Okänd

Eka Kebab-Pizzeria

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Vaikka maku olikin hyvä, niin en silti mene toiste. Kebabissa oli panostettu enemmän salaatin määrään ja laatuun, kuin itse lihaan. Lihaa ja kastiketta oli vähän ja sekin oli jemmattu tyylikkäästi lisukkeiden alle. Annoskoko oli normaali mutta ei täyttävä. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.01.2013
Betyg: 0

En muista hintaa, vaan ystävällisen palvelun. Uusi omistaja Shwan on siirtynyt Vuosaaren Pizza Taxista tänne, ja tuonut mukanaan sydämellisen palveluasenteen. Myös salaattipöytä notkuu uusia makuelämyksiä. Vaimoni kanssa teemme Vuosaaresta matkan tänne, ihan vain tuon salaattipöydän antimien takia. Siis ei mitään suomalaista perussalaattipöydän antimia ehei - hieman eksoottisempaa. Hienosti maustettua.

Suosittelen vaikka puitteet vielä tarvitsevat kohennusta, rakkautta ja euroja - etenkin vessa, mutta kaikki aikanaan. Vastahan he ottivat tämän haltuunsa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.12.2012
Betyg: 0

Onko omistaja vaihtunut? Ei enään sama kuin ennen. Pizzzajuusto tulee täytteiden päälle. Miksi? Kebabrulla oli ennen paljon parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.09.2011
Betyg: 0

Muutaman viimeisen käyntikerran perusteella ihan ok paikka, tosin laatu tuntuu välillä vaihtelevan. Pääsäntöisesti on tullut ihan hyvää evästä mutta välillä joku yksittäinen kerta on ollut ihan pohjanoteeraus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.05.2011
Betyg: 0

Ei mikään erikoisen hyvä kebab. Vähän sotkuisen oloinen paikka, ja ruoka tuntuu jotenkin huolimattomasti tehdyltä. Ei huvita mennä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2011
Betyg: 1

hyvät ja edulliset kebabit

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 09.02.2011
Betyg: -1

Jotenkin todella pippurista kebabia ja ranskalaiset olivat huonosti kypsennetty, eivät olleet rapeita ja "tuoreen" oloisia. Annoksessa paljon erilaisia kastikkeita, mielestäni vähän liikaa. Viiminen kerta, kun paikassa käyn.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 13.12.2010
Betyg: 0

OK lounas. Siisti mesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.05.2010
Betyg: 0

Taso on tullut alasppäin kuin lehmän häntä :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.01.2010
Betyg: -1

Aika perus kebab paikka jossa ystävällinen ja nopea palvelu lounas-aikaan vaikka paljon asiakkaita.
Tulinen iskender kebab, ihan hyvä, ilmeisesti tulisia kastikkeita ainakin pari eri vaihtoehtoa, ainakin valkosipulinen tulinenkastike ihan maukas, mutta suht mieto tuliseen tottuneelle....
Ainoa miinus, pitaleivän lämmitys mikrossa ja todella surkea kahvi.. Kaiken kaikkiaan ihan jees kebab paikka joka erottui muista valkosipulisella kastikkeellaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.10.2009
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kielotie 11, 01300 Vanda - Route
(09) 288 088