Opens at 08:00

Story Kortteli

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (8)

Lunastaa kaikki odotukset, selkeästi perinteisemmän aamiaisen tyylinen brunssi on jo itsessään einomainen, kokemuksen kruunaa ehdottomasti näkymä helsingin kattojen ylle. Kokeile myös Storyn burgeri!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Oikein hyvä burgeri. Ei mikään jättiateria, mutta laatu hyvä. Ehdottomasti uudestaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.04.2017
Betyg: 0

Kahdesti olen käynyt, molemmilla kerroilla ruoka oli suuri pettymys ja vatsa kipeytyi, toisella kertaa otin laktoosittoman pyttipannua, joka oli tehty johonkin kermantspaiseen, jäi syömättä. Mainittakoon, että tilassa ei ole minkäänlaista äänenvaimennusta, melutaso on korkea. Näköalathan kyllä ovat mainiot ja palvelusta ei mainittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.03.2017
Betyg: 0

Kreikkalainen salaatti oli perushyvää - liikaa fetaa tosin - ja vegeburgeriannos sienipihveineen sai kehuja, mutta tavallinen burgeriannos oli lievä pettymys, eikä burgerin sydän, eli pihvi tehnyt vaikutusta. Tunnelma mukavan rento ja näköala Narinkkatorille päin ainutkertainen. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa. Keskiverto kokemus, joka ei kauheasti herättänyt mielipiteitä suuntaan tai toiseen. Voisin kuitenkin tulla toistekin helpon sijainnin puolesta, mutta lounaan sijasta nauttimaan mielummin leivosta ja kahvia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 12.02.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2017
Betyg: 0

todella jees burgeri!
Lisäkkeet maksoivat erikseen jolloin burgeri ja lisäke olisi olleet hiukan alta 20€ mikä tarkoittaa korkeita odotuksia. Toisaalta itse burgeri oli 14€ ja sen kohdalla hintalaatu oli kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.12.2016
Betyg: -1

Storyn sänkkäri oli hyvä. Hinta on hiukan korkea mutta nii vissii Kampin vuokratkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 13.12.2016
Betyg: 0

Hartaudella odotettu Kampin kauppakeskuksen viidennen kerroksen uusi uljas ravintolamaailma – Kortteli – avautui katajaiselle kansalle tuhannella asiakaspaikallaan. Ja täytyy sanoa, että jälki on hienoa! Entisen yökerhon tilat ovat nyt 10 miljoonaa kertaa paremmassa käytössä tällä tavalla.

Story Korttelin ruokalista on erikoinen: se ei sisällä varsinaisesti alkupaloja, vaan koostuu klassikkoannoksista, burgeri & sandwich -osastosta, lisukkeista, viikon spesiaaliannoksista sekä tietysti jälkiruoista. Vaikka lista on hieman hämmentävästi rakennettu, löytää sieltä helposti mielihalujensa kohteita. Otin alkupalaksi sinisimpukoita Ruotsista (14,90 €). Sen kyljessä tuli perunasalaattia ja aiolia. Annos oli kohtuullisen onnistunut. Simpukat maistuivat, kuten myös muu tilpehööri, mutta liemi oli laiskan makuinen vetisyydessään. Perunasalaatti oli vielä listassa lämmintä, mutta pöydässä ei enää. Haaleanakin se silti oli aiolin kera ihan hyvää.

Pääruoaksi otin Reuben-nimisen sandwichin (13,90 €). New York -henkinen annos koostui grillatusta leivästä häränrintapastramilla ja hapankaalilla. Sitä säestämään otin vielä Asian Slaw -salaattia (4 €), jossa oli japanilaisittain marinoitua kaalia, retikkaa ja porkkanaa. Sänkkäri oli mukavan kokoinen ja maut hyvin yhteen sointuvia. Pastrami ja kaali olivat mainioita. Harmillisesti tämäkin annos oli jo pöytään saapuessaan hieman ehtinyt jäähtyä. Tämä ongelma uskoakseni johtuu vain keittiön keskeneräisestä virittymisestä täyteen iskuunsa. Asian Slaw näytti vaatimattomalta, mutta olikin ulkonäköään väkevämpi annos. Vihannekset oli saatu todella särmikkään makuisiksi. Myös seuralaisen flank steak (24,50 €) oli oivallisesti paistettu ja maustettu.

Ilta oli pakko päättää jälkiruokaan. Lista oli jälkkärivalintojen suhteen armollinen: joko pannareita (12 €) tai jätskiä (6,90 €). Päädyin edelliseen. Jo itse annoskin oli kaunis. Muutaman pannarin lisäksi lautasella oli mascarponevaahtoa, hillottuja kirsikoita ja vaahterasiirappia. Syntisen herkullista!

Story Korttelin miljöö on viihtyisän moderni ja avara. Vaalean puun tuoma kodikkuus ja industrialismi lyövät onnistuneesti kättä. Tilan jakaa etu- ja takaosaan iso avohylly, josta tarjoilijat hakevat mm. viinilaseja. Illan mittaan ne hyvään tahtiin siitä hupenivatkin… Suuret ikkunat aukeavat Narinkkatorin maisemaan ja tuovat kaivattua luonnonvaloa (tähän aikaan vuodesta toki vähän huonommin).

Tarjoilu haki terävintä otettaan, sillä nyt ei vielä ruoka- ja viinilistan herkut tulleet ulkomuistista, vaan niiden suhteen oli havaittavissa selvää epätietoisuutta. Ei silti ole syytä epäillä etteikö sekin puoli saataisi kuntoon nopeasti. Tarjoilu oli joka tapauksessa nuorekkaan iloista, rentoa ja jutustelevaa eli juuri sellaista kuin tällaisessa paikassa toivookin.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 41€ Tillagt: 06.12.2016
Betyg: 0

Läge

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsingfors - Route
+358 10 666 8461
http://www.restaurantstory.fi/new-page