Okänd

Tårget

Betyg 1.2 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävin tänään ystäväni kanssa Tårgetissa. Tarkoituksenamme oli tulla juhlimaan ystäväni syntymäpäiviä.

Odotimme pöydässä tarjoilijaa ja ruokalistaa lähes puoli tuntia. Tarjoilijoita välillä meni pöydän lähettyviltä, mutta he eivät ottaneet katsekontaktia. Syy ei voinut olla kiireessä, koska ravintolassa oli n. 5 asiakasta lisäksemme.

Kun kyllästyimme odottelemaan, huusin vierestä kävelleelle kokille "Anteeksi, mutta saisimmeko jo ruokalistat". Kokki ei katsonutkaan meihin päin ja oli kuin olisimme olleet ilmaa. Tämä oli viimeinen piste ja poistuimme ravintolasta toiseen paikkaan.

Ei enää ikinä Tårgetiin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.03.2015
Betyg: 0

Kävin tänään perheeni kanssa Tårgetissa syömässä. Muut perheenjäsenet tilasivat hampurilaisen, maku oli heistä kohdallaan, mutta kastiketta oli vähän. Ranskalaiset ehkä vähän suolattomia; tarjoilija olisi voinut laittaa automaattisesti suolasirottimen pöydällemme. Minä sensijaan tilasin pizzan; parmakinkku + rucola + parmesaani. Mutta sain pizzan, jossa on kaksi isoa kokkaretta vuohenjuustoa eikä sitä parmesaania..Se peitti parmakinkun maun kokonaan. Minulta ei ole etukäteen kysytty, että sopiiko parmesaanijuuston sijasta vuohenjuustoa, jos vaikkapa se pääsi heiltä loppumaan. Se tuli siis täysin yllätyksenä..Pohja oli paksu, että piti leikata lujasti tai repiä pala irti. Miljöö muuten ihana ja kovasti tykätty!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2015
Betyg: 0

Ruoka samaa "moskaa", kuin omistajien kahdessa muussakin paikassa (di trevi, fontana) Annos pieni ja ylihintainen, tarjoilijapoika ylimielinen. Ei tarvi mennä enään uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Surkeaa palvelua.
Henkilökunta sutii edestakaisin.
Odottelin ruokaa 1,5 tuntia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.07.2014
Betyg: 0

Järkyttävä lounasbuffa. Salaattipöytä sottainen, paahtopaisti ja kala täysin ylikypsiä, jälkiruuaksi vaahtokarkki. Edes tarjoilu ei vakuuttanut. Never again.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.03.2014
Betyg: 1

Ruoka olisi ollut hinnaltaan ok, jos olisi ollut hyvin valmistettua. Myös tarjoilu puutteellista. Seurueemme reklamoi, mutta eiväthän vaivautuneet vastaamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 0

Läge

Linnankatu 3, 20100 Åbo - Route