Stängd

Ravintola Viikinsaari

Betyg 2.1 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kalapainotteinen lounasbuffet oli jopa "ei niin kalaruokien ystävälle" kokemuksena ok. Toki pöydässä oli myös possua. Kiitoksen saa se, että allergisoivat ainesosat oli merkitty buffetruokalistalle. Hyvin pieni miinus asiakaspalvelulle siitä, että jos lapsi (5v) käy pyytämässä "sitä ketsuppia", niin kyllä sen voi hakea samantien, eikä sanoa, että se tuodaan buffetpöytään. Tuskin näin sanotaan aikuiselle. Muuten palvelu oli oikein hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 18.06.2015
Betyg: 0

Herkullinen brunssi siistissä ja aurinkoisessa ympäristössä. Olimme Viikinsaaressa aurinkoisena ja mukavan lämpimänä lauantaipäivänä. Väkeä saaressa oli maltillisesti ja paviljongissa oli runsaasti tilaa. Brunssi koostui kylmästä pöydästä, jossa oli kylmäsavu- ja kraavilohta, katkarapusalaattia, mätiä, smetanaa, salaattia, raastetta jne. Leipää oli myös muutamaa lajia. Lämpimässä pöydässä oli nyhtöpossua ja kahdenlaista perunaa. Jälkiruokana mustikkapiirakkaa valniljavaahdolla ja kahvi.

Valikoima oli maltillinen, mutta kylmä pöytä oli todella maukas. Kaikki ruoka oli perushyvää, katkarapusalaatti todella hyvää. En tiedä olivatko pikkuletut tarkoitettu itsekasattaviksi blineiksi, mutta ainakin ne olihan siihen tarkoitukseen turhan makeita. Paviljonki oli loistava paikka ruokailla, kun suuret ovet olivat avattuina ja aurinko paistoi pienen tuulenvireen kera pöytään lintujen säestäessä taustalla. Kaikenkaikkiaan todella mukava kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.06.2014
Betyg: 1

Brunssia ei kunnolla mainosteta missään. Olisin missannut, ellei kaveri olisi vinkannut. Brunssi muistutti enemmän tavallista, aika kehnoa lounaslinjastoa, johon oli lisätty kylmiä säilykealkupaloja.

Pöydässä oli vain yksi leikkele ja pari tuoresalaattia, joista pidin. Kaikki muut ruoat olivat purkkitavaraa. Lämmin ruoka koostui kinkkukiusauksesta ja friteeratuista lihapullista. Kuohuviinilasillinen maksoi 7,5 euroa. Vertailun vuoksi, kyseinen, hieman hiivainen, unkarilainen skumppa maksoi Alkossa noin 7 euroa.

Tunnelma oli kuin laivan buffetissa känniristeilyllä. Ihmiset tönivät, ja yksi jopa söi ruokaa suoraan lihapulla-astiasta.

Palvelusta annan kiitokset. Vähäinen henkilökunta teki hirvittävässä kiireessä parhaansa. Juomamme laskutettiin väärin, emmekä huomanneet tätä itse. Tarjoilija tuli kertomaan virheestä ja tarjosi toiset juomat ilmaiseksi.

Koko arvostelu kuvineen blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/kaikkea-mahdollista-ja-mahdotonta-ruoasta/arvostelu-ruotsinlaivatunnelma-latistaa-viikinsaaren-brunssin/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2013
Betyg: 0

Todella kamala kokemus. Ruokaa odotettiin tunti. Kun tuli, perunat raakoja, pihvi ei ollut sitä mitä piti, lasten perunamuussissa puolikkaita perunoita... Missään nimessä en suosittele kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.07.2013
Betyg: 0

Sunnuntaibrunssi, jono maksamaan brunssia ja juomia n. puolituntia. Brunssin tuotteet osittain edellisen illan häämenun jämiä ja eineksiä..Ahdettu pienelle pöydälle+yhteen hauteeseen.Molemmat saimme vatsataudin joka kesti yön+ja seuraavan päivän.Henkilökunta rynni asiakkaiden edessä, ei tervehtinyt, puhumattakkaan palvelusta. Listaruokia olisi saanut vasta klo 16 ja sen saati loppui jo 17.30, tämän jälkeen ei saanut mitään sapuskaa. Kiitos oli viimeinen kerta siellä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 15€ Tillagt: 10.07.2013
Betyg: 1

Menettelee. Eipä Viikinsaareen kuitenkaan tule ainakaan tämän vuoksi lähdettyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 03.02.2013
Betyg: 0

Läge