huima

19 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Buffet viikonloppuna oli ihan ok ja vaikka tila ei olekaan maailman tunnelmallisin oli ruoka, palvelu ja hinta kohdillaan. Tulemme käymään vielä uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0

Restaurant: Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs buffetrestaurang

Kävimme syömässä pilvisenä päivänä F8:ssa grillin puolella välimeren härkää ja lohta, eikä annokset tuottaneet pettymystä.

Paikan design oli kohdillaan ja henkilökunta todella avuliasta, ilmeisestikin aikaisempien palautteiden pohjalta hyvin petranneena. Katsellessamme esimerkiksi menua henkilökunta otti välittömästi kontaktia ja auttoi valitsemaan kertomalla hyvinkin tarkasti mitä mihinkin ateriaan kuuluu, mistä salaatit, juoma ja leipä otetaan.

Käytimme Cityshopparin 2 ateriaa yhden hinnalla tarjousta, jolloin ateriointi oli jopa edullista.

http://www.flickr.com/photos/huimanet/3665269842/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.06.2009
Betyg: 1

Restaurant: Dylan lunch och brunsch

Dylan on ollut kerrassaan mahtava lisä Arabianrannan lounastarjontaan. Salaattipöytä on ollut usein erinomainen - ja varsinkin alkuviikkoina salaattipöydässä ollut lohi maistui erinomaisesti. Annoksien - esimerkiksi juustoburgerit - sisältäessä myös pienen salaatin on Dylanin value for money ollut todellakin kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.06.2009
Betyg: 1

Yllättävän hyvä lähiöpitseria, ei maata mullistava tai mahtava kokemus - mutta kun laiskottaa ja haluaa joko itse hakea tai tilata kotiinsa, on tämä hyvä vaihtoehto. Huumoria tosin aiheuttaa välillä kävellä pitserian ohi, kun pitsakuski lähtee autolla liikkeelle ajaakseen n. 60 metrin päähän toimittamaan pitsaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.02.2009
Betyg: 2

Restaurant: Fonda del Sol

Ostoshelvetin ravintolahelvetiltä ei voi odottaa paljon, emmekä odottaneetkaan. Kun kesken ostosten tekemisen iskee nälkä, on arvottava pikaruokaloiden tai yläkerran ravintoloiden välillä.

Positiivista on että annokset tulivat nopeasti ja että ruoka oli ihan välttävää. Ilmapiiri oli todella hälisevä ja rauhaton, joten ruokailusta ei tullut edes kaivattua levähdyshetkeä. Ja kun annokset olivat kuitenkin huonommat kuin itse kotona nopeasti tekemällä saa kasattua, jäi kokemuksesta välttävä fiilis -- eli vältämme näitä ravintoloita jatkossa.

On parempi ottaa vaikka burgeri alakerrassa, jotta jaksaa kotiin - tai mennä vaikka Stockmannin kahvilan puolelle, missä sentään saa levähtää hieman rauhallisemmassa tilassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 01.02.2009
Betyg: -1

Hirveään paikkaan jemmattu halpispitseria, jossa saa hukutettua nälän ja janon halvalla. Kaksi kertaa syönyt pitsa + olut yhdistelmän paikassa rankaistakseni itseäni, mutta aina ollut positiivisesti yllättynyt. Ajaa siis tehtävänsä hyvin nälän nopeana poisviejänä, mutta mitään kulinaristista kokemusta tai mielenkiintoista ilmapiiriä tai sisustusta ei kannata tästä paikasta hakea :-D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 01.02.2009
Betyg: 2

Restaurant: Angora (Capris)

Parhaita pizzerioita näillä hinnoilla. Pohja ollut todella ohut ja hyvä, eikä pizzoista ole tullut muutenkaan liian rasvaisia kuten monessa paikassa lopputuloksena on. Pitkäinen aukioloaika on ollut myös aamuyön pelastus pari kertaa :-D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 18.10.2009
Betyg: 0

Restaurant: Il Duetto italienskt

Kiitos city-shopperi kortin oli ruokailu halpaa ( kaksi pitsaa yhden hinnalla ) ja kokemus sen takia erittäin positiivinen. Paikkana vähän tylsä, eli en täyteen hintaan söisi täällä muuten kuin lounasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.10.2009
Betyg: 0

Ruoka mukaan otettuna n. 6 euroa. Kilpailee hinta-laatusuhteella juuri ja juuri eineksien kanssa, mutta ei aina voita.

Samassa talossa töitä tehdessä palveluita voi käyttää hyväksi, mutta hyviä kilpailevia yrittäjiä kaivattaisiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 01.02.2009
Betyg: 2

Restaurant: Chico's Arabia

Kerran työporukan kanssa käyty - ja jää viimeiseksi vierailuksi. Huono palvelu ja Chicho's ravintolaksikin keskinkertainen taso. Seuralaisten pastat olivat melkein syömäkelvottomia, hampurilainen oli ok - mutta vaatisikin lahjakkuutta epäonnistua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 31.01.2009
Betyg: 4


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites