Stängd

Siipiweikot

Betyg 3.4 / 5

Recensioner (6)

varmasti yhdet espoon parhaista wingseistä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2017
Betyg: 0

Aivan loistava, ei paljon muuta voi sanoa. Siivet olivat todella hyvin tehtyjä, ei mitään "minuutissa pöytään", vaan ilmeisesti tehdään aina tilauksesta. Siksi kestää hiukan, mutta kannattaa odottaa.

Kamikazesta erityispisteet: On tulinen, mutta siinä on makua, maistuu todella hyvältä. Pelkkä tulisuus ei paljon houkuttelisi, mutta kun se osataan yhdistää makuun, niin tulos on omaan makuun aivan loistava.

Tulen taatusti käymään täällä usein!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 02.11.2016
Betyg: 0

Olen haaveillut siivistä pitkään, mutta Siipiweikkojen peruskastike on itselleni liian etikkainen. Palvelu oli hyvä ja nopea, ei vaan omaan makuun sopinut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 25.09.2016
Betyg: 0

Vihdoinkin Siipiweikot PK-seudulle. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 12.09.2016
Betyg: 0

Rasvaiset siipiveikot. Täällä tuli käytyä arki-iltana, mutta sopisi paremmin kostean illan jälkeiseksi lounaspaikaksi. Ruokavaihtoehtoja on vähän ja kaikki mitä tarjolla on, on rasvassa uitettua. Ei ole minun juttuni, mutta sopii varmasi monen makuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 11.09.2016
Betyg: 0

Yksi Tampereen suosituimmista kanansiipiravintoloista rantautui viimeinkin pääkaupunkiseudulle. Minulla oli jo ennestään hyvä kokemus Tampereelta, joten kävin sitten Espoossakin.
Ravintolalla ei ole erillistä lounaslistaa, vaan aina tilataan samalta listalta. Lounaaksi sopii hyvin 7 tai 10 siipeä ja ranskalaiset.
Tulisuusvaihtoehtoja on kuusi, miedoin on "Mild" ja tulisin "Kamikaze". Itse söin kolmanneksi tulisimman vaihtoehdon "X-Hot" ja se meni ihan kevyesti. Tosin tulisinta en varmaan uskalla kovin pian kokeilla.
Itse siivet ovat todella maukkaita mutta kovin pieniä, niitä pitää syödä aika monta että tulee kylläiseksi. Kastike on kiitettävän tulista mutta ihan liian etikkaista. Etikan maku tulee selvästi läpi.
Ravintolassa on lounasaikaan yllin kyllin tilaa, mutta siihen nähden palvelu on aika hidasta. Tilauksen pääsee kyllä jättämään saman tien kun tulee koko ravintolaan mutta ruoan saamisessa pöytään voi helposti kestää 15-20 minuuttia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 30.08.2016
Betyg: 0

Läge

Piispansilta 11, 02230 Esbo - Route
0400 998502
http://www.isoomena.fi/stores/-/shops/Cafes-restaurants/1005278/Siipiweikot