Lunch på gång

Ravintola Kaisaniemi

restaurang
Betyg 5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (25)

Erittäin monipuolinen ja hyvä alkuruokabuffet, kaupungin paras? Pääruokavaihtoehtoja kolme, hyviä nekin. Jälkiruoka kruunasi aterian. Henkilökunta hyvin ystävällistä, luontevalla tavalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2017
Betyg: 0

Olin eilen FinFamin järjestämässä tilaisuudessa
ja lähetän kiitokset erinomaisesta ruoasta,
erikoisesti savulohi oli "taivaallisen" hyvää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Asiakkaan kanssa lounaalla, Kiitos

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 15.06.2015
Betyg: -2

Ravintola oli erittäin positiivinen yllätys! Alkuruokabuffet monipuolinen ja runsas, löytyi niin viinilehtikääryleitä kuin silakkkapihvejä, ja ehdoton huippu oli pöytiin tarjoiltu pääruoka joka oli viedä kielen mennessään! Myös jälkiruokapannari ja juustovaunu erinomaisia, sekä palvelu ja henkilökunta ystävällistä. Ei siis voi kuin suositella!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 26.03.2015
Betyg: 0

Upea vanha miljöö, josta me kaksi eri sukupolveakin nautimme. Lounas ylitti odotuksemme. 'Alkupalat' todella kauniisti esillä ja aivan mahtava valikoima. Maittava pääruoka tuotiin juuri haluamaamme aikaan kauniisti aseteltuna ja saimme nauttia sen kaikessa rauhassa, vaikka viivyimmekin pitempään kuin lounaan ajan. Lämmin kiitos myös ystävälliselle tarjoilijallemme! :) Paikka lyö mennen tullen keskustan lounaspaikat rauhallisella sijainnillaan sekä tyylikkyydellään.


     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2014
Betyg: 0

POSITIIVINEN ILMAPIIRI. RUOKA TALVISEKSI HILJAISEKSI PÄIVÄKSI MENETTELI.PÄÄRUOKA OLI MAUKAS VAIKKA OLISIN KAIVANNUT SUOLAA EDES PÖYDÄSSÄ-TULEN VARMASTI UUDESTAAN JA SUOSITTELEN YSTÄVILLENI,KOSKA HINTA LAATUSUHDE ON HYVÄ JA KESÄN ALKAESSA MILJÖÖ ON MUKAVA JA ETELÄ EUROOPPALAINEN LAPSIYSTÄVÄLLISINE TILOINEEN.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 15.03.2013
Betyg: -1

Käynti, joka kannatti. Lounasaikaan oli hyvin tarjolla mm. salaattia, viininlehtikääryleitä, Prosciuttoa-kinkkua sekä keittoa. Pääruoaksi kananpoikapastaa, oli todella maistuvaa. Palvelu oli loistavaa ja miljöö ihanan historiallinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 05.03.2013
Betyg: 0

Kannattaa piipahtaa lounaalla! Lounas buffet on kattava ja miljöö viihtyisä. Aurinkoisella kelillä voi lounaan nauttia myös ulkoterassilla. Jäi hyvä fiilis ja työkiireet katosivat!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 01.07.2012
Betyg: 0

Ennakkoluulot romukoppaan - loistava lounasbuffa! Ajattelin, että Kaisaniemi olisi jotenkin rähjääntynyt ja jäänyt ysäriaikaan, mutta suureksi ilokseni olin väärässä.

Lounasbuffa oli suorastaan yltäkylläinen alkupalojen suhteen, testipäivänä ainakin hieman venäläistyyppinen useine kalavaihtoehtoineen, mutta myös kreikkalaisia viinilehtikääryleitä ja paljon paljon muuta oli tarjolla. Kasvisruokailija olisi tästä ja päivän kasviskeitosta saanut itsensä killilleen.

Lämpimiä ruokia ei siis olisi edes välttämättä tarvinut ja nehän muutenkin tuppaavat buffahöyrylaatikoissaan kuivumaan, mutta pienet palat ("loimu")lohta ja kukkoa viinissä maistoin, eikä ollut yhtään hassumpaa.

Tarjoilijasetä otti meidät ystävällisesti vastaan - lopun aikaa hän joutuikin juoksemaan isojen turistiryhmien pillin mukaan. Sali ja etenkin kiva ulkoterassi ovat kuitenkin niin suuria, että omankin ruokarauhan löytää helposti.

Tänne kiireettömälle kesälounaalle ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 20.07.2011
Betyg: 2

Ravintola Kaisaniemi yllätti todella positiivisesti. Meillä oli juhlatilaisuus järjestettynä lounasaikaan, mihin kuului buffet ja alkudrinkit. Saimme oman viihtyisän pöydän rauhallisesta nurkkauksesta. Buffettiin kuului monipuolinen alkuruokapöytä: mm. kalaa, lihaa ja salaatteja. Pääruokana oli haudutettua lohta ja lihapullia kermakastikkeessa. Mukava yllätys oli, että meille tarjoiltiin jälkiruoaksi oma juhlakakku ja kahvit pöytään, kun muuten jälkiruokana olisi ollut pannukakkuja. Palvelu oli muutenkin erinomaista.

Suosittelen kaikille!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 17€ Tillagt: 22.04.2011
Betyg: 2


Läge

Kaisaniementie 6, 00100 Helsingfors - Route
(09) 632 223
http://www.sinunjuhlasi.fi/ravintolat-2/ravintola-kaisaniemi/#go_page_now