Opens at 08:00

Trube Halli-kahvila

Betyg 4 / 5

Recensioner (5)

Tänne aamusella, vakioasiakkaiden sekaan. Piirakat ja pullat uunituoreena histoiallisessa miljöössä, täälä kuulee tarinoita väkisinkin. Erityiskiitos täysin laktoosittomista tuotteista, ainoastaan kreemituotteissa on vähälaktoositon linja.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 05.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Soma aamiainen. Kauppahalli on ympäristönä mitä miellyttävin, täällä on mukava lueskella aamun lehteä ja katsella hillittyä ihmisvilinää. Sämpylät ja voileivät ovat tuoreita, herkullisia. Toimii. Niin ja ne ihmiset! Ventovieraan pöytäseuran keskuudessa pähkäilimme Tero Pitkämäen eilistä heittosarjaa ja keihäänheiton kotimaisia kilpailuasetelmia. Sain myös erinomaisen kattavan katsauksen Mölymäen kaavoitustilanteeseen. Aivan loistavaa!

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 6€ Tillagt: 26.06.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Karjalan piirakat munavoilla ja lohikakku ovat kyllä herkkua. Tänne on mukava istahtaa hetkeksi kesken shoppailun ja nauttia sekä ihmisvilinästä, että historiallisesta miljööstä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.12.2011
Betyg: 0

Truben kahvilapurtavissa on laatu kohdillaan. Miljöö ehkä Kuopion paras, kun sijaitsee kauniissa historiallisessa kauppahallissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.12.2011
Betyg: 0

Hyvää kauppahallin tunnelmaa. Suosittelen. Pullat ja korvapuustit mahtavan muhkeita. Ainoa miinus tulee vähäisistä tarjolla olevista asiakaspaikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.02.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Läge

Kauppahalli, 70100 Kuopio - Route
044 7668 385
http://www.trube.fi/