Köket är öppet

Evin

Betyg 3.4 / 5

Recensioner (16)

Yksinkertaisesti paras.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: -4

Evinin pitafalafel on muodostunut omaksi suosikkiannokseksi. Näitä tulee tiputeltua vähintään pari kertaa kuussa, tosin useimmiten syömme satsin puoliksi vaimon kanssa, niin valtava se on! Falafelsatsi ei ole Fafasin tasoa, mutta parhaita ellei paras peruskebumestan esitys paksuine jugurtteineen jne. mitä itse olen syönyt. Ainoa miinuksen aihe on kaikissa annoksissa käytetty sama bulkkisalaattikastike, mikä oikeasti pudottaa annosten makua. Jotain lisäsatsausta tähän, niin annokset kilpailisivat rinta rinnan keskustan "parempien" paikkojen kanssa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ok ruoat, pienet tilat. TV kovalla. Terassi epäsiisti. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 30.06.2015
Betyg: 0

Taas vaihtunut omistaja. Pizzat huononee ja täytteet vähenee kun omistajat vaihtuvat vuoden välein.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 18.06.2014
Betyg: 0

Pizzat täällä ihan ok, vaikka eivät Tapulin parasta. Rullakebab on muuten jees, mutta pakattuna pahvirasiaan ilman foliota TODELLA vaikea syödä. Myös kuuman kebabin sekaan laitetut isot tomaattilohkot sekä kurkunviipaleet latistavat lopputulosta. Rullan päälle laitettu juusto taas todella hyvä ja yllättävän paljon maistuva bonari!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.01.2014
Betyg: 0

Pizzat ovat isoja ja nälkä lähtee varmasti.
Kebab on hyvää ja annokset runsaita, vaikkakin ehkä hieman pienentyneet viime aikoina. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.01.2013
Betyg: 0

Isot ja runsastäytteiset mehevät pizzat, eikä jää nälkä. Salaattipöydän valikoima on erinomainen, joskus tarjolla jopa fetaa. Kiva pikku kesäterassi, jossa tosin ajoittain häiritsee viereisen räkälän känninen möly. Palvelu on asiakaslähtöistä ja aina ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.06.2012
Betyg: 1

Tapulissa lounasaikaan. Tarjonta on hitusen niukkaa, pizzaa tuntuu tulevan joka tuutista. Evin näyttää ulkoapäin katsottuna miellyttävimmältä, siispä sinne.

Tiskin takana on porukkaa runsain mitoin, syy selviää hetken kuluttua; terveystarkastaja on visiitillä puljussa. Sivusta kuuntelevana ei moitteen sijaa juuri tunnu löytyvän, mikä lupailee hyvää. Listalta valitsen pekoni-kinkku-salamipizzan, alkuun kuuluu salaattipöytä ja limppari sisältyy myös hintaan.

Salaattipöytä on varsin positiivinen yleisilmeeltään. Freesiä perustavaraa, sen lisäksi mainiota kylmää kana-pastasalaattia. Liikaa ei olisi kuitenkaan kannattanut syödä, huomaan pizzan saapuessa pöytään. Kokoa on todella runsaasti, ja lihaisat täytteet takaavat sen, että puolet on otettava mukaan. Täytteet ovat kelpo settiä, salami kunnon siivuja eikä epämääräistä haketta, pekoni olisi saanut olla hieman rapeampaa. Kokonaisuus vahvasti plussan puolella kuitenkin.

Tila on jees, vessa siisti ja palvelu kohteliaan miellyttävää. Varsin hyvä peruspizzeria normaalia asiallisemmalla salaattipöydällä. Suosittelen ainakin paikallistasolla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 26.04.2012
Betyg: 1

Todella isot annokset ja parhaimmat kebabit asiakaspalvelu ystävällistä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 18.05.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Muutamaan otteeseen tullut syksyllä käytyä safkiksella heittämässä kebabit naamaan, annokset jättisuuria! !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Ajurinaukio 5, 00750 Helsingfors - Route
09-22488408