Stängd

Ohana Lei'Pomo & Grille

Betyg 4.4 / 5

Recensioner (8)

Tampereen parhaimmat burgerit! En keksi mitään moitittavaa, maut täydellisesti kohdillaan. Ei kuivia, sopivasti kastikkeita ja mausteita. Laadukkaat raaka-aineet.

Hieman hintavia, mutta toisaalta tästä laadusta olen valmis maksamaankin. Hampurilaiset myös todella isoja, siitä lisäplussaa! Harmi, että aukioloajat ovat suppeat ja tilat pienet. Tällä varmasti potenttiaalia kasvaa isommaksikin paikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.10.2016
Betyg: 0

Kasvispurilainen oli aika hämmentävä curry-kokemus, ei jotenkin yhtään digattu. Liian paljon kamaa, ois toivonut vähän rennompaa settiä. mut ranskikset ja fiilis oli hyvä - mukava asiakaspalvelu vaikka vähän kaoottisen tuntunen, heillä ei tuntunu olevan aikaa vastata mihinkäään - ajateltiin et on varmasti hyvää kun on näin kiire mut jäi jotenkin sellanen fiilis ettei tänne ainakaan ennen kuin tulee vaihtoehtoa tolle curryjutskalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2016
Betyg: 0

Parhaat burgerit! !!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.08.2016
Betyg: -1

Kasvispurilainen ja ranskalaiset. Kauppahallin pääoven tuntumassa sijaitseva pikaruokala on helposti saavutettavissa ja konseptiltaan hyvin mietitty. Ruoat tilataan kassalta ja noudetaan niiden valmistuttua keittiöhenkilökunnan huutamien numeroiden mukaisesti. Tilaa nihkeästi mutta sijainnin ansiosta yleisiä istumapaikkoja mukavasti saatavilla.

Vege Burger kooltaan todella järeä, mauiltaan erinomainen ja (mikä tärkeintä) hyvin kostea. Paras syömäni kasvishampurilainen ikinä missään, ei tälle voi antaa kuin viisi palkkia vaikka ranskalaiset eivät kohonneetkaan samalle tasolle. Purilainen nautitaan koostaan huolimatta paperista. Vegaaniversiota odotellessa...

Palvelu kiireeseen nähden ystävällistä. Naapurissa kaupungin parasta sushia jollei paras hampurilainen maistu - näppärää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.07.2016
Betyg: 0

Yksinkertaisesti Tampereen parhaat hampurilaiset. Hyvä sämpylä, ei liian teollisen makuinen tai vetinen. Paksu, hyvin kypsennetty pihvi ja paljon lisukkeita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 29.03.2016
Betyg: 0

Toistaiseksi parhaat syömäni "vakiohampparit" löytyvät täältä. Ranskalaisten hinta tuntuu hieman kovalta niiden määrään nähden. Niiden mausteena käytetyn juuston hyötyä vs. hajuhaittaa voisi kannattaa pohtia kauppahallin väenpaljoudessa, lapset nyrpistivät nenäänsä heti tiskiä lähestyttäessä ja kieltämättä omaankin nenään haju tuntuu tuossa ympäristössä korostuneen voimakkaalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 14.03.2016
Betyg: 1

Ohana burger ranskalaisilla ja juomalla tuli kokeiltua.
Täällä ei kyllä ole tarvetta ranskiksille, koska itse burgeri on tuhti, ja todella maukas. Tampereen burgeripaikoista aika kevyesti parhain.

Tilat ovat ahtaat ja jonoa pääsee syntymään nopeasti lounaalla, mutta odotus palkitaan makuhermoja hivelevällä pihvisämpylällä.

Perus burgeri lounaalla 8€ ja kaikki muu lisähintaa päälle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.12.2015
Betyg: 0

Burgerit kaupungin parhaimmistoa. Toimiva vegeburgeri myös valikoimissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 23.12.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hämeenkatu 19, 33200 Tampere - Route
+358 40 6608002
http://www.ohanarestaurants.com