Köket är öppet

Café Ekberg

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (1)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ekbergiltä on kahvikokemuksia silloin tällöin. Nyt uusin kirvoitti kommentoimaan täälläkin. Sunnuntaisinkin on tullut pöytiintarjoilu, se selvisi kun koitin tilata tiskiltä ja kehotettiin menemään pöytään. Ehdin siinä tilaukseni kuitenkin mainita, mutta usean minuutin odottelun jälkeen pöytään tullut tarjoilija sanoi tiskillä tilanteen olevan sen verran sekava että tarjoukseni sisällöstä ei ollut tietoa. Joten tilausta uudestaan ja kahvi kaikkine mausteineen kera kakkupalan tulivatkin kohtuullisessa ajassa.
Kakku oli hyvää ja tuoretta, kahvia tuli pieni pannullinen joten siitä saa useammankin santsikupin jos haluaa. Ei siis huonoa laadun puolesta.

Jotenkin palvelu tuolla on 'ammattimaisen kaavamaisen' ystävällistä joittenkin tarjoilijoitten osalta, joiltain ei taas hymyä irtoa vahingossakaan.
Usein on aika täyttä ja pöydät lähekkäin toisiaan, joten rauhalliseen keskusteluun paikka ei välttämättä sovi, sivussa on muutama pöytä tosin hieman syrjempänä.
Tuo pöytiintarjoilu kokonaisuudessaan oli sen verran kankeaa että koin parempana aiemman sunnnutaisysteemin eli tiskiltä tavarat mukaan ja suoraan pöytään.

Hinnallisesti ollaan kalliin puolella, kun kahvi ja pienehkö kakkupala maksaa yli kympin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.04.2017
Betyg: 0


Läge

Bulevardi 9, 00120 Helsingfors - Route
(09) 6811 860
http://www.cafeekberg.fi

Options