Hoo

22 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (22)

Ravintola: Sandro Kortteli afrikkalainen

Tosi hyvää ruokaa! Alkupalat maistuvat ja runsaat ja kana kunnolla valmistettu. Mausteet kohdallaan - kanasta erityismaininnan: oli kypsää ja mehukasta rapealla kuorella. Tulen toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 18.03.2020
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kaisaniemi gastronomisia herkkuja

Huippumesta, huippulounas

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 08.04.2018
Arvosana: 1

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bon Temps Cafe kahvila

Stadin parhaat korvapuustit. Voilla leivottu.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 14.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola White Lady lapsiystävällinen

White Ladyn tarjonnasta löytyy tällä hetkellä kiva yllätys taloyhtiön asukkaille; Suomen juhlavuoden kunniaksi White Lady tarjoaa edullisesti Mannerheimintie 93:n asukkaille (Lotta Svärd-talo) kotiinkuljettuna päivän keiton, johon sisältyy leivät ja jälkiruoka. Kahden päivän kokemuksen perusteella sanoisin, että palvelu ja ruoka ovat loistavia. Toivottavasti kokeilusta tulee pysyvä ;)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs ravintolamaailma

Lehtipihivi oli todella surkean pieni, vaikka maku olikin kohtuullinen. Ranskalaisia perunoita oli sitten liikaakin. Paahdetut kasvikset olivat kaikkiin annoksiin samat eli kärähtäneet kesäkurpitsan ja paprikan palat grillivartaassa. Seuralaisellani annos viipyi ja kävi ilmi, että se kylmeni tiskillä, koska unohtivat ilmoittaa sähköiseen piippariin annoksen valmistumisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Graniittilinna ruokaravintola

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Alkuruuaksi maa-artisokkakeittoa, pääruuaksi ylikypsää härkää ja jälkiruuaksi porkkanakakkua minttusuklaajäätelön kera. Kaikki annokset sopivat hyvin keskenään ja jokainen oli omalla tavallaan huippu. Hinta/laatusuhde kohdallaan, sillä saimme hyvää palvelua ja kaikki ruuat olivat erityisen hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 34€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Soppakanuuna Terho Oy pikaruokaa

Kävin joitakin päiviä sitten syömässä lohisopan tässä samassa paikassa ja se oli ihan ok. Tänään 30.7.2017 päätin juhlistaa sunnuntaita valitsemalla Mixed-lautasen, koska näyttivät edelläni olevien asiakkaiden lautasilla ihan hyviltä (ja mainoskuvassa). No, sain lohimedaljongin, joka oli lähes nahkaa ja sanoin siitä, johon puolustauduttiin tiskin takana, että annokseen kuuluu vain puolikas medaljonki. Toki voi näin olla, mutta näin kuinka juuri tämä pala oli viimeinen rasvassa lillunut ja uusia laitettiin paistumaan. Tämä pala oli lähinnä nahkaa, koska se oli hyvin ohut ja siitä oli jo paloja tipahtanut. Minusta ei ollut 14€n arvoinen sapuska. Perunoita osaan keittää itsekin. Ehkä en ihan pian poikkea tähän paikkaan uudelleen. Varsinkaan kun myyjättäret kovasti tirskahtelivat valitukselleni. Kuvasta voi jokainen tehdä päätelmänsä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 30.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Brasserie Le Havre ranskalaista

Tavallista parempi lounasruoka. Lampaanjauhelihasta valmistettuja pullia ja valinnaisesti kalaa. Salaattipöytä loistava ja tuore, vaikka menimme varsin lounasajan lopussa. Kaikki oli erityisen hyvää. Lounaskeitto jäi minulta kiireessä maistamatta, mutta sekin oli ystäväni mielestä hyvää. Kuva ei anna oikeutta annoksen maulle, mutta tämän kasasinkin minä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.06.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Chalupa Food Machete meksikolaista

Ihan perus Pork Burrito. Cuacamole maksoi erikseen euron. Perusmättöä, jonka otin vähemmän tulisella kastikkeella. Syötävää, muttei erityistä. Olisin kaivannut enemmän sallattimaista sisältöä ja vähemmän "ryynejä".

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2017
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Perho suomalaista

Viikonlopun venäläinen brunssi osoittautui todella hyväksi; alkukeittona Borch-keittoa, lisänä kaalipiirakkaa, leikkeleitä ja kalaa maan ja taivaan väiltä, blinejä jne. Jälkkäriksi täytettyjä lettuja ja Charlotte Russe. Tänne todella kannattaa mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 23.10.2016
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit