Opens at 10:00

Parmesan Arabia Pizza & Salad

Betyg 3.7 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt useasti lounaalla Parmesanissa ja palvelu on aina ollut tosi hyvää, salaattiannokset ovat tosi reilunkokoisia ja tuoreita. Pizzat ovat parhaimpia, mitä olen syönyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 25.05.2016
Betyg: 0

Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta. Paikka on tosi siisti ja palvelu ystävällistä, mutta pizzat eivät ole ihan parhaan makuisia. Johtuuko sitten kastikkeesta, juustosta vai mistä, en osaa sanoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.12.2015
Betyg: 0

Ikävä kyllä pitsapohja ja tomaattikastike ova tylsän ja mauttoman makuisia. Pohja mukavan rapea, mutta suola puuttuu täysin ja näin muut täytteetkään eivät pääse esille.Paikka on perusviihtyisä pitseria, mutta voisi olla tunnelmallisempi ja teema selkeämpi. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Silti käyn tässä paikassa vain kun en keksi muutakaan... Töölön Linkopitseriaa kova ikävä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 13.10.2015
Betyg: 0

Hyvät pizzat. Käntyt ovat parempia kuin keskimäärin pizzakebabpaikoissa. Täytteinä muutakin kuin tukun halvinta säilykeroskaa (mm. tuoreet herkkusienet, kylmäsavulohi), ja juustoa on pizzoissa järkevä määrä, joten ne eivät ui rasvassa. Ihan kaikki pizzat eivät ole onnistuneita, mauttomuus on vaarana. Tarjolla myös salaattibaari ja falafelejä, niitä ei ole tullut kokeiltua. Paikka on siisti, ja palvelu on ollut aina ystävällistä. Halutessa odottaessa saa kahvia tai teetä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.08.2015
Betyg: 0

Söin oikein maukkaan pizzan kyseisessä paikassa. Pohja oli kaukana niistä tavallisista kebab-paikkojen lätyistä ja tomaattikastike mukavan raikas. Täytteet freesejä. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 20.02.2015
Betyg: 0

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.01.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (3)


Läge

Arabiankatu 6 C, 00560 Helsingfors - Route
050 4112141
http://www.parmesanarabia.fi/

Options