Closed now

Ravintola E.T.Charlie

Betyg 5 / 5

Recensioner (14)

eritäin hyvää paikka ruoka oli maukasta ja hyvää asiakaspalvelu pelaa.
a"la carte ruoka myös saa niin nopeasti pöytän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.11.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tähän hintaan lounaslista hyvä verrattuna moniin muihin Espoon lounaspaikkoihin. Kiva, että salaattipöydässä myös muutakin kuin pelkkää vihersalaattia ym. tavallista. Esim. tänään ihanaa tuoretta graavilohta ja kunnon silliä. Keittona oli herkkuani borssia+ smetanaa. Nämäkin olisivat jo riittäneet minulle.
Pääruoissa oli valinnanvaraa, kalaa, itsetehtyä tattimureketta, haukea ja kanaa tehtynä hyvännäköiseksi "karjalanpaistiksi". Lopuksi kylmää, raikasta marjarahkaa. En pettynyt ja kannatti taas tulla Espoonlahdesta asti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

Alkuruoassa ja pääruoassa jättikatkaravun pyrstöjä,jotka oli raakoja. Muutenkin alkupala surkea. ihan ok ravintola baariravintolaksi,mutta ei sovi yhtään vaativan ihmisen makuun. tähän hintaan löytyy paljon tasokkaampiakin paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.02.2015
Betyg: 0

Salaatista löydetystä toukasta henkilökunta ei reagoinut lainkaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.11.2014
Betyg: 0

Paikka, jonka ohi olen mennyt lukuisia kertoja luullen sitä pelkäksi olutkuppilaksi. Nyt ollaan syöty lyhyessä ajassa jo kolmasti ja tullaan jatkossakin. Ei fiiniä, ei gourmeeta, mutta oikein maukasta ja rehtiä ruokaa ja ystävällistä palvelua semmoisessa olohuonemaisessa kuppilassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.09.2014
Betyg: 0

Kävin lounaalla, olin todella positiivisesti yllättynyt! Hyvää, laadukasta ruokaa (mm. mielettömän hyvin valmistettu lohi, harvinaista), viihtyisä paikka ja mukava palvelu. Käyn toisteki!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.04.2014
Betyg: 0

Täysin uusi tuttavuus Espoon lounasruokailuissa. Buffetissa taattua perusruokaa, maut kohdallaan mutta ei varsinaisesti sytyttävää. Ainakin kyseisenä päivänä oli mahdollista hyvin vältellä turhia hiilareita jos sellaiseen on taipumusta.

Ravintola itsessään on ympäristöltään viihtyisä, jopa siinä määrin rauhoittava että tuntuu hektisen päivän keskellä että aika pysähtyisi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.01.2014
Betyg: 0

Jokin aika sitten uusittu viihtyisämmäksi. Ihan siisti paikka, tarjoilu hyvää. Iso hampurilaissetti täytti hyvin ja oli hyvin tehty. Suositteluni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2012
Betyg: 0

Oskari oli ok mut tarjoilijat kauheita, varsinkin omistaja nainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2011
Betyg: -6

E. T. Charliesta saa lounasruoaksi pääasiassa burgereita ja pizzaa. Olen käynyt kokeilemassa molempia ja omasta mielestäni burgeri on ihan maukas mutta pizza ei ole kovinkaan erikoinen. Ravintola on viihtyisä ja tilava, tänne kannattaa tulla erityisesti kevät-kesäaikaan. Keittiö kyllä menee aika aikaisin kiinni, minkä jälkeen ravintola toimii käytännössä pelkkänä pubina, mutta mikäs siinä, omasta mielestäni ainakin Haukilahden viihtyisimpiä pubeja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.04.2011
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Haukilahdenkatu 25, 02170 Esbo - Route
050-3583005
http://www.etcharlie.fi

Options