Köket är öppet

Kebab-pizzeria Hebun

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hain mukaan Kurdiano-pizza, jossa täytteinä olivat munakoiso, kesäkurpitsa ja sipuli. Otin lisätäytteeksi aurajuuston. Ravintola tuntui ahtaalta ja epäviihtyisältä, mutta kotona pizzaelämys oli mainio. En ymmärrä kuinka voi munakoiso maistua niin mahtavalta. Todella hyvä pizza oli ja myös mieheni tykkäsi Vegetariana-pizzastaan. Suosittelen lämpimästi ja menen uudestaan, kun liikun tuolla suunnalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Kävin iltasella ystäväni kanssa hakemassa pizzan mukaan. Otimme fantasian (tomaatti, oliivi, feta, kesäkurpitsa), kassamyyjä ei aivan meinannut saada selvää mitä tahdomme mutta ihan oikein pizza kuitenkin tehtiin. Pizza oli hyvänäköinen ja perusmaukas (ok pohja, mitäänsanomaton tomaattikastike). Ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta kelvollista. Plussaa on pakko antaa siitä että listalta löytyy useampi kuin yksi kasvispizza vaihtoehto ja täytteeksi saa kesäkurpitsaa, munakoisoa ja okraakin jotka eivät ole mielestäni kovin yleisiä missään pizzeriassa. Salaatti kuului pizzaan, mutta salaattipöydän vaihtoehdot oli kehnot. Ravintola oli vähän vanhan ja nuhjuisen oloinen, muttei se likaiselta näyttänyt. Ystäväni piti pizzasta myös ja valitteli salaattipöydän kehnoutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.02.2014
Betyg: 0

Perushyvä pizzeria. Palvelu on hyvää, tila on aika ahdas joten kannattaa mieluiten ottaa mukaan. Hinnat ovat kohtuuedulliset, joten oikein mainio lähipitseria kyseessä. Falafeleja ja tortillojakin löytyy.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.07.2013
Betyg: 0

Rullakebab oli riittävän iso, maku hiukan pliisu, parempiakin olen syönyt ihan Tampereellakin. Jotenkin jäi kaipaamaan jonkinlaista potkua makuun taisinpa loppupuolella lisätä jo tabascoakin..Palvelu nopeaa ovesta sisään ja kebab syötynä ulos 20 min. En mene luultavasti toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 0

Maukas ja mehukas pizza. Lounasaikaan paikka lienee aika ahdas. Nyt oli väljää ja ruoan sai nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 04.02.2013
Betyg: -1

Oli aluksi erinomainen hinta-laatu suhteeltaan, mutta viimeaikoina laatu mennyt alas kuin lehmänhäntä. Puhelimella tilatessani luuri lyötiin kmorvaan ennenkuin ehdin tehdä tilausta loppuun. Lähes sääntö kuin poikkeus on myös se, kun pyytää leikkaamaan pizzan sliceihin tai pyytää oreganoa ym. lisukkeita, niin ne tuppaavat "unohtumaan" järjestelmällisen usein. Harmi, että lähipizzerian laatu on mennyt alas, samalla kun hinnat ovat nousseet. Ei hyvä!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2013
Betyg: 0

Olen syönyt yhtä hyvän rullakebabin vain Berliinissä. Mainio peruskebula nopealla palvelulla. Itse pidän listan kalleimmista pitsoistakin, mutta vaimo ei tykkää pitsoistaan yhtään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 08.10.2012
Betyg: 0

Kebab Special. Kebab ranskalaisilla ja leivällä oli siis pitakebab ranskalaisilla. Ranskalaiset olivat todella hyviä ja rapeita. Kebab oli kohtalaisen hyvää. Paikka järkyttävän ahdasta ja annokset tulivat hitaasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.08.2012
Betyg: 0

Pizza oli maukas mutta äärettömän nihkeätäytteinen. En ole muistaakseni missään saanut pizzaan näin nihkeästi täytettä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.07.2012
Betyg: 0

Paikkaa oli kehuttu paljon ja päätin testata. Ei kyllä vakuuttanut ollenkaan. Suolaista huttua. Ei kiitos uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.10.2011
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Satakunnankatu 38, 33210 Tampere - Route
03 2238886
http://www.hebun.fi/amuri.html