Stängd

Isä Camillo

Betyg 3.3 / 5

Recensioner (35)

Lounas on ollut parilla viimeisellä kerralla KYLMÄÄ. Tämä on todella pettymys, jos ei saa lämmintä ruokaa. Kiinnittäkää tähän huomiota, please? Alkupalapöytä ja salaatit hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Chateuabriand 29. 00€. pihvi+kastike hyvää. mutta lisukkeena muutama perunan mukale ja paljon paprikaa. josta ei ollut mitään mainintaa etukäteen (allergisena en voinut edes syödä)Kyllä tuolla hinnalla olisi pitänyt saada enemmän! Todella pettymys!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2015
Betyg: 0

Laadukasta ja maistuvaa perusruokaa hyvällä palvelulla. Eksyimme ravintolaan puolivahingossa yhden seurueemme kuuluneen syntymäpäivän kunniaksi ja hyvällä tuurilla mahduimme vielä ilman pöytävarausta ruokailemaan. Alkujuomaksi tarjoilija ehdotti todella maistuvaa italialaista kuohuviiniä, joka ei ollut lainkaan alkuperäisessä suunnitelmassamme, mutta oli lopulta oikein loistava aloitus ruokailulle ja juhlisti tilaisuutta sopivalla tavalla.
Alkuruokana otimme yhteisen antipasti misti –alkupalalautasen, johon kuului hirvi tonnato (hirvi paistia, marinoitua fenkolia, savuahvenmajoneesilla), kylmäsavulohta, oliiveja, balcamico-chilimarinoituja paprikoita ja vaalea, rapea kuorista ja lämpimää talon leipää. Annos oli maukas ja laadukkaista raaka-aineista valmistettu, muttei kuitenkin tarjonnut mitään erityistä. Annos oli juuri hyvän kokoinen alkupala kolmelle hengelle.
Pääruuaksi itselle valikoitui ylikypsää possunniskaa, savuselleri-perunapyrettä, karamellisoitua omenaa ja chorizo-paprikasalsaa. Annos oli jälleen laadukas ja kaikki maut olivat hienossa harmoniassa, mutta tämäkään ei tarjonnut mitään ennen kuulumatonta makuelämystä. Voisin jopa sanoa, että annos oli ns. perusruokaa, mutta oikein hyvin tehtynä ja joka vei isommankin nälän. Myös kanssaruokailijoiden annokset chateaubriand (ranut, valkosipulivoi, punaviinikastike) ja kananpaisti saltimbocca (parmesaani-perunaterriini, marsalakastike) olivat houkuttelevan näköiset ja hyvän makuiset. Ainoastaan naudan sisäfileen lisukkeena tarjotut ranut eivät jotenkin kuuluneet muuten arvokkaaseen annokseen.
Jokaiselle ruokalajille löytyi loistava juomavaihto paikan laajasta viinilistasta, joita tarjoilijat osaavat myös suositella erittäin asiantuntevasti. Myös harvinaisempia viinejä löytyy, mutta muut juomavaihtoehdot ovatkin sitten hieman huonommin edustettuina.
Ravintola sijaitsee arvokkaassa ja tyylikkäässä vanhan pankin kivitalossa, mikä luo ruokailulle hienot puitteet. Ehkä pankin henki on siirtynyt myös ruoka-annosten hintoihin, jotka ovat mielestäni hieman ylihinnoiteltuja ottaen huomioon niiden melko tavanomaisen ulkoasun ja makumaailman. Paikan ystävälliseen palveluun ja henkilökunnan asiantuntevuuteen voi ainakin tällä kertaa luottaa, jolloin itse pystyi vain nauttimaan hienosta kokemuksesta ja kokea olevansa todella huolehdittu. Suosittelen vähintäänkin kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.03.2015
Betyg: 0

Ylihinnoiteltua alacartea. ruuassa kesti tunti ja kaikenlisäksi annokset olivat kylmiä. tarjoilija suositteli vastaavaa viiniä edellisen loppuneen tilalle, joka tulikin maksamaan sitten triplat. jäi lievästi huijjaamisen maku...paikka ammotti tyhjyyttään perjantaina alkuillasta. olisiko sittenkin ollut vanhassa vara parempi?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 13.03.2015
Betyg: 0

Paikkaa on hehkutettu niin paljon että täytyihän se itsekkin kokea. Palvelu oli hyvin erikoista, ihan kuin olisimme olleet hyvin epämielyttäviä tai jotain muuta kummallista. Vaikka söimme kolme ruokalajia emme kumpikaan tulleet täyteen. Alkuruoka kesti puolituntia ja sen jälkeen pääruoka tunnin ja vartin! Ei parantunut fiilis ainakaan kohdallamme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 21.09.2014
Betyg: 0

Söimme pienellä porukalla pitkän kaavan mukaan ja toiveemme otettiin hyvin huomioon. Ruoka oli herkullista, paikka mukavan rauhallinen ja palvelu moitteetonta. Positiivinen kokemus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 18.07.2014
Betyg: 0

Herkullista, maistuvaa ja laadukasta ruokaa. Taivaallisen hyvää tonnikalasalaattia, sipulikeittoa sekä mehevää kalkkunaa. Rento palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 16.07.2014
Betyg: 0

Käyn säännöllisesti. Takuuvarma paikka, ruoka aina hyvää ja palvelu rennon ystävällistä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.07.2014
Betyg: 0

Söimme ravintolassa aikaisen päivällisen arkipäivänä. Miljöö oli todella viihtyisä, ja tarjoilijakin ihan mukava. Tilasimme suoraan pääruoat, mutta jouduimme odottamaan ruokaa huikean kauan, vaikka ravintolassa oli lisäksemme vain kaksi muuta pöytäseuruetta.
Black Angus-härkä oli seurueen muiden jäsenten mukaan ihan ok, joskaan ei tarjonnut mitään erityisen hienoa makuelämystä, mutta tuoremakkara- annos oli aivan ala-arvoinen...
Pettymys oli kyllä suuri, en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 27.03.2014
Betyg: 0

Remontin jälkeen paikka on todella ihastuttava ja tunnelmallinen. Ruoka suussasulavan herkullista. Toivottavasti ravintola on pitkään pystyssä. Laatua asialliseen hintaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.03.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kauppakatu 25-27, 70100 Kuopio - Route
(017) 5810 450
http://www.isacamillo.net