Opens at 09:00

Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs

buffetrestaurang
Betyg 2.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Gratis wifi

Recensioner (57)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lehtipihivi oli todella surkean pieni, vaikka maku olikin kohtuullinen. Ranskalaisia perunoita oli sitten liikaakin. Paahdetut kasvikset olivat kaikkiin annoksiin samat eli kärähtäneet kesäkurpitsan ja paprikan palat grillivartaassa. Seuralaisellani annos viipyi ja kävi ilmi, että se kylmeni tiskillä, koska unohtivat ilmoittaa sähköiseen piippariin annoksen valmistumisesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.10.2017
Betyg: 0

Hei! Juhlistimme mieheni kanssa 83. syntymäpäivääni29/5 8th Floor Grillin puolella. Lehtipihvit olivat oikein hyviä eikä mieheni ranskiksissa tai minun muusissanikaan ollut puutteita. Mutta ne paahdetut kasvikset - alta vähän palaneita kovia leikkopapuja ja lähinnä keitetyn tuntuisia retiisin neljänneksiä - jäivät minulta melkein kaikki syömättä. Enpä muista ennen syöneeni retiisiä kypsennetyn kasviksen muodossa. No jaa, eipä meidän usein tule "ulkona" syötyäkään tässä iässä. Hyvää kesän alkua toivottaen
kanta-asiakas Leena Suomaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 1990€ Tillagt: 31.05.2015
Betyg: -1

Kahvilan puolella kylmäsavulohileipä todella maukas. Kahvintilaustiskillä ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Maksamisen jälkeen ei paikkaa mihin laskea tarjotin ruokailuvälineiden ottamisen ajaksi. Asiakkaat henkivät porvariston hillittyä charmia. Pöydissä likaisia astioita tarjottimella, nähtävästi asiakkaiden oletetaan itse vievän ne pois joka tällä hintatasolla ja asiakaskunnalla on hieman liian ruokalameininkiä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 27.02.2015
Betyg: 0

Syömäkelvotonta lihaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: -1

Lounaslistan broilerifile oli kaupungin pienin ja aneemisen näköinen, Seurueen pieniruokaisille naisillekin jäi nälkä. Myös ruokaisan salaatin tilanneelle jäi nälkä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.09.2014
Betyg: 0

Home Cooking linjaston ruoka oli ala-arvoista. Salaatit olivat joko liiaan kuivia tai mausteisia. Keitto oli kohtalaista ja sitä pidettiin liian kuumana. Mausteiset lammaskaalikääryleet olivat liian makeita ja pippurisia. Perunamuusissa ei ollut makua ja se oli liian kylmää. Hintaan nähden huonoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 12.08.2014
Betyg: 0

Eilen 17. 3.14 pistäydyimme ystäviemme kanssa kahville 8. krs:een. Vitriinissä oli monenlaista leivonnaista, mutta pettymykseni oli suuri, kun ( taas kerran) gluteenittomana oli ylimakea "leivonnainen" muistutti enemmän jälkiruokaa. Olen Fazer-myymälöissä saanut ihania budabest-leivonnaisia. Laittakaa mieluummin niitä. Meitä gluteenittomia on tosi paljon, eikä ole mikään ongelma tehdä herkullisia leivonnaisia tai suolaisia piiraita myös meille. Olisi niin ihana istua kahville ostosten välillä tai vain muuten, kun saisi yhtä monipuolisen tuoretarjonnan kuin muutkin asiakkaat. Ei kiitos enää kuivia muffinseja tai ällömakeita leivoksia tai pelkkää jäätelöä. Ottakaa haaste vastaan ja ilahduttakaa uudenlaisella tarjonnalla. Kiitos, kun jaksoit lukea kommenttini ja toivottavasti tilanne vielä jonain päivänä muuttuu paremmaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2014
Betyg: -1

Harmittava kokemus. Paistettua siikaa, pieni salaatti, muutama peruna ( tosin niitä olisi saanut enemmänkin) ja hinta yli 20 euroa. Kahvi maksoi erikseen 1,50 ruokailijalle.
Kiireisen jonon vieressä ruokalistassa hinta oli jotain 13,50 euroa harhaanjohtavasti.
Minusta tämä ruuan hinta alkaa olla jo gourmet-tasoa.
Harmi, sillä tämä on ollut kätevä ruokapaikka kiireiselle harrastelevalle kaupunkilaiselle.
Kokit olivat kyllä asiallisia ja valmistivat aterian huolella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

Eilisen keiton kala on vanhaa, hyvin tunkkainen maku. Toinen kerta lyhyen ajan sisällä. Linssi perunapihvit maustettu liian voimakkaasti pistävällä mausteella ja linssipihvit kuivia

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.03.2014
Betyg: -1

Keiton, salaatit ja lämpimäm ruoan joutuu ottamaan samalla kertaa. Lämmin ruoka kylmenee. Sekavasti sijoitettu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 1090€ Tillagt: 28.10.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsingfors - Route
020 7296803
http://www.fazer.fi/8thfloor

Options