Opens at 11:00

Ravintola Katsomo

Betyg 2.9 / 5

Recensioner (29)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Uusittu Katsomo-ravintola on edelleen viihtyisä, vaikka on läpikulkua Preston puolelle. Lounaalla italialaiset lihapullat (eivät olleet einestä) maukkaat, muusissa makua antamassa yrttiöljyä ja kesäsipulia pinnalla. Salaatit tuoreet. Mielestäni kelpo lounas!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.04.2014
Betyg: 0

Katsomon lounaat ihan OK, toisinaan tarjoilupöydät vaan tyhjinä ja niiden täyttymistä täytyy odotella. Voissa paistetut muikut perunamuusin kera oli pienoinen pettymys, kummassakaan ei ollut yhtään suolaa. Onneksi sitä sai itse myllystä lisättyä. Yleinen ilme ja viihtyisyys ihan kiva, henkilökuntakin toisinaan ystävällinen, mutta vaikuttaa kovin kiireiseltä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.05.2013
Betyg: 0

Show&Dinner-menu oli pettymys. Keitto oli pilattu suolalla, pääruoka oli mauton ja jälkis ylimakea. Palvelu sitävastoin oli loistava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 24.02.2013
Betyg: -1

Aivan loistavaa ruokaa ja palvelua pianomusiikin tahdittamana. Lisäksemme ravintolassa oli vain kaksi muuta seuruetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: 0

Ruoka on ihan syötävää, mutta palvelua ei kannata odottaa tai pyytää. Puolityhjässä ravintolassa ei ollut juomavettä ja sen vähän mitä löytyi sai pyynnöstä huolimatta itse hakea toiselta puolen salia. Aiemmin on tullut käytyä n. kerran viikossa, enää en mene.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 16.08.2012
Betyg: -1

Katsomon lounas on aina varma valinta. Hyvä salaattipöytä yhdistettynä buffet-tyyliseen parin vaihtoehdon pääruokaan yksinkertaisesti toimii.

Sisustuksesta voi olla montaa mieltä, mutta muutoin ilmapiiri on miellyttävä jopa lounasaikaan. Jonoa ei yleensä ehdi kertymään ja ruoka-astiat täytetään vauhdikkaasti.

Päivän lounasvalinta alkuruoan (kreikkalaistyylinen salaatti ja patonkia) jälkeen oli itseoikeutetusti lihapyörykät ja juuresperunasose pippurikermakastikkeessa. Suomeksi siis lihapullat ja muusi. Ruoka oli erinomaista. Yllättäen kuitenkin sen paras osa oli erittäin maukas kastike. Sitä olisi pitänyt ottaa enemmänkin! Kaiken kaikkiaan Katsomon lounas on toiminut aina ja sitä voi suositella lämpimästi kaikille (muille paitsi kasvissyöjille)!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.04.2012
Betyg: 0

Viikonloppuna joulubuffet oli huonosti toteutettu. Ruokaa ei saanut kuin yhdestä paikasta ja siihen syntyi käsittämätön jono, jossa joutui odottamaan jopa parikymmentä minuuttia.
Alkupaloja oli tarjolla runsaasti, mutta mitään makuelämyksiä ei sieltä löytynyt (olin kyllä odottanut). Possu on aina syntisen hyvää ja synnin määrähän kasvaa rasvan määrän lisääntyessä. Maksapasteijakin maistui.

Pääruoat olivat pettymys. Kiusaukset olivat hyviä, mutta eivät mitään ihmeellisiä ja niistä jäikin kotiruoan tuntu.

Jälkiruokapöytä yritti paikata tilannetta ja oli aterian paras osa-alue. Pannacotta oli hyvää ja rommijäätelö loistavaa. Taisi siinä olla jotain luumupiirakkaa jäätelön kanssa. Menettelihän sekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 15.12.2011
Betyg: 0

In'n'out.
Tyylikäs sisäpiha on muutettu persoonalliseksi ravintolatilaksi, jonka voisi uskoa muuntuvan käytössä moneen. Vihreää maalia yhdistettynä lasiin ja puuhun. Hallitusti, juuri ja juuri. WC-tiloihin oli matkaa pitkälti. Varmasti lähemmäs 300 askelta.

Kokeilukerrallani salaattipöytä sisältää yhden ruokaisamman ja paria keveämpää. Possusalaatti on erityisen maukas, ajaa pääruuan asian. Talon leivät ja levite miellyttävät suuresti.

Pääruokaosiossa on vakkarina kaksi lämmintä. Tällä kertaa savuporopasta on nähnyt parhaan teränsä. Tunnin liian pitkään seissyt pasta ei tarjoa elämyksiä. Sille on kuitenkin annettava anteeksi. Olen melko myöhään liikkeellä. Sen sijaan kantarellikastikkeen kera tarjoiltava uunilohi on hiton hyvässä vormussa. Kovin harvoin lounaskalasta tulee näin iloiselle tuulelle. Listaa katsoen ja ensikokemusta peilaillen tuntuisikin, että Katsomo on alleviivaavasti kalaorientoitunut. Noh, se voi olla arveluakin.

Äärimmäisen ystävällistä palvelua. Fiini pukeutuminen. Tervetulot ja kiitokset tulivat moneen kertaan. Kahvi maksaisi vähän safkan päälle. Take away -mukeja ei löytynyt. Näinpä espressomukillisen sai sisältymään lounaan hintaan. Eri reilua!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 1

pääruokana siikaa, jälkiruoaksi appelsiinijäätelöä. Molemmat toimivat erinomaisesti. Viinisuositus onnistui mutkattomasti ja amatöörille mukavan hienovaraiseen tyyliin.

Bonuspisteitä upeasta, uniikista miljööstä ja erittäin ystävällisestä palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2011
Betyg: 0

Hyvin erikoinen ja samalla viehättävä miljöö ravintolalla. Ruoka oli makoisaa ja listalta löytyy hyviä erikoisuuksia. Syömäni Fish & chips tarjoiltiin englantilaiseen tyyliin ja siihen käytetty nieriä oli herkullista. Jälkkäriksi syömäni appelsiinijäätelö oli Todella Hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 18.09.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsingfors - Route
(09) 6128 5350
http://www.royalravintolat.com/katsomo/

Options