Okänd

Kotipizza Tampere - Pispala

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka hyvää mutta asiakaspalvelussa kehittämisen varaa! Sellainen ystävällinen ote puuttuu mielestäni kaikilta tämän paikan työntekijöiltä - he kyllä tervehtivät ja kiittävät, mutta jotenkin tympääntyneinä ja tuntuvat keskittyvän muuhun kuin asiakkaaseen. Harmi, kun sattuu olemaan lähin pizzeria. Pizzat onneksi osaavat tehdä oikein maukkaiksi, mistä syystä käynkin aika usein. Luonnollisesti silti toivoisi että asiakaspalvelutilanteesta jäisi hyvä mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.05.2012
Betyg: 1

Saimme hyvää palvelua kyseisessä pizzeriassa. Juomasta meille ainakin sanottiin, että kyseessä on nimenomaan juo niin paljon kun jaksat periaatteella toimiva. Eli juomaa saa käydä ottamassa samaan hintaan lisää, joten siksi juoma on henkilökohtainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2012
Betyg: 0

Järkyttävää, en meinannut uskoa korviani! Menimme kaverin kanssa tähän kyseiseen Kotipizzaan tarkoituksenamme syödä yksi pizza puoliksi ja ottaa puolen litran juoma. Homma toimi hyvin siihen asti kunnes myyjä sanoi, että hanasta otettu juoma on HENKILÖKOHTAINEN! Siis vain toinen meistä saisi juoda siitä mukista johon juoma otettaan. siis MITÄ? En oikein meinannut ymmärtää koko juttua, hei haloo?! Voiko tällaisia sääntöjä edes olla. Kai nyt kuka tahansa saa juoman juoda kun sen kerran on maksanut, vaikka maahan kaataisi.
No, pizzan nälkä loppui siihen, lähdimme pois ja menimme tien toiselle puolelle syömään grilliruokaa.
Ei enään koskaan tähän kotipizzaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2011
Betyg: 1

Oikein maukasta pizzaa. Tämä on vakiopizzeriani. En koskaan voisi ostaa mitään pizzeriasta, jossa myydään myös kebabia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.06.2011
Betyg: -3

Läge

Pispalan Valtatie 73b, 33250 Tampere - Route
http://www.kotipizza.fi