Opens at 11:00

Pizza Hut Citykäytävä

pizza
Betyg 2.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (31)

Se parempi pizzabuffet. Pizza Hut tarjoaa lounasaikaan pizzabuffetia kera salaattipöydän. Lisämaksusta pääsee käsiksi myös hanajuomiin ja jäätelöautomaattiin. Ketju on tunnettu pannupizzoistaan, joten buffetinkin pizzat ovat kuohkeapohjaisia. Tarjolla on ainakin neljää erilaista. Myös salaattipöytä on monipuolinen. Viimeksi oli kuitenkin nähtävissä pieniä säästelyn merkkejä, kun fetakuutiot oli korvattu raejuustolla. Jäätelön koostumus on pehmismäistä vaniljaa, jota voi itse maustaa kastikkeilla.

Pizza Hutin buffet on mielestäni miellyttävämpi kuin sen toisen ketjun hälyinen pikaruokala ohuine lättyineen. Erona on tietenkin se, että Pizza Hut on vain osa-aikainen buffet ja muulloin tyyriinpuoleinen pizzaravintola. En valitettavasti näe syytä käydä Hutissa lounaan ulkopuolella, sillä vastaavaa pizzaa saa niin monesta muustakin paikasta. "Hutin erikoiset" taasen ovat todella kalliita. Palvelu on aina ollut niin hyvää kuin itsepalvelulounaalta voi olettaakin. Rahat kassaan ja juomalasi käteen, ei kai siinä muuta tarvitakaan. Lopuksi vielä heipat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Poikkesin pitkästä aikaa buffetissa lounasaikaan, ja petyin jälleen kerran. Tällä kertaa pizzaa oli tarjolla hyvin, siinä ei moittimista, mutta olisiko liikaa vaadittu jos sen pohjan paistaisi kypsäksi? Siis ihan oikeesti? Pahoittelen todella paljon että tulin häiritsemään työpäiväänne nälkäni kanssa, mutta se ikävä kyllä on niitä ravintolatyön huonoja puolia. Ei sitä pidä kostaa tarjoilemalla raaksi jäänyttä taikinaa pizzanpohjana, katsokaas kun asiakas on kuitenkin se joka teille palkat maksaa. Edellisestä käynnistä oli viitisen vuotta, seuraavaa ei tule, tämä riitti kiitos vaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Pizza oli erittäin ohut, kuiva ja suolainen. Sipulinkuortakin oli laitettu pizzan päälle. Pieni ja kallis. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Yksi suosikkipizzerioistani, mitä pizzan makuun tulee. Miinusta kalliista hinnasta ja tympeästä asiakaspalvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Pizzat ihan jees. Veloittavat hanavedestä 1,50e. Naurettavaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Kiireaikaan satuttiin, siitä huolimatta ystävällinen ja kiva palvelu, tulemme toistekin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.12.2014
Betyg: 0

Kiva pikaruokamiljöö, osaavahko palvelu ja hyvät pizzat. Hinnoittelu vain on aivan käsittämätöntä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 08.03.2014
Betyg: 0

Ystävällistä palvelua. Pizzat hyviä, ehkä hiukan liika suolaisia (makukysymys). Tykkäsin tilasta enemmän ennen remonttia, mutta ei se nytkään huono ole. Mukava ravintola kokonaisuudessaan. Jos hintaolisi hiukkasen alhaisempi, kävisin usein.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.02.2014
Betyg: 0

Pizza Hut on ollut eräs suosikeistani mitä pizzaan tulee, ja buffetissa on lounastettu usein. Ikävä kyllä ravintolat vähenevät sellaista vauhtia, että loppu lienee lähellä. Onko vika tuotteessa? Ei suinkaan, syömäni keskikokoinen pizza oli erinomainen, palvelu sitä mitä leipääntyneiltä ja alipalkatuilta teineiltä voi odottaa, ja puitteet sitä lopunajan laatua johon on jo totuttu. Jos vika ei ole tuotteessa, missä se on? Se on siinä yltäkylläisessä typeryydessä, millä àla carte on hinnoiteltu. Ihan oikeesti, miksi ette vielä palkkaa prätkäjengiläisiä lyömään harvoja sisään erehtyviä asiakkaita turpaan, sillä se kruunaisi päivän. 45€ vaivaisesta pizzasta ja limusta? Häpeän myötää maksaneeni tuon, kun oikeasta esim. pihviravintolasta tuohon hintaan saa puoli kiloa filettä lisukkeineen ja oluet päälle. Minkälainen aivottomuus johtaa tuollaiseen hinnoitteluun ja siihen, ettei tajuta asiakaskadon johtuvan siitä? HALOO? Ei se viiden sentin tomaattikastikkeella sivelty 20 sentin vehnäpulla jossa on eurolla makkarasiivuja sekä 50 sentillä juustoa päällä ja jonka paistamiseen menee 45 sentin edestä sähköä, voi maksaa 25 - 30 - 35 euroa. Ei tuollaisella tuotteella voi olla 1500% kate, ei sitten millään, eihän tuossa ole mitään järkeä. Juuri tämän vuoksi asiakkaat eivät mieti mitä söisivät PizzaHutissa, vaan he miettivät pikemminkin miksi helkkarissa he siellä söisivät. Kilpailija joka löytyy nykyisin jo monelta ostarilta ja jonka nimi alkaa C:llä, suomen parhaat klassiset pizzat eikä edes kallein maksa yli 14 euron. Koettakaa arvata miksi kilpailijalle jonotetaan ja se lisää toimipisteitä, samaan aikaan kun PizzaHut lopettaa ravintoloita koska ne ovat pääasiassa tyhjillään? Vain ja ainoastaan siksi, että hyvä liikeidea on pilattu ahneudella ja typeryydellä. Mikä tekee Hutin 34 euron pizzasta hintansa arvoinsen? Paskaiset, kuluneet ravintolat? Tympeä, huono palvelu? HALOO? Oikeesti? Ei yhtään mikään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 29.01.2014
Betyg: 1

Kävimme ystäväni kanssa tänään päiväsaikaan kyseisessä lafkassa syömässä. Palvelu oli alkuun ihan normiystävällistä, eli ei mitään valittamista. Tilasimme molemmat yhden hengen pannupitsat ja limut. Minä tilasin ison limun ja ystäväni pienen. Katselimme saapuneita limuja jo vähän ihmeissään, sillä lasien kokoero oli niin vähäinen. Pitsat tulivat ja palvelu oli edelleen ihan ystävällistä. Syötyämme ja juotuamme pepsit, naureskelimme vähän limujen kokoeroa keskenämme, ja päätimme ihan omaksi huviksemme käydä vessassa mittaamassa, kuinka täyteen "ison limun" -lasi tulee, jos siihen kaataa pienen limulasillisen vettä. Ja ikävä kyllä lasi tuli piirun verran yhtä täyteen. Eli jäät pois jätettynä saman verran limpparia! Ystäväni pieni limu maksoi 1,70 € ja oma "iso limuni" maksoi 4,50 €. Hintaero oli niin huomattava, että päätimme mennä kassalle kertomaan tästä valitettavasta erheestä, joka oli heillä sattunut.
Kassalla sattui juuri tuolla hetkellä vuoropäällikkö (nuori nainen) paikalla, jolle esitin asian. Ensin hän vastaili kummastellen, ja meni sitten keittiöön lasit mukanaan hakemaan pienempään lasiin vettä. Hän kaatoi sen isoon lasiin ja yritti väittää, että onhan tässä suuri ero. Muistutin häntä jäistä jotka olivat juomassani, ja hän meni laittamaan niitä lasiin kokonaiset 4 kappaletta: "Tämän verran mä laittasin jäitä limuun". Tässä vaiheessa muistutin, että olennaista on se kuinka paljon minun limussani oli jäitä, ja miksi nestemäärä oli käytännössä sama kuin pienessä limussa. Hän väitti kivikovaan, että tilaamani limu oli 0,4 L vaikka tyhmäkin näkisi lasin koosta, että sellaiseen kaadetaan 0,33 L pullolimuja. Tässä vaiheessa hän sanoi jotain asiakaspalveluun niin asiaankulumatonta, että olimme aivan pöyristyneitä ystäväni kanssa: "Ikävää jos sä tästä loukkaannuit". Alkoi melkein naurattamaan. Itsekin ravintolassa työskennelleenä tiedän, että tuollaiset vittumaiset letkaukset ovat vihoviimeinen asia mitä asiakkaalle sanotaan. Täysin absurdia. Tässä välissä kysyin, että miksi listassa ei lue limujen koosta desilitroissa mitään, olettaisin, että kaikki ostaisivat 2 kahden desin pientä limua 2X1,70=3,20 € hintaan mieluummin kuin yhden 4dl limun hintaan 4,50€. Tässä vaiheessa vuoropäällikkö myönsi, että hintaero "voi vaikuttaa oudolta". Sitten hän kävi taas keittiössä, tällä kertaa täyttämässä ison lasin aivan piripintaan ja sanoin, että "Tässä on nyt 4 dl". Vastasin, että minun lasini ei todellakaan ollut noin täynnä, ja että minne ne jäät sitten menee. Eli kun asiakas tilaa ison limun 0,4dl, niin sitten tarjoilija otta lasin johon mahtuu juuri ja juuri 4 dl, laittaa sinne pyytämättä jäitä ja 2,5 dl limua ja Tadaa, siinä on Pizza Hutin iso limu!
Kun viimeisen kerran huomautin, että oma lasini oli vajaa tuosta määrästä, hän regoi "olisit heti sanonut" tyylillä ja palautti minulle limujen hinnan erotuksen. En olisi ikinä uskonut, että vuoropäällikkö jaksaisi monta minuuttia vääntää kättä heille käytännössä ilmaisesta hanalimusta, ja virheestä, jonka koulutettu apinakin tunnistaisi.
Eikä siinä vielä mitään, kyllähän ravintolaa saa myydä esim. pientä limua vaikka 2dl ja isoa 3dl, jos haluaa. Mutta jo ilman vaajata lasia, tuo hintaero on järjetön. Toinen asia mikä pisti silmään oli, että yhden hengen pitsa oli naurettavan pieni. Kuvittelimme, että palat olisivat samankokoisia kuin kampin express hutissa. Koko pitsa oli kuitenkin kahden express mestan normipalan kokoinen. Tämäkin ihan sallittua, mutta ei se ravintolamiljöönä niin erikoinen paikka ole, että haluaisin jatkossa maksaa puolet enemmän samasta määrästä pitsaa (2 express palaa limun kanssa 8,40€ muistaakseni ja pitsani tänään 15,70€). Kaikkihan tietävät, että pizza hut on ylihintainen, pitsathan tulevat pakasteena, mutta en voinut kuvitellakkaan, että hinnoittelu on noin mielivaltaista ja epäjohdonmukaista! Ja asiakaspalvelu täysi vitsi.

Safe to say, vika kerta oli enkä suosittele kellekkään. Jos haluatte pizza hutin pitsaa (niinkuin ainakin itse joskus haluan vastedeskin) niin menkää ihmeessä sinne kampin expressiin, niin ei tarvitse maksaa tyhjästä.

Ja tarjoilijat, kaatakaa pliis ne limut sellasiin laseihin, että jäätkin mahtuu, ettei tartte vajaata myydä. So ridiculous!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsingfors - Route
(09) 607 915
http://www.pizzahut.fi/index.php?cid=pizzahut&mid=48&sid=170