ja henkilökunta on huomaavaista sekä ravintolan, että kahvilan puolella. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Hiukan ylihintainen burger lisukkeineen oli siedettävä, mutta kokemus palvelun suhteen oli hämmentävä. Aluksi istuin noin 10 minuuttia pöydässä ilman, että kukaan kiinnitti minuun huomiota. Huomasin ruokalistat baaritiskin reunalla joten hain sitten sellaisen itse, aivan henkilökunnan vierestä. Tutkin sitä ja laitoin sen lopuksi pöydälle merkiksi valmiudesta tilata, mutta taas meni 10 minuuttia ilman että mitään tapahtui. Oletin, että tässä ravintolassa annokset pitää tilata kassalta, joten menin sitten sinne. Siellä odotti yllättynyt henkilökunnan edustaja. "Oletko sä siis tulossa tänne syömään?" Ilmoitin että kyllä ja halusin maksaa saman tien. Menin pöytään odottamaan annosta. Seurasin sen jälkeen ällistyneenä kahden seuraavan seurueen tuloa ravintolaan. Heidän kimppuunsa suorastaan hyökättiin ruokalistan kanssa! Vika oli siis minussa?! Henkilökunta oli kyllä vaihtamassa vuoroa ja tämä aktiivinen asiakaspalvelija oli juuri aloittanut vuoron. Joten ilmeisesti on ihan tuurista kiinni saako palvelua. Ravintola oli kyllä koko ajan alle puolityhjä, joten olisi luullut vuorossa olleidenkin ehtivän. Onneksi ruuan tilaajasta yllättänyt henkilö ei myöskään osannut käyttää kassaa, joten sain melkein kolmen euron ylimääräisen alennuksen annoksesta, mitä pidän vähintääkin riittävänä korvauksena odottelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: 0

Alkuruoka hirvenlihakeitto oli hyvää. Pääruoka oli suuri pettymys. "nyhtöporo hampurilainen" . Tavallisen hampurilaissämpylän väliin pantu, toki ylikypsäksi saakka haudutettua, poronkäristys lihaa ja aika vähän. Mutta koko annos oli KYLMÄ! Siis aivan keskustaa, joka olihieman lämmin, lukuunottamatta n. huoneen lämpöinen. Mainittuani tästä, tuli jälkiruoka ilmaiseksi, jäätelö + jäädyke, mutta ei se enää tavanomaisuudellaan pelastanut iltaa. Pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 20.12.2014
Betyg: 0

Söin sipulipihvi joka oli niin huolella tehty ettei veitsi tahtonut mennä kuivuneen pihvin läpi. Kavereiden kanat olivat ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 11.07.2014
Betyg: 0

Heikko esitys.
Scandicin respan suosituksesta lähdimme testaamaan hotellin omaa herkullista ravintolaa. Viihtyvyydeltään paikka vaikutti normi bulkki hotelliravintolalta. Istuimme siis odottelemaan josko saisimme nauttia herkullisesta illallisesta ennen nukkumaan menoa.
Pöydässä joutui odottamaan noin 30 min ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan tilausta vastaan. Muissa pöydissä liikkui villejä huhuja jopa 2 tunnin odotuksesta, mutta päätimme kuitenkin ottaa riskin ja teimme tilauksen.
2 aikuisten ja 1 lasten annosta saatiin pöytään vajaassa tunnissa.

Ruoan laatu oli erittäin heikko. Kolmesta annoksesta yksi syötiin, yhdestä syötiin n. 10 % ja yksi palautettiin.
Palautetusta annoksesta ei tullut pahoitteluja, kyseltiin vain "mikä siinä on muka vikana".
Ruokaa ei käsittääkseni palautettu kokille kuten normaalisti on tapana.

Kouluarvosanat: (4-10)
Ruoka: 4+
Palvelu: 5
Viihtyvyys: 6

Suosittelenko ?
En

Menenkö uudelleen ?
En

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 22.06.2014
Betyg: 1

Lista vaikutti houkuttelevalta, mutta valitettavasti ruoat eivät vastanneet odotuksia. Ruokien saapuminen kesti suhteellisen pitkään ja etenkin jälkiruoka oli pettymys. Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilijan viinisuositus oikein hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2013
Betyg: 0

Maksa punaviinikastikkeessa ja parmesan-rucola perunat toimi erinomaisesti. Maksa oli valmistettu oikeaoppisesti ja kastike todella maukas.
Palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä eikä ruokaa tarvinnut odotella.
Vielä paikkanakin viihtyisä, josta syödessä voi katsella ohikulkijoita.
Kaikkiaan miellyttävä kokemus hotellin lobby-ravintolaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 29.03.2013
Betyg: 0

Todella viihtyisä ja mukava ravintola, kannattaa kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 01.12.2012
Betyg: 0

Maukkaat ei-niin-perinteiset antipasti-vaihtoehdot. Rauhallisen tyylikäs skandinaavinen sisustus ja isot ikkunat kävelykadulle luovat kansainvälistä tunnelmaa. Tilaamamme kampasimpukat risotolla ja grillilautanen saapuivat puolessa tunnissa kauniisti aseteltuna. Laadussa ei mitään moittimista, vaan kaikki maut sopivat hyvin yhteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 44€ Tillagt: 31.01.2009
Betyg: 1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge